Et Yemekleri Vali Kebabı -Bağdat Baharat Sponsorluğunda

Ulan gece gece acliktan nerelere geldim ben
Icim gitti be zalımin kızı Boyle de yemek yapilmaz ki ayip
Nefis gorunuyor hersey. Yine dökturmussun. Ellerine saglik. Basarilar dilerim.

Ulan gece gece acliktan nerelere geldim ben
Icim gitti be zalımin kızı Boyle de yemek yapilmaz ki ayip
Nefis gorunuyor hersey. Yine dökturmussun. Ellerine saglik. Basarilar dilerim.

Teşekkür ederim canımBi an saydiricaksin sandimdi

Bayram' da diyet yapmak cok zormuş karnım dan gurultular gelse bile hep aynı yalanı söyledim: Biraz önce yedim çok sağolun....

Kesinlikle öyle,baklavalar,kavuşmaları,cikolatalr arasında diyeti devam ettirebilmek çok zor.Allah yardımcın olsun canım

Allahım sana geliyorum lahmacunlar benim kimse sulanmasın
Harika olmuşlar ellerine sağlık,sunumda süper olmuş başarılar dilerim yarışmada

nuryolu her şeyine bayıldım ve diyorum ki birinci belli ikinci kim. Sunum falan dehşet ya. Sen bu işi biliyorsun vallahi oyumu sana vercem bende katılacaktımda bu tabağı görünce şansım olmadığını düşündüm.

Yani fotoğrafları görünce istemsizce bi didim. Mükemmel her zaman ki gibi ellerine sağlık

maşallah nazar etmeyim İnşallah :) baya emek isteyen el becerisi gerektiren yemekler yapmışsın yarışmada başarılar dilerim :)

Nur ellerine saglık canım . Songünlerde rahatsızlıktan çok girip tariflere yorum yazamamıştım

Tarifin çok güzel ve doludolu ellerine saglık hamaratsın vesselam , tek olumsuz yanı butür kebaplar evdeki fırınlarda pişmiyor malesef Nevreste nin geçenlerde yaptıgı patlıcanlar gibi fırına göndercen yanık olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…