Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi eşim içerde bende çocuğu uyutuyorrum belkide gitmiş bile olabilir sen gitmezsen yarın ben gidicem dedi kafam iyice bulandı
erkekler bir kadında sevgiden ziyade saygıya daha çok değer verirlerÇok teşekkür ederim.. Gerçekten bilemiyorum çok badire atlatıp evlendik bnm tek beklentim ilgi sevgi bi kadın başka ne isterki onu da anlamaya çalışıyorum 15 saat çalışıyor hep ayakta evimiz arabamız yok onun için çalışıp didiniyo ama bende istiyorum ki evimiz kira olsun ama 1 saat az çalışsın oğlumun ve bnm ona çok ihtiyacımız var ailemden ayrı şehirdeyim burda pek kimsemde yok herşeyim eşim ağlamaktan helak oldum.konuşuyoruz bana dediği sen çok değiştin bana saygın kalmadı böyle bi kız değildin peki ama anlamadığım bi erkek nasıl bi saygı bekler soruyorum cevap yok kendim bulmalıymışım allah için cevabı bilen varmı sizce eşim ne anlatmaya çallıuor bi erkek basıl bi saygı bekler
Yani ortada bişey yoktu el kol şakası yaptı hızlıca vurdu biraz bende canımı yaktın bi daha yapma dedim ben öyle söyleyince bunsefer tekrar vurdu hızlıca bende bak hoşlanmıyorum şaka bile olsa bana vurma bazen hakşkaten canımı acıtıyosun dedimne olduysa ondan sonra oldu bana sanki o saygısızlık yptı gibi geliyo ama yani çıkamadım işin içinden
Büyük ihtimalle sen bnmle yaşamak istemiyorsun madem ben gideyim dediYuhh niye gitmeye kalktım ve gitmedin diyemi pislik
Bana başka çare bırakmıyor ama hiç arkadaşım eşim dostum yok çünkü yasakladı benim herşeyim oğlum ve eşim onu anlıyorum çok çalışıyo yoruluyo peki ya ben bütün gün evde akşam ilgi sevgi şevkat bekliyorum çünkü ailemdende uzaktayım e bunların hiçbirni göremiyorum napim peki ben sevdiğim evlendiğim adamdan göremediğim sevgiyi nerde bulim yaşim haliyle üstüne gidiyorum birazerkekler bir kadında sevgiden ziyade saygıya daha çok değer verirler
bak senin için ve evladınız için günde 15 saat çalışıyormuş kim bilir ne kadar streslidir, yorgundur, bir de eve geldiğinde seninle eften püften şeyler yüzünden tartışmak onu mahveder. valizini toplayıp gitmeye kalkmak da eşine hakaret gibi olmuş. saygı derken bunlardan bahsediyor bence.
Bana başka çare bırakmıyor ama hiç arkadaşım eşim dostum yok çünkü yasakladı benim herşeyim oğlum ve eşim onu anlıyorum çok çalışıyo yoruluyo peki ya ben bütün gün evde akşam ilgi sevgi şevkat bekliyorum çünkü ailemdende uzaktayım e bunların hiçbirni göremiyorum napim peki ben sevdiğim evlendiğim adamdan göremediğim sevgiyi nerde bulim yaşim haliyle üstüne gidiyorum biraz
Merhabalar konuya nerden başlasam bilemiyorum hiç kavgasız gürültüsüz 3 yıl flörtten sonra severek evlendiğim eşimle 2 yılımızdayız bir de minnak oğlumuz var fakat bu ara herşey saçma sapan ilerliyor gerekli gereksiz herşeyden tartışıp üzüyoruz birbirimizi az önce çok şiddetli bi kavga yaşadık fakat tamamen minnak bi sebepten ötürü ama iş o kafar dallanıp budaklandı ki eşim bana sana karşı ilgi göstermiycem haketmiyosun çünkü bitti dedi bnde aldım oğlumu hazırladım valizi o esnada geldi bu hareketi yapcağın ölsem aklıma gelmezdi dedi yani valizden bahsediyo bnde beni bu aşamaya sen getirdin dedim bi yandan ağlıyorum tabi ama hem gitmek istiyorum hem istemiyorum eşimi çok seviyorum gerçekten ama nasıl böyle olduk hiç anlamadım herşeyin yükü benim omuzlarımda üstelik içten içe çok zor dönemler atlatıyorum evlendim 5 ay sonra gepegenç ablmı toprağa verdim üstelik 2 aylık hamileydim hemde öyleki 6 sene onunla ailemizden ayrı yaşadık işin aslı psikolojik olarakta iyi değilim aslında eşim anlayışlıdır ama bn mi çok hassasım bilemiyorum napmam gerek bana yardım edin gitmelimiyin kalmalımıyım??((
o zaman durumun ciddiyetini açık açık üstüne basa basa eşinle konuşacaksın.Bana başka çare bırakmıyor ama hiç arkadaşım eşim dostum yok çünkü yasakladı benim herşeyim oğlum ve eşim onu anlıyorum çok çalışıyo yoruluyo peki ya ben bütün gün evde akşam ilgi sevgi şevkat bekliyorum çünkü ailemdende uzaktayım e bunların hiçbirni göremiyorum napim peki ben sevdiğim evlendiğim adamdan göremediğim sevgiyi nerde bulim yaşim haliyle üstüne gidiyorum biraz
Rahmet dileklerniz için ayrıca teşekkür ederim bu konu en hassas noktam ablamdan sonra yaşadım mı bilemiyorum bile kokusu hala burnumda hep çıktık o yoğun bakımdan ama en son dayanamadıntrrk etti bwni minik yavrum bedenimdeydi 2 aylıktı kalp atışlarını duydu en çok senin bebeğini seveceğim dedi sen ona bakamazsn ben bakarım dedi bnm hiç bebeğim olmayacak onu beraber büyütelim dedi ama ama ömrü yetmedi:'(((
Aynen doğru insanlar değilmiş kime göre neye göre dedim bnmde arkadaşım yok ben tatava yapıyormuyum diyo iyi de eşim bütün gün dükkanda müşterilerle iç içe sohbet muhabbet peki ya ben:/senden saygı bekleyen adam senin hayatını kısıtlıyor arkadaşlarınla görüşmeni yasaklıyor![]()
çalışmak istesen ona da engel olur mu eşin ?
senin için her yönden iyi olurdu çalışmak.[/QUOTEailemden başka bi şehirdeyim istesemde çalışamam ki çok sıcak bakmaz çünkü kendin büyüt oğlumuzu diyor başkasına güvenemem diyor
çalışmak istesen ona da engel olur mu eşin ?
senin için her yönden iyi olurdu çalışmak.
Aynen doğru insanlar değilmiş kime göre neye göre dedim bnmde arkadaşım yok ben tatava yapıyormuyum diyo iyi de eşim bütün gün dükkanda müşterilerle iç içe sohbet muhabbet peki ya ben:/
Yani aynenoyle adam karisini calistirirmi hic bildigin eve kapatmis kadini.