Vallahi iğreniyorum.

Bunları idam baş etmez. Ölür gider geride kalan yine yapar. O çok sevdikleri kendilerine engel olamadıkları yerlerinden asacaksın ki kopsun bir tarafları. En güzeli bunları hadım edeceksin bir daha kimseye hallenemeyecek.

Allahim korusun.. suan tvde kaybolan eylül ün haberine bakiyorum.. icim yandi.. bu millet ne oldu böyle hirsizi sapigi katili.. cok endiseliyim cocuklarimiz icin.. Allahim evlatlarimizi da bizide korusun..

Bu işler çığrından çıktı.bütün erkeklerden suphelenir oldum maalesef. bu zamanda dünyaya çocuk getirmek en büyük risk.

Hiç unutmam hep caminin dış kısminda bulunan musluğundan su içerdik çocukken.Birgün yine oradan su icecektim.Bir adam şeyini çıkarmış musluğa sokuyordu..Deliydi belki.Anlam veremedim.İğrendim.Birdaha o musluktan su icmedim.butun arkadaslarimada anlattim.Birgünde yürüyüşten dönüyorduk park halindeki bir araba dikkatimi çekti.Arka kisimda oturan bir adam organiyla oynuyordu.Çocuktum yine iğrendim.Maalesef sapık çok...

Ben Bornova'nin gobeginde afedersiniz seyini acmis kosan bi adamla burun buruna gelmistim gupegunduz.Nasil korktugumu anlatamam..
Valla yapilacak sey buldugunuz yerde bayiltana kadar dovmek. Polis alsa ne olcak,yarim saate birakiyorlar.

Böylelerini hadım etmek lazım yaa. Cidden bende çok sinirleniyorum bu bebeklere , çocuklara tecavüz eden taciz eden sapkınlara. Buna bi çözüm bulunmalı acilen.

Lisedeyken başıma gelmişti.. okula yürürken yanından geçtiğim adam bi bakarmısınız dedi bir döndümki eline almış bana doğru sallıyor .. nasıl koştum nasıl okula gittim bilmiyorum.. Allahım böyle sapıklardan sen koru.. artık haplaniyolarmi napiyolarsa..

Belkide bisey kullandi akli basin da olamaz diyorum ama kacmayi da akil edebildi.
Bişey kullanıp da orasını burasını sallayan hic görmedim .onlar kendilerinden geçiyor zaten ,mümkün değil gibi bişey ..illa ki vardır ama ben hiç görmedim duymadım .madde bagimlilariyla 15 gün iç içe kaldım .haberlerde de rastlamadım. Hem kaçacak halleri kalmaz . Bu bildiğin sapık ,iğrenç zihniyetli bir insan artığı. Lisedeyken tacize uğramıştım , yaşadığımız yerin başka bir sapığı da vardı .adam açar ,gösterir ,giderdi..yani bunlar ayık sapık ..hepsini ç.künden en işlek caddelere asacaksin. .

Konu sahibi üzüldüm adına .bebek de varmış yanında .çok dikkatli ol ..

Ya Allah korusun ya ordan bi çocuk geçse, bi şekilde kandırıp yanına çağırsa
Allah kahretsin bunları

Bende 11 yasimdayken dedemgile giderdim bahceli bir evdi bajcede kedilerle falan oymarken yan komsu resmen gozumun onunde oynuyordu ve bana takikti o adam bi kere elini yalamisto cocuk halimle halama hala bu ne demek diye sordum o da sen nerden biliyorsun bunu dedi mustafa abi bana boyle yapiyor dedim sakin bahceye tek cikma ve babangile bise deme dediler sonra baska bi kiza biskuvu vericem sortunu cikar demis baya olaylar olmustu verilmis sadakam varmiski basima bise gelmedi ben o adamdan hep kacardim.ama yinede buyuk travmaydi benim icin fiziksel degil ama psikolojik bir taciz vardi.suan o adamin gozleri gormez olmus Rabbimin adaleti iste.bu olaya denk gelince aklima geldi icimi dokeyim dedim

ortalık sapıktan geçilmez oldu çünkü cezalar caydırıcı değil üstelik de birine bişey yapmaya kalksa güldün mü ne giydin sen mi tahrik ettin diye bin tür sorgu kadına yükleniyo. caydırıcı cezaların gelmesi lazım.

Ahlaksız pis herif walla herşeyden korkmakta sonuna kadar haklıyız her yer sapık nefsini kendini dizginleyemeyen esfeli safilin dolu: (((

Beter olsun böyleleri

Merhaba okuduğum bir makaleden hatırladığım kadarıyla toplum önünde cinsel organını gösteren insanların sahip olduğu bir bozukluk var ve bu bozukluğa göre bu insan o an kendisini gören karşısındaki insanın korkusundan haz alıyor. Yani sizin korktuğunuzu görmek ona asıl zevki veren şey. Tabi korkmanız çok doğal sadece bilgi vermek istedim

Cezaliydim geldim gelir gelmez konunu okudun suan kendime gelemiyorum psikoljik mi nedie gözümden yaş akiyor sinirlerim bozuldu abi ohaaaaaaaa
Sapik ya ruh hastasi
Kufur etmek yasak edemiyorum uyuz oldum insanlar hayat ne hale geldi böyle

O sırada yanında bibergazı olacak ... gidip sıkıcaksın adam ın şeyine..... yandımm anammm diye koşturur sallaya sallaya :) bu sapıklar bundan anlar anca

Aklıma pencerede sigara içerken yukarı bakıp şeyini çıkaran adam geldi.
O gün bugündür pencerede sigara içmeye korkarım.
Insanin eli ayağı bosaliyor korkudan malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…