Vallahi iğreniyorum.

Böyle pisliklerin yüzünden paranoyak bi millet haline geldik. Çocuklarımızı parka,okula vs gönderirken bile bunları düşünmek. Şüpheci davranmak ne acı.
Geleceğini bi şekilde alıyoruz ellerinden bunun gibi asalaklar yüzünden.
Markete yalnız gitmesin. Ay dur orda top oynamasın. Şurdan geçmeyelim sapık vardır.
En iyisi malum yerden koparcan ibret olsun.

Pedofili olan herkesin timarhanenin en ücra köşesine atılıp ölene kadar çıkmaması lazım çıkınca yine aynı suçu istiyorlarmış hasta onlar toplum için tehlikeli eşcinsellerin yaşadıkları ise gayet normal bu konu hakkında bir yorum yapamayız birisi konuyu yine dine bağlamış ateistler de gayet ahlaklı olabilirler ve çok ahlaklı ateistler gördüm hep bunlar türkiye cinsel açlığın ulkesidirden oluyor

Cinsel aclik konusuna katiliyorum. Arkadasim suudi arabistanda calisiyo. Turkiyede cok gezmis gormus bir cocuk. Erkekler bir birine halleniyo diyo. Yanlislikla elin carpsa resmen bana yuruyecekler diyo. Hatta sunu anlatti. Sokakta cok nadir kadın gorursun bir keresin de kadinin birinin topugunu gorduk demisti ee dedim ibo sen ne ayaksin yani nolmus dedim
Sonra eşi girdi devreye olay tam olarak bu dedi kadinsizlikran bir birlerine hallenen adamlar kadinin topugunu gorunce bu duruma dusuyolar.
Tamamen cinsel doyumsuzluk cinselligi ilahlastirmak gibi bir sey.

Neyse ki hükumetten bir aciklama geldi kimyasal hadim yururluge girecekmis yeni dönemde.

Valla bunlari gördüğün yerde vuracan, arkana bakmadanda cekip gidecen, lesleri hayvanlara yem olsun, ,, yurt dışı güvenilir yer varmi yasamak icin.. Ziraa burasi artık yasanilmaz olmaya basladi da..

Allah bir daha yaşatmasın
Ekshibisyonizm olarak da tanımlanan bir olaya kurban gitmişsin. Yeni başka bir üyenin de yazdığı gibi "teşhircilik".
Bu psikolojik hastalar uzuvlarını yabancılara gösterek hazza ulaşmaya çalışıyor. Onlar için en etken faktör ise karşıdaki kişinin korku ve panik reaksiyonları. Üzerine gidilince korkup kaçıyorlar. Bu yüzden kurban olarak kadınları ve çocukları seçiyorlar ve tabi işlek yerleri korkutmak için.

Ben de çocukken parkta bisiklet sürerken bir çalıdan gelen hışırtıya aaaa tavşan var diye koşmuşum, ablam da çalıda çıplak bir adam görüp peşimden koşmuş ve adam kaçmış. Bu almanyada oldu. Orda da çok var. Anlican bu ş...sizler heryerde ve tarih boyunca varlardı. Tek fark türkiyede bütün bu olaylar yeni yeni günyüzüne çıkmaya başlıyor. Çok yazık gerçekten. Napacağımızı milletçe de insanca da şaşırdık.

Ordakide türktür kesin. Genelde müslüman ülkelerin insanlarında bastırılmış duygular daha fazla oluyor.

Bunu duymamistim hic ben linke bakicam mutlaka. Zaten ben oraya varmadan biraz once oglumun servis soforuyle denk geldim onlarda larsimdan geliyodu yani onlar bi 5 yada 7 dk once ordan gecti. Onlar 2 kisi farketmemesi mumkun degil. Belki de bi kadin geldigini gorunce hemen buna soyundu bilmiyorum ya cok igrencti gercekten. MaraDespina

Azmiş kudurasica pislik tovbe tovbe en iyisimi yaninda biber gazi vs bulundurucan boylelerine acimiycan okurken kotu oldum

Geçmiş olsun konu sahibi, direkt idam değil de cinsel uzvunun kopartılıp boğazına sokulması şeklinde bir ceza var benim aklımda. Malum bunyaratıkları en değer verdikleri organlarından kopartmak onlara en büyük ceza olur...

Yıllar önce bizim memlekette bir çocuk sapığı iki tane 5yaş altı çocuğa