- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Bişey kullanıp da orasını burasını sallayan hic görmedim .onlar kendilerinden geçiyor zaten ,mümkün değil gibi bişey ..illa ki vardır ama ben hiç görmedim duymadım .madde bagimlilariyla 15 gün iç içe kaldım .haberlerde de rastlamadım. Hem kaçacak halleri kalmaz . Bu bildiğin sapık ,iğrenç zihniyetli bir insan artığı. Lisedeyken tacize uğramıştım , yaşadığımız yerin başka bir sapığı da vardı .adam açar ,gösterir ,giderdi..yani bunlar ayık sapık ..hepsini ç.künden en işlek caddelere asacaksin. .Belkide bisey kullandi akli basin da olamaz diyorum ama kacmayi da akil edebildi.
Beter olsun böyleleriBende 11 yasimdayken dedemgile giderdim bahceli bir evdi bajcede kedilerle falan oymarken yan komsu resmen gozumun onunde oynuyordu ve bana takikti o adam bi kere elini yalamisto cocuk halimle halama hala bu ne demek diye sordum o da sen nerden biliyorsun bunu dedi mustafa abi bana boyle yapiyor dedim sakin bahceye tek cikma ve babangile bise deme dediler sonra baska bi kiza biskuvu vericem sortunu cikar demis baya olaylar olmustu verilmis sadakam varmiski basima bise gelmedi ben o adamdan hep kacardim.ama yinede buyuk travmaydi benim icin fiziksel degil ama psikolojik bir taciz vardi.suan o adamin gozleri gormez olmus Rabbimin adaleti iste.bu olaya denk gelince aklima geldi icimi dokeyim dedim
En cok bunu dusundum ya bi cocuk gecseydi kosup gelse elimi tutsa bile buyuk rezillik.Ya Allah korusunya ordan bi çocuk geçse, bi şekilde kandırıp yanına çağırsa
Allah kahretsin bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?