Merhaba arkadaslar ben üç aylık evliyim. Evliliğimin ilk gecesinde cinsel birliktelik olmadı benim kendimi çok kqsmam nedeniyle bizde yorgunuz uyuyalım daha zamanımız var dedik. Ertesi gun yine aynı sorun boyle devam etti ikinci hafta birlikte olabildik yırtılma oldu ama bir daha beraber olamadık doktora gittim vajinumus şüphesiyle çatala yatırıp baktı sorun yok rahat olmalısın dedi. Ama yok yok yok olmuyor parmak egzersizleri var onları yapabiliyorum ama eşimle birlikte olamıyorum yirtilmaktan korkuyorum ki yirtilmayacagimi çok iyi biliyorum. Eşimin benden sogumasindan korkuyorum yardımınıza ihtiyacım var
Bana yaşadığınız ilişki sonrası korku oluşmuş gibi geldi bunu da vajinismus olarak adlandırıyolar mı onu bilmiyorum Kendinize olsun olsun diye baskı yapmayın kendinizi yıpratırsınız tek başınıza bunu yenmeye çalışmayın eşinizden destek alın mutlaka eş desteği gerçekten çok önemli
Bana yaşadığınız ilişki sonrası korku oluşmuş gibi geldi bunu da vajinismus olarak adlandırıyolar mı onu bilmiyorum Kendinize olsun olsun diye baskı yapmayın kendinizi yıpratırsınız tek başınıza bunu yenmeye çalışmayın eşinizden destek alın mutlaka eş desteği gerçekten çok
Bana yaşadığınız ilişki sonrası korku oluşmuş gibi geldi bunu da vajinismus olarak adlandırıyolar mı onu bilmiyorum Kendinize olsun olsun diye baskı yapmayın kendinizi yıpratırsınız tek başınıza bunu yenmeye çalışmayın eşinizden destek alın mutlaka eş desteği gerçekten çok önemli
Ben kendi kendime bir yol bulamadım açıkcası bir uzmanla görüştüm destek aldım o şekilde yendim ama benim hiç ilişki olmamıştı evlendikten 6 7 ay sonra olmaya başladı
Ben kendi kendime bir yol bulamadım açıkcası bir uzmanla görüştüm destek aldım o şekilde yendim ama benim hiç ilişki olmamıştı evlendikten 6 7 ay sonra olmaya başladı
Bakın vajinusmus tedavisi gören biri olarak diyorum. Orası yırtılan bir yer değil. Acı yok aslında. Hissedilen şey baskı basınç. Bir iki gidişte dayanın zaten sonra vajina sıvısından gevşeyecek ve genişleyecek orası açılacak o baskı hissi de kaybolacak.
Oradan çocuk çıkıyor. Bir penis mi yırtacak bizi. İlk başlarda biraz bu basınç hissi olacak ama rutininiz arttıkça o da bitecek, sadece rahat olun gevşeyin. Ön sevişme yapın ve oral yapsın kocanız biraz gevşetsin ıslatsın sizi.
Bakın vajinusmus tedavisi gören biri olarak diyorum. Orası yırtılan bir yer değil. Acı yok aslında. Hissedilen şey baskı basınç. Bir iki gidişte dayanın zaten sonra vajina sıvısından gevşeyecek ve genişleyecek orası açılacak o baskı hissi de kaybolacak.
Oradan çocuk çıkıyor. Bir penis mi yırtacak bizi. İlk başlarda biraz bu basınç hissi olacak ama rutininiz arttıkça o da bitecek, sadece rahat olun gevşeyin. Ön sevişme yapın ve oral yapsın kocanız biraz gevşetsin
Oradan çocuk çıkıyor. Bir penis mi yırtacak bizi. İlk başlarda biraz bu basınç hissi olacak ama rutininiz arttıkça o da bitecek, sadece rahat olun gevşeyin. Ön sevişme yapın ve oral yapsın kocanız biraz gevşetsin ıslatsın sizi.