• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Valizim hazır ama gidemiyorum...acil yardım

eşin hem suçlu hem güçlü.
nasıl bir şaka anlayışı varsa hızlıca vuruyor.
sen bundan hoşlanmıyorsan yapmaması lazım.
bir de sen gitmezsen ben giderim nedir ya.
ben sende bi hata göremedim valizi hazırlamak dışında.

Akşama ne olacak hiç bilmiyorum ılımlı olayım diyorum ama alttan almaktanda yoruldum hakkımda hayırlısı dedim sabırla bekliyorum.. Keşke herşey ilk zamanlar ki gibi olsa neden değişmek zorundayız ki

Çok teşekkür ederim.. Gerçekten bilemiyorum çok badire atlatıp evlendik bnm tek beklentim ilgi sevgi bi kadın başka ne isterki onu da anlamaya çalışıyorum 15 saat çalışıyor hep ayakta evimiz arabamız yok onun için çalışıp didiniyo ama bende istiyorum ki evimiz kira olsun ama 1 saat az çalışsın oğlumun ve bnm ona çok ihtiyacımız var ailemden ayrı şehirdeyim burda pek kimsemde yok herşeyim eşim ağlamaktan helak oldum.konuşuyoruz bana dediği sen çok değiştin bana saygın kalmadı böyle bi kız değildin peki ama anlamadığım bi erkek nasıl bi saygı bekler soruyorum cevap yok kendim bulmalıymışım allah için cevabı bilen varmı sizce eşim ne anlatmaya çallıuor bi erkek basıl bi saygı bekler
erkekler bir kadında sevgiden ziyade saygıya daha çok değer verirler
bak senin için ve evladınız için günde 15 saat çalışıyormuş kim bilir ne kadar streslidir, yorgundur, bir de eve geldiğinde seninle eften püften şeyler yüzünden tartışmak onu mahveder. valizini toplayıp gitmeye kalkmak da eşine hakaret gibi olmuş. saygı derken bunlardan bahsediyor bence.

Yani ortada bişey yoktu el kol şakası yaptı hızlıca vurdu biraz bende canımı yaktın bi daha yapma dedim ben öyle söyleyince bunsefer tekrar vurdu hızlıca bende bak hoşlanmıyorum şaka bile olsa bana vurma bazen hakşkaten canımı acıtıyosun dedimne olduysa ondan sonra oldu bana sanki o saygısızlık yptı gibi geliyo ama yani çıkamadım işin içinden

%100 haklısın o saygısızlık yapmış şakadan vurmak ta neymiş :KK62:

ablaniza allah rahmet eylesin nur içinde yatsın, bir şans daha verin kocaniza
Dövme olayı geçmiş okuyamadim ama divdu mu? Bir esinze distunuxa kalmaya gidin bir sure olmazsa divduyse.

erkekler bir kadında sevgiden ziyade saygıya daha çok değer verirler
bak senin için ve evladınız için günde 15 saat çalışıyormuş kim bilir ne kadar streslidir, yorgundur, bir de eve geldiğinde seninle eften püften şeyler yüzünden tartışmak onu mahveder. valizini toplayıp gitmeye kalkmak da eşine hakaret gibi olmuş. saygı derken bunlardan bahsediyor bence.
Bana başka çare bırakmıyor ama hiç arkadaşım eşim dostum yok çünkü yasakladı benim herşeyim oğlum ve eşim onu anlıyorum çok çalışıyo yoruluyo peki ya ben bütün gün evde akşam ilgi sevgi şevkat bekliyorum çünkü ailemdende uzaktayım e bunların hiçbirni göremiyorum napim peki ben sevdiğim evlendiğim adamdan göremediğim sevgiyi nerde bulim yaşim haliyle üstüne gidiyorum biraz

Bana başka çare bırakmıyor ama hiç arkadaşım eşim dostum yok çünkü yasakladı benim herşeyim oğlum ve eşim onu anlıyorum çok çalışıyo yoruluyo peki ya ben bütün gün evde akşam ilgi sevgi şevkat bekliyorum çünkü ailemdende uzaktayım e bunların hiçbirni göremiyorum napim peki ben sevdiğim evlendiğim adamdan göremediğim sevgiyi nerde bulim yaşim haliyle üstüne gidiyorum biraz

senden saygı bekleyen adam senin hayatını kısıtlıyor arkadaşlarınla görüşmeni yasaklıyor :KK57:

Merhabalar konuya nerden başlasam bilemiyorum hiç kavgasız gürültüsüz 3 yıl flörtten sonra severek evlendiğim eşimle 2 yılımızdayız bir de minnak oğlumuz var fakat bu ara herşey saçma sapan ilerliyor gerekli gereksiz herşeyden tartışıp üzüyoruz birbirimizi az önce çok şiddetli bi kavga yaşadık fakat tamamen minnak bi sebepten ötürü ama iş o kafar dallanıp budaklandı ki eşim bana sana karşı ilgi göstermiycem haketmiyosun çünkü bitti dedi bnde aldım oğlumu hazırladım valizi o esnada geldi bu hareketi yapcağın ölsem aklıma gelmezdi dedi yani valizden bahsediyo bnde beni bu aşamaya sen getirdin dedim bi yandan ağlıyorum tabi ama hem gitmek istiyorum hem istemiyorum eşimi çok seviyorum gerçekten ama nasıl böyle olduk hiç anlamadım herşeyin yükü benim omuzlarımda üstelik içten içe çok zor dönemler atlatıyorum evlendim 5 ay sonra gepegenç ablmı toprağa verdim üstelik 2 aylık hamileydim hemde öyleki 6 sene onunla ailemizden ayrı yaşadık işin aslı psikolojik olarakta iyi değilim aslında eşim anlayışlıdır ama bn mi çok hassasım bilemiyorum napmam gerek bana yardım edin gitmelimiyin kalmalımıyım?? :KK43:((

