• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Valizim hazır ama gidemiyorum...acil yardım

Bu işleri böyle basit indirgemeyin lütfen. Öyle valiz toplamak evi terk etmek sakın inanin o zaman hiç bir şey eskisi gibi olmaz geri dönemi bile. Her evlilikte olur tartışmalar. Ortada ihanet dayak gibi birsey yok konuşarak çözmek en iyisi
Yok kesinlikle aslında bnm eşim tartışırken sesini bile yükseltmez ama anlamadım nasıl bu hale geldik

Bana bitt benden ilgi sevgi bekleme artık diyince bi anlamsız geldi herşey ona istinaden gitmeye karar verdm bende

şimdi eşim içerde bende çocuğu uyutuyorrum belkide gitmiş bile olabilir sen gitmezsen yarın ben gidicem dedi kafam iyice bulandı

Siz nasıl bir hışımla valizinizi topladıysanız eşinizle sinirle demiştir öyle.

Gitme.. Daha çok kavgalar edeceksiniz her seferinde o valizi mi hazırlayacaksın?
Kızgınlık halinde karşılıklı söylenmiş sözler olabilir, geçmeyecek şeyler değil.
Tartışmanız evinizin içinde kalsın, ailelerinize koşmayın, evliliğinizi insanların gözünde de, birbirinizin gözünde de itibarsızlaştırmayın.
Ablanız için de Allah rahmet eylesin.

Peki bu benden beklediği saygı nedir bi erkeğe nasıl saygı gösterilir acaba gerçekten beceremiyormuyum hatanın büyük kısmı bende mi

Saygısız diyebileceği ne vardı ki? Tartışmanın sebebi neydi?
Yani ortada bişey yoktu el kol şakası yaptı hızlıca vurdu biraz bende canımı yaktın bi daha yapma dedim ben öyle söyleyince bunsefer tekrar vurdu hızlıca bende bak hoşlanmıyorum şaka bile olsa bana vurma bazen hakşkaten canımı acıtıyosun dedimne olduysa ondan sonra oldu bana sanki o saygısızlık yptı gibi geliyo ama yani çıkamadım işin içinden

Gitmek istemiyorsunuz gitmiceksiniz o zaman.

Saat geç oldu, yatın güzelce uyuyun yarın sabah düşünürsünüz.

Yani ortada bişey yoktu el kol şakası yaptı hızlıca vurdu biraz bende canımı yaktın bi daha yapma dedim ben öyle söyleyince bunsefer tekrar vurdu hızlıca bende bak hoşlanmıyorum şaka bile olsa bana vurma bazen hakşkaten canımı acıtıyosun dedimne olduysa ondan sonra oldu bana sanki o saygısızlık yptı gibi geliyo ama yani çıkamadım işin içinden
Eşinin amacı şakalaşmaktı sanırım, tepkin sert gelmiş olabilir. Hoşlanmadığın şeyi yapmakta ısrar etmesi hoş olmamış.
Eşin 15 saat çalışıyormuş eve geldiğinde istediği şey huzur olur haliyle, ufak tefek şeylerden tartışma çıkmasını saygısızlık olarak görüyordur.
İlgi beklemekte çok haklısın, bunu agresiflikle değilde, ona yanaşarak cilve yaparak şakalaşarak belli et. Kullandığın dili değiştirerek istediğini alabilirsin belki.

El şakasını sert yapınca galiba sizde aşırı tepki verdiniz, belki ses tonunuz falan alınmasına neden oldu.. Sabah sakin sakin konuşun.. Düzelir.. Bu kadarcık sebepten dolayı gidicem deyince tepki göstermiştir, üzülmeyin.. Ben giderim lafıda blöf..

