• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Valizim hazır ama gidemiyorum...acil yardım

Her tartışmada valiz toplamayın
Birgün valiz toplanacak bi durum olursa da alın gidin
Blöf için yapmayın şunu

Başınız sağ olsun, bunun da etkisi var sanırım.

Basınız sağolsun.

Tek birşey söyleyeceğim. O valizi hqzirladiysan çıkıp gideceksin yok gitmeyecegim diyorsan valizle rol yapmayacaksin.

Erkeğin gözünde çok düşürücü bir durum oluyor. Ona mecbursun gucsuzsun tek başına birsey basaramazsin izlenimi yaratıyor.

canım öncelikle başın sağolsun
eşin eskisi gibi değilsin diyor ya ve sorduğunda cvbı vermiyor ya
suçu sana atmak için diyor sen her şeyini yapıyorsun
istediğin gibi değilsen sorduğunda cvp verirdi bu bana çok saçma geldi
eşin ne iş yapıyor
aslında başka bir şeye sinirlenip vurarak senden çıkarmış hıncını
ve valizini toplayınca kabahatı sana atmış
akşamı bekle sakin ol sinirlenme
senden özür bekliyor bence
aslına biz kadınlar bazen çok konuşarak bazende yanlış hata yaparak
haklıyken haksız duruma düşüyoruz

Başın sağolsun.
Anladığım kadarıyla hassassın ve sürekli kavga eden bir çift de değilsiniz.
İlk tartışmada gitmeye kalkma derim ben.

canım öncelikle başın sağolsun
eşin eskisi gibi değilsin diyor ya ve sorduğunda cvbı vermiyor ya
suçu sana atmak için diyor sen her şeyini yapıyorsun
istediğin gibi değilsen sorduğunda cvp verirdi bu bana çok saçma geldi
eşin ne iş yapıyor
aslında başka bir şeye sinirlenip vurarak senden çıkarmış hıncını
ve valizini toplayınca kabahatı sana atmış
akşamı bekle sakin ol sinirlenme
senden özür bekliyor bence
aslına biz kadınlar bazen çok konuşarak bazende yanlış hata yaparak
haklıyken haksız duruma düşüyoruz
Eşim erkek kuaförü çok yoğun çalışıyor ve gerçekten yorgun geliyor onda kendince haklı çıkamıyorum işin içinden

Rahmet dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür edrrimmm..

Ne olmuş 15 aylıksa
Herkes 2 aylık bebeğini bırakıp ise gidiyor
Ver Krese çalış ayaklarinin ustunde dur bak nasıl değerli olacaksın
Pardon siz bekarsınız sanırım tuvalet eğitimi olmadan kendi yemeğini kendi yemeden çocukları kreşe almıyorlar alsalarda minnacık bebeğimi sırf kendimi değersiz hissediyorum diye kreşe veremem ben değerli olucam peki bebeğim ne hissedicek?? Yorum için teşekkür ederim ama yerinde bi yorum değil

Pardon siz bekarsınız sanırım tuvalet eğitimi olmadan kendi yemeğini kendi yemeden çocukları kreşe almıyorlar alsalarda minnacık bebeğimi sırf kendimi değersiz hissediyorum diye kreşe veremem ben değerli olucam peki bebeğim ne hissedicek?? Yorum için teşekkür ederim ama yerinde bi yorum değil

Bekar değilim 13 yaşında çocuğum var Krese de verdim tuvalet eğitimi olmadan da aldılar
Ben size yardımcı olmaya çalıştım yapmak zorunda degilsiniz
Ayrica mutsuz bir anne mutlu bir çocuk yetistiremez bunu da unutmayın
İyi Akşamlar

Eğer sonu boşanmaya varıcak birşey değilse kesinlikle gidicem ayrılıcam demeyin gidip dönmeyin bunlar eşinizin size olan sevgisinide saygısınıda bitirir bu tür şeyler şakaya gelmez.Onun dışında konu ne bilemiyorum örnek vermemişsiniz ama mesela ben bi aralar nedense herşeye cevap verme karşılık verme gereksinimi duyardım ve o zaman herşey çok uzardı.Ama bir iki kere cevap vermedim sakin kaldım baktım konu orda kapandı gitti ne tartşma oldu ne kırgınlık oldu.Yani sizdede böyle bi durum varsa benim sonradan yaptığım gibi sizde herşeye cevap verme gereksinimi duymaktan vazgeçin sakinliğinizi koruyun.Gereksiz uzun uzadıya savunma çabası bile tartışmaya yol açabiliyor.Gerek yok bu tür şeylere.

Bende tuvalet eğitimim bilmemneyim olmadan kreşe verilmişim kendimi bu konuda hiç değersiz hissetmedim.konu ne bilmiyorum ama yorumunuza istinaden bende yazmak istedim.

Eşim çocuğumuza yeterince vakit ayıramıyor öyleki oğlum babası eve gelince dikkat çekmek için ne numaralar yapıyor şimdi bide ben kreşe versem çalışsam hem ev hem iş hem çocuk hiç enerjim kalmayacak akşam eve geleceğim oğlum benden ilgi bekleyecek ne kadar verimli olabilirim bilmiyorum

Back
X