ya dizilerden mi ozeniyor insanlar bu eline canta alip kapiya cikmalara anlamam. Ortada kurtarilmaya degen bir evlilik varsa kacip gitmenin kime yarari varki. Tabi siddet yoksa eziyet vb gibi seyler yoksa. Kisileri birbirlerinden uzaklastirmaya kizginliklari buyutmeye yarar ancak. Sizin dusunmeden yaptiginiz o hareket hem esinizin hem sizin icinizde, evliliginizde birseylerin yikilmasina sebep olur. Esinizde olsem aklima gelmezdi diyerek onu ifade etmeye calismis. Sakinlesin gerekirse konusmayin ama boyle buyuk adimlar atmadan dusunun. Baya zor durumlar yasamissiniz kardesinizi kaybetmissiniz falan bunlari anlatin esinize zorda oldugunuzu ona ihtiyac duydugunuzu bilsin. Genelde seven insalar arasinda bu tarz gereksiz seylerden kavga cikiyorsa taraflarin ort bas ettikleri konusmadiklari asamadiklar kisisel sikintilari oluyor. Belki o isisnden dolayi streslidir, belki siz kardesinizi kaybetmenin acisini tamamen yasayamadiniz bunu biz bilemeyiz ama bunlarin acisini birbirinizden evliliginizden cikarmayin kendinize yazik etmeyin. Esinizi alin konusun sorun tespiti yapin tabiki onunda ozverili ve istekli olmasi lazim sorun cozumune katkida bulunmasi gerek. Gerekirse yardim alin , sorunu kapilari carpip gitmekte bulamazsiniz. Inanin birbirinize duydugunuz guven duygudu zedelendikten sonra iliskiniz birdaha eskisi gibi asla olmaz etrafimdaki orneklerde goruyorum bunu.

Bence çok öfkelisin ,
Sağlıklı düşünemiyorsunuz,bu yüzden gitmeyi erteleyin,
Tartışma boyutunuz nedir bilemicem açıklamamışsınız ama ağır hakaret şiddet yok ise en ufak birşeyde valiz alıp gitmeyin lütfen !!!
Bu hem sizi hem eşinizi yıpratır,Arada minnağınız var onu düşünerek haraket edin,
Umarım herşey düzelir ve gönlünüzce olur,

o zaman durumun ciddiyetini açık açık üstüne basa basa eşinle konuşacaksın.
böyle küsmekle, yok sen terk et, yok ben terk edeyim restleşmesiyle olmaz. bir de evladınız var, aklınızı başınza toplayın bence, çocuk gibi davranmayın.

Rahmet dileklerniz için ayrıca teşekkür ederim bu konu en hassas noktam ablamdan sonra yaşadım mı bilemiyorum bile kokusu hala burnumda hep çıktık o yoğun bakımdan ama en son dayanamadıntrrk etti bwni minik yavrum bedenimdeydi 2 aylıktı kalp atışlarını duydu en çok senin bebeğini seveceğim dedi sen ona bakamazsn ben bakarım dedi bnm hiç bebeğim olmayacak onu beraber büyütelim dedi ama ama ömrü yetmedi:'(((

Allah rahmet eylesin, sanirim sizi bu kayip ve evde kapali kalmak cok uzmus bunaltmis esinizde sakince konusun ve sizi bu kadar da kisitlamasin. Su erkekleri anlamam kadin senle evlenmis cocugunu dogurmus daha neyi yapmasi lazim guvenini kazanmasi icin neden kisitliyorsun yani anlamiyorm aklim almiyor.

çalışmak istesen ona da engel olur mu eşin ?
senin için her yönden iyi olurdu çalışmak.

senden saygı bekleyen adam senin hayatını kısıtlıyor arkadaşlarınla görüşmeni yasaklıyor :KK57:
Aynen doğru insanlar değilmiş kime göre neye göre dedim bnmde arkadaşım yok ben tatava yapıyormuyum diyo iyi de eşim bütün gün dükkanda müşterilerle iç içe sohbet muhabbet peki ya ben:/

çalışmak istesen ona da engel olur mu eşin ?
senin için her yönden iyi olurdu çalışmak.[/QUOTEailemden başka bi şehirdeyim istesemde çalışamam ki çok sıcak bakmaz çünkü kendin büyüt oğlumuzu diyor başkasına güvenemem diyor

Aynen doğru insanlar değilmiş kime göre neye göre dedim bnmde arkadaşım yok ben tatava yapıyormuyum diyo iyi de eşim bütün gün dükkanda müşterilerle iç içe sohbet muhabbet peki ya ben:/

seni çok iyi anlıyorum ki ben arkadaş eş dost çevrem varken bile akşama kadar evde bunalıyordum.
eşim akşama kadar çalışıp gelmiş dinlenecek oysa ben akşama kadar yorulmamışım gezmek sohbet etmek istiyordum haliyle hiç bir uyum olmuyodu aramızda.

Back
X