oooohhh ne güzel
bizimde şu iş bitsede tatile gitsek :icecream:
Ben tatile gitmiyorum ama evde olmak da güzel hihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooohhh ne güzel
bizimde şu iş bitsede tatile gitsek :icecream:
neyse sen onu bırakta sınavlar nasıldı?geçiyosun dimi hepsinden hihoyyyt
kızlar çok hastayım ölüyorum karın ağrısından mafoldumben tatil günümüde söyledim patrona bir ton iş yığıldı...dua edinde iyileşeyim bir an önce offf ölüyom sıkıntıdan :1no2:
kızlar çok hastayım ölüyorum karın ağrısından mafoldumben tatil günümüde söyledim patrona bir ton iş yığıldı...dua edinde iyileşeyim bir an önce offf ölüyom sıkıntıdan :1no2:
Bizim bu yıl dersten kalma diye birşey yok. Ya tam geçicez yada tam kalıcaz. Kalma ihtimalim yok gibi ortalamam finaller hariç 80...
sanada geçmiş olsun derincim bitti nihayet insallah gecersin hayırlısıyla kaydirigubbakcemile2
AAA GEÇMİŞ OLSUN CANIMCIM YAAA BİZDE NERDE BU KIZ DİYODUK
REGLİMİ OLDUNKİNE SEN? üşüttün demekki
geçmiş olsun venüsten papatya cayı tavsiye ederim dene bi istersen :1hug:
Sağolasın canım kalma ihtimalim yok, başarısız bir öğrenci değilim hihoyyyt
VENUSTEN geçmiş olsun...
canım bence kırmızı olayına takılma bak bende takılıyorum ara sıra ama sonra düşünüyorum durup dururken kendimizi yok yere neden tedirgin ediyoruz diye...bak derincim son derece mutlu mesut en ufak bi şikayeti yok...kırmızı olsada normal artık...p...s giriyo kırmızı gelse nolur gelmese nolur düşünme bunları çünkü sen düşününce benide tetikliyorsun olmuyo böööleee sositososito
sağol canım yok reglime daha 1 hafta var...nasıl bir ağrıdır bu anlamadım sabahtan beri bütün tüylerim diken diken düz yürüyemiyorum yaşlı kadınlar gibi oldum resmen :umursamaz:
venüscüm geçmiş olsun canım. derincim sebi de tebrik ederim güzel bir şekilde kurtulmuşsun sınavlardan.bu arada 2 gecedir ben de kuruma problemi vardı.tahriş oldu vajim galiba dün acıdı ama tahriş acısı.bu gece ne olacak bakalım.bu arada millet erken boşalma sorunu çeker maşallah bizim iş uzadıkça uzuyor.e ben haliyle zevk alamadığım için bir de kuruyorum hemen sıkıntı yaratıyor.
sağol bitanem hiç bişey içemiyorumki su bile midemi bulandırıyor eve gidip yatmak istiyorum bir an öncemafoldumben