Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
serdar ortaçın en cikcikli sarkılarını dinliyorum bende moral olsun diye :) iyi geldi valla hem bura hem serdar :D

ohhhhh yandan hihoyyytbenimde tatilim geldi 1 aycık kaldı tatile deniz kum güneş sositosositobu arada kıvılcım uzmanlarımız twety ve bahar nerelerde acaba :dance:

guinescimm?
bahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :)
tweeeeeeeeeeeeeeeeeetiiiiyyyy:D

ben cagırdım kapılarını caldım ama evde yoklar sanırım :)

slm kızlar regly sonrası işlemi tamamdır:)) ekstra hiçbir zorluk çekmedim kayganlaştırıcı da kullanmadım herşey gayet güzel oldu:))zevk yok hala ama onu da zamana bıraktık:))

guinescimm?
bahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :)
tweeeeeeeeeeeeeeeeeetiiiiyyyy:D

ben cagırdım kapılarını caldım ama evde yoklar sanırım :)

BURDAYIM YAHUUUUUUUUUUUUUUUUUU kaydirigubbakcemile2

başım çok ağrıyor sabah kalkmamla migrenim tutumuş durumda uykusuzumda off gün bitemedi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben

arkadaşlar xylocaine sprey bi işe yaramıyor mu ???sizdede kullanıp etki göremeyen varmı?Bu neden olabilir?

canım şahsen bende işe yaramadı yani uyuşturmas bi kere zaman alıyo 10 dk gb...o süre içinde eşin formdan dşüyo hadi onu tekrar forma sokuyosun ama bus eferde benimkinde mesela yan etki yaptı yanma küçülme gibi..bi halta yaramadı zararı oldu doktorumda önermedi onu sakın kullanma dedi.:olmaz:

geçmiş olsun balımmmm....işte geldim burdayım hihoyyyt

ayyy şekerim saol yaaaa ama artık başımın ağrısı ve uyksuzlukla bütünleştim hiç bişi hissetmiyorum mafoldumben
tamda hastalığıum yeni bitmişti bu gece deneme vardı oıfffff nasıl yapcam bilmiyom :1no2:eşimde sorup duruyo

canım şahsen bende işe yaramadı yani uyuşturmas bi kere zaman alıyo 10 dk gb...o süre içinde eşin formdan dşüyo hadi onu tekrar forma sokuyosun ama bus eferde benimkinde mesela yan etki yaptı yanma küçülme gibi..bi halta yaramadı zararı oldu doktorumda önermedi onu sakın kullanma dedi.:olmaz:

tşk ler canım..peki bu ilk girişte 2-3 cm de çok zorlanıyorum,girdikten sonra rahat oluyorama ilk giriş beni mahfediyor ya bunun için napcam??

tşk ler canım..peki bu ilk girişte 2-3 cm de çok zorlanıyorum,girdikten sonra rahat oluyorama ilk giriş beni mahfediyor ya bunun için napcam??

canımcım valla ben yeneli 7 oldu nerdeyse ben halen ilk girişte zorlanıyorum ama onuda geçebilmen için git gel sok çıkar olayını yaparsanız iyi geliyo yani sen üstte ol yavaş yavaş sok çıkar anladın?sonra zaten 1-2 dk. içinde esniyo orası birden giriveriyo kaydirigubbakcemile2

canımcım valla ben yeneli 7 oldu nerdeyse ben halen ilk girişte zorlanıyorum ama onuda geçebilmen için git gel sok çıkar olayını yaparsanız iyi geliyo yani sen üstte ol yavaş yavaş sok çıkar anladın?sonra zaten 1-2 dk. içinde esniyo orası birden giriveriyo kaydirigubbakcemile2

anladım..çalışıp uğraşmadan bişey olmuyo...1 sene sonra açılıp rahat oluyor diyolar canım biraz daha sabredelim bakalım...

kızlarr ...son ıkı denememde gırıs kısmı benım sorunluydu ama sadece bas kısmı gırdıkten sonra kayıverıyor artık ..cok rahat oldu kaıslmalarımda olmadı ...

anladım..çalışıp uğraşmadan bişey olmuyo...1 sene sonra açılıp rahat oluyor diyolar canım biraz daha sabredelim bakalım...

valla bence o 1 sene sonrasına bağlı değil canım aramızda yenipte çok başarılı ilişiki yaşayanlarda oluyo bence kişiyle alaklı rahatlıkla alakalı yani olabilidğince ilişiki öncesi egzersizi ihmal etme bide ilişiki sırasında rahat olmaya çalış ipleri eline al ıslaklık sağlam olsun ilişiki başarılı geçsin anladın :dance:

ben 10. ayda basradım ve hala twetty arkadasım gıbı ılk gırıs kısmı ıskence gıbı sankı cok kuru ...ama zamanla duzelıyo

hadi yaaa süper bişi bu nasıl başardın baharım
kız bı bılsem ıkı seferdır bas kısmı gırdıkten sonra kayıverdı ıcerı ...cok saskınım o kadar alısmısımkı ılk gırıs acısısna sok gecırdım resmen yanı degısk bı sey yapmadım ...kendı kendıne duzeldı ...zamanla genıslıyo galıba ıhsalhh senınd eduzelcek fıstıkımmmm:teselli:

kız bı bılsem ıkı seferdır bas kısmı gırdıkten sonra kayıverdı ıcerı ...cok saskınım o kadar alısmısımkı ılk gırıs acısısna sok gecırdım resmen yanı degısk bı sey yapmadım ...kendı kendıne duzeldı ...zamanla genıslıyo galıba ıhsalhh senınd eduzelcek fıstıkımmmm:teselli:

hadi yaaa çok sevindim valla süper
beyin bir süreden sonra tınlamıyo artık ilk başardığımz amanda bende böle olmuştum hiç kasmadım anlamadım bile demekki buda öle bişeymiş
inşallah bakalım canım yaaa:Saruboceq:

ben 10. ayda basradım ve hala twetty arkadasım gıbı ılk gırıs kısmı ıskence gıbı sankı cok kuru ...ama zamanla duzelıyo

hımm..bu ilk giriş beni ürkütüyo..çok zorluyo..ama girdikten sonra bi sorun yok..hafif kasıklarım ağrıyor ama sorun olmuyor..ilk giriş kısmını alışana kadar uyuşturayım dedim ama o sprey işe yaramıyor ya...

Back
X