Vaktinizi Nasıl Geçiriyorsunuz?

Deruchette

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013
8.013
4.023
448
Merhaba kızlar, sıkıntıdan çatlayacağım ben ya. Memurum 8 5 çalışıyorum yalnızım eşim haftada bi kere geliyo. Temizlik, kitap, tv hepsini tükettim eğlenerek vakit geçirdiğiniz bişeyler var mı? Kendimi çok yalnız hissediyorum apartmanda kimseyi tanımıyorum, işyerindeki arkadaşlar yaşımın çok üzerinde sadece 29 yaşında bi arkadaş var o da hep sevgilisiyle takılıyo.

Off off yani.

Konuyu yanlışlıkla eş kısmına açmışım :O bdv ye açacaktım gören yönetici olursa taşıyabilir mi

cnm örgü biliyormusun. yelek ör. atkı ör. bere ör. oyuncak bebek ör. mükemmel vakit alıyo. kafa dağıtıyor. geçenlerde 2 yane oyuncak bebek ördüm. birini çocuğuma birini yeğenime mükemmel oldu. birde heyecanlı oluyor. koştur koştur eve gidip örgümün başına oturuyorum :) televizyon eşliğinde tabiii

Örgüyü kafam almaz ya ufak bi yanlış olsa söküp baştan yapıyorum :)

Keşke benimde canımın sıkılacağı vakit olsa. Resmen gün yetmiyor.

:) bugünlerimi çok arayacağım muhtemelen ama ne yapayım

Benim değişiyo
Bazen kaleme isim yazmaya sarıyorum, ablamdan renk renk iplik tırtıklıyorum
Bazen keçeden süs bişeyler yapıyorum; mutfak kapı süsü, çerçeve magnet gibi
Bazen tüm oyunlarda rekor kırmaya çalışıyorum
Bazen kızkıza toplanıyorum

Sizin sorunnunuz herhalde yanliz kalmak. Ilginizi ceken bir kursa yazilip kendinize bir cevre edinmege calisin. Mesguliyet iyde, insan sohbet ister dimi.

Sizin sorunnunuz herhalde yanliz kalmak. Ilginizi ceken bir kursa yazilip kendinize bir cevre edinmege calisin. Mesguliyet iyde, insan sohbet ister dimi.

Aslında evet benim sorunum yalnızlık oyun filan sarmıyo hiç muhabbetsizlikten daralıyorum.. İnsan istiyorum yanımda yaa o kalabalıktan böyle bi yalnızlığa nasıl düştüm

Arkadasim kore dizisi izle saatler nasil gecti anlamazsin yeppuda sitesinden online izleyebilirsin romantik komedileri tavsiye ederim

kızımla nasıl geçtigini anlamıyorum bile
geç kalkıyoruz öglen 12 gibi
kahvaltı şu bu derken akşam oluyor

Ben de memurum. 8-4 buçuk mesaim.
Akşam eve gidince yemeğiydi, çamaşırıydı derken eşim geliyor.
Sonra da yemek yiyip, tv izliyoruz. Bazen kitap okuyorum. Bazen internet.
Haftasonu da beraber bi şeyler yapıyoruz.
Sıkılmaya fırsat kalmıyor.

Arkadasim kore dizisi izle saatler nasil gecti anlamazsin yeppuda sitesinden online izleyebilirsin romantik komedileri tavsiye ederim

Kore mi :) hiç izlememiştim tamam bakıcam

kızımla nasıl geçtigini anlamıyorum bile
geç kalkıyoruz öglen 12 gibi
kahvaltı şu bu derken akşam oluyor

Ne güzel, ben şuan bebek düşünmüyorum bir iki yıl

Benim en büyük sıkıntım eşimin olmaması o olduğunda zaman nasıl geçiyor bilmiyorum bile

ilginizi çeken bir kursa gidebilirsiniz veya spor salonları da vakit geçirmek için güzel bence

Iğdırda öyle bi kurs var mıdır bilemiyorum

Ahhh bende böyle bir soruna sahip olsam keşke
Çocuk yapın hemde 3 tane:)

:))))) çocuk yapmak için eşimin önce eve gelmesi lazım bu şartlarda olmaz malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…