Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
kızlar çok hastayım ölüyorum karın ağrısından mafoldumben tatil günümüde söyledim patrona bir ton iş yığıldı...dua edinde iyileşeyim bir an önce offf ölüyom sıkıntıdan :1no2:

kızlar çok hastayım ölüyorum karın ağrısından mafoldumben tatil günümüde söyledim patrona bir ton iş yığıldı...dua edinde iyileşeyim bir an önce offf ölüyom sıkıntıdan :1no2:

AAA GEÇMİŞ OLSUN CANIMCIM YAAA BİZDE NERDE BU KIZ DİYODUK
REGLİMİ OLDUNKİNE SEN? üşüttün demekki

geçmiş olsun venüsten papatya cayı tavsiye ederim dene bi istersen :1hug:

AAA GEÇMİŞ OLSUN CANIMCIM YAAA BİZDE NERDE BU KIZ DİYODUK
REGLİMİ OLDUNKİNE SEN? üşüttün demekki

sağol canım yok reglime daha 1 hafta var...nasıl bir ağrıdır bu anlamadım sabahtan beri bütün tüylerim diken diken düz yürüyemiyorum yaşlı kadınlar gibi oldum resmen :umursamaz:

venüscüm geçmiş olsun canım. derincim sebi de tebrik ederim güzel bir şekilde kurtulmuşsun sınavlardan.bu arada 2 gecedir ben de kuruma problemi vardı.tahriş oldu vajim galiba dün acıdı ama tahriş acısı.bu gece ne olacak bakalım.bu arada millet erken boşalma sorunu çeker maşallah bizim iş uzadıkça uzuyor.e ben haliyle zevk alamadığım için bir de kuruyorum hemen sıkıntı yaratıyor.

geçmiş olsun venüstencim mideni üşüttün galiba eve gidince ütüyle havluyu ısıt koy karnına ii gelir havalar ısındı diye buz gibi yedin içtin tabi ondan

canım bence kırmızı olayına takılma bak bende takılıyorum ara sıra ama sonra düşünüyorum durup dururken kendimizi yok yere neden tedirgin ediyoruz diye...bak derincim son derece mutlu mesut en ufak bi şikayeti yok...kırmızı olsada normal artık...p...s giriyo kırmızı gelse nolur gelmese nolur düşünme bunları çünkü sen düşününce benide tetikliyorsun olmuyo böööleee sositososito

sende beni tetikleme heee a.s tamam canım elimden geldiği kadar düşünmemeye çalışıyorum. benim derdim kırmızı değil aslında kırmızıya neden olan olay.aklım gidiyor..neyse boş verelim herkeste olacak diye birşey yokki..

sağol canım yok reglime daha 1 hafta var...nasıl bir ağrıdır bu anlamadım sabahtan beri bütün tüylerim diken diken düz yürüyemiyorum yaşlı kadınlar gibi oldum resmen :umursamaz:

allah allah üşüttün herhalde canım yaaa akşama bi doktora git istersen acile felan ne olur ne olmaz

venüscüm geçmiş olsun canım. derincim sebi de tebrik ederim güzel bir şekilde kurtulmuşsun sınavlardan.bu arada 2 gecedir ben de kuruma problemi vardı.tahriş oldu vajim galiba dün acıdı ama tahriş acısı.bu gece ne olacak bakalım.bu arada millet erken boşalma sorunu çeker maşallah bizim iş uzadıkça uzuyor.e ben haliyle zevk alamadığım için bir de kuruyorum hemen sıkıntı yaratıyor.

Sağol canım darısı bütün öğrencilerin başına...

sağol bitanem hiç bişey içemiyorumki su bile midemi bulandırıyor eve gidip yatmak istiyorum bir an öncemafoldumben

canım bak bence doktora gözük de rim geçenlerde bende öyleydim sonra afedersiniz ama cırcıra çevirdi gerçi ama karın ağrısından duramıyodum ilk başlarda doktora gittik mikrop kapmışım yani, salgın varmışs erum felan yedim
bence gidebilrsen akşam acile felan git bu aralar çok salgın var

Back
X