- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğim daha 15 aylıkKrese verirsin çocuğu
Çalış bence
Eşim erkek kuaförü çok yoğun çalışıyor ve gerçekten yorgun geliyor onda kendince haklı çıkamıyorum işin içindencanım öncelikle başın sağolsun
eşin eskisi gibi değilsin diyor ya ve sorduğunda cvbı vermiyor ya
suçu sana atmak için diyor sen her şeyini yapıyorsun
istediğin gibi değilsen sorduğunda cvp verirdi bu bana çok saçma geldi
eşin ne iş yapıyor
aslında başka bir şeye sinirlenip vurarak senden çıkarmış hıncını
ve valizini toplayınca kabahatı sana atmış
akşamı bekle sakin ol sinirlenme
senden özür bekliyor bence
aslına biz kadınlar bazen çok konuşarak bazende yanlış hata yaparak
haklıyken haksız duruma düşüyoruz
Bebeğim daha 15 aylık
Pardon siz bekarsınız sanırım tuvalet eğitimi olmadan kendi yemeğini kendi yemeden çocukları kreşe almıyorlar alsalarda minnacık bebeğimi sırf kendimi değersiz hissediyorum diye kreşe veremem ben değerli olucam peki bebeğim ne hissedicek?? Yorum için teşekkür ederim ama yerinde bi yorum değilNe olmuş 15 aylıksa
Herkes 2 aylık bebeğini bırakıp ise gidiyor
Ver Krese çalış ayaklarinin ustunde dur bak nasıl değerli olacaksın
Pardon siz bekarsınız sanırım tuvalet eğitimi olmadan kendi yemeğini kendi yemeden çocukları kreşe almıyorlar alsalarda minnacık bebeğimi sırf kendimi değersiz hissediyorum diye kreşe veremem ben değerli olucam peki bebeğim ne hissedicek?? Yorum için teşekkür ederim ama yerinde bi yorum değil
Pardon siz bekarsınız sanırım tuvalet eğitimi olmadan kendi yemeğini kendi yemeden çocukları kreşe almıyorlar alsalarda minnacık bebeğimi sırf kendimi değersiz hissediyorum diye kreşe veremem ben değerli olucam peki bebeğim ne hissedicek?? Yorum için teşekkür ederim ama yerinde bi yorum değil