• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu yendim doğum yaptım

Nurgul12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Herkese Merhaba,
Ben vajinusmus ile 2021de tanıştım ve instagramdan karşıma çıkan sevgili Doktorum Nazife ergen ile bu sorunumu çözdüm. Ve doğum yaptım şuan 2 aylık bebeğim var 🙏🏻
Ben iğnelere karşı korkusu olan hastaneden doktordan oldukça uzak kalmaya çalışan biri olarak, eşimle 1 yıl boyunca birliktelik için çabalamama rağmen ilk seansımda Nazife hocamın yaklaşımıyla konuşmasıyla muayenemi oldum sonra septum olduğunu öğrendik ve minik bir operasyon geçirmemin ardından yanlış hatırlamıyorsam bir yada iki seans sonrasında vajinusmusu yendim. Nazife hocamın emeği hakkı bende çok büyük her kafama takılanı sorduğumda saat farketmeksizin gece bile olsa geri dönüş yapardı.
Kendisi çok sabırlı güler yüzlü muayene esnasında istemediğim birşeyi yapmazdı geriye dönük mesajlarıma bile baktığımda bazı şeyleri ne kadar abartmışım diyorum 🤗 ona rağmen bile sabırla yaklaşımı çok güzel ve çok değerli bir insan şimdi ise doktorumunda yolun başındaki desteğiyle çok tatlı bir oğluşumuz oldu ☺️💙 çözülmeyecek hiçbirşey yok ben yapamam asla dediğim şeyleri yaptım ve normal doğurdum sadece bu süreçte size destek olacak kişiler, doğru kişileri bulmanız lazım önce kendinize güvenmeniz sonra eşiniz sonra da doktorunuz ☺️ Nazife hocama sonsuz güvenebilirsiniz +90 532 735 24 42 ♥️

Eklentiler

• IMG_7698.webp
    IMG_7698.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 42
Back