Çok teşekkr ederim bide öyle denemeliyim demekki belkide işler yoluna girer umarım girer

Konuşmuyor benimle bundan sonra senden bişey beklemiyorum istersen keseyim bileti git yada ben gideyim seçimini yap akşama kadar dedi ve işe gitti:(

şakadan buraya geldimi demiyorum ki bazı insanlar şakayı kaldıramaz bende öyleyim en ufacık şakada bile cileden çıkıyorum yapım bu gel gelelim gitme mevzusuna akşam eve gelince al karşına konuşun konuşmanın gidişatına göre yön verirsin ablan içinde üzüldüm allah rahmet eylesin

Rahmet dileklerniz için ayrıca teşekkür ederim bu konu en hassas noktam ablamdan sonra yaşadım mı bilemiyorum bile kokusu hala burnumda hep çıktık o yoğun bakımdan ama en son dayanamadıntrrk etti bwni minik yavrum bedenimdeydi 2 aylıktı kalp atışlarını duydu en çok senin bebeğini seveceğim dedi sen ona bakamazsn ben bakarım dedi bnm hiç bebeğim olmayacak onu beraber büyütelim dedi ama ama ömrü yetmedi:'(((
Mekani cennet olsun ölümm olaylari cok sarsici insan nefes alamayacak gibi oluyor bazen ama bu acidan bakarsak yasamayiz mantikli dusunmeye calisin hepimiz ölumluyuz ablanizin vadesi doldu dunyadan ayrildi bizlerde onlara kavusacagiz dua bekler sizden bunun bilincinde olun esinizede sakinlestikten sonra guzel guzel konusun hersey ust uste gelmis sizde insansiniz herkesin dayanma siniri var bavul bosaltilsin esinizde sasirmis seviyorsaniz cozumu var demektir birbirinizi anlamaya calisin bize anlatyiginiz sekilde onada anlatin

Hiçbirzaman kadın evden gitmemeli, erkek evden gitsin o zaman

Evliliğin ilk yıllarında olur böyle tartışmalar ama sizde çok ciddi bir problem görmedim, boşanmayı düşünecek kadar...Güzellikle konuşursanız halledersiniz.

Gidecek cesareti toplamadan neden valiz topluyorsunuz?
Valizi topladıysanız neden topladınız? Blöf yapmak için mi? eşinizin sevgisini test etmek için mi?

Erkeklerin beyni böyle çalışmıyor ne yazık ki.

Benden size abla tavsiyesi: Blöften vazgeçin. Evi terketmeyecekseniz valiz hazırlamayın. Boşanmayacaksanız evden ayrılmayın. Geri dönüp söylenmeye devam edecekseniz eve geri dönmeyin.

Allah im ya esiniz ne kadarda rahatmis yasadiklarinizdan psikolojiniz bozulmus olabilir her kavgada ya sen git ya ben ne bu boyle cocuk oyuncagimi ortada bebekde varken esin nasil boyle bisey diyebilir insallah sinirden demistir bizde esimle bu sekilde atisiriz o bana vurur ben ona oda inat bende en son kimde kaldi diye gicik eder beni ama hep ilk sarilanda o olur boyle seyler neden buyutulurki o sinirlenince siz sarilin siz sinirlenince o sarilsin o zaman hersey bitiyor zaten yuva yikmakta ne demek ya oturun konusun o adim atmiyorsa siz atin askta gurur olmaz ya sonucta esiniz o sizin bi yabanci degil insallah duzeltirsiniz herseyden once cocugunuzu dusunun hayat o kadar birbirinizi uzecek kadar uzun degil:KK74:

Çok teşekkür ederim.. Gerçekten bilemiyorum çok badire atlatıp evlendik bnm tek beklentim ilgi sevgi bi kadın başka ne isterki onu da anlamaya çalışıyorum 15 saat çalışıyor hep ayakta evimiz arabamız yok onun için çalışıp didiniyo ama bende istiyorum ki evimiz kira olsun ama 1 saat az çalışsın oğlumun ve bnm ona çok ihtiyacımız var ailemden ayrı şehirdeyim burda pek kimsemde yok herşeyim eşim ağlamaktan helak oldum.konuşuyoruz bana dediği sen çok değiştin bana saygın kalmadı böyle bi kız değildin peki ama anlamadığım bi erkek nasıl bi saygı bekler soruyorum cevap yok kendim bulmalıymışım allah için cevabı bilen varmı sizce eşim ne anlatmaya çallıuor bi erkek basıl bi saygı bekler

Nasıl davranıyorsun eşine saygı duymuyor musun
Hal ve hareketlerini tavirlarini sözlerini irdele vardır bir hata mutlaka
Eşine saygı duymazsan oda sana duymaz unutma

Back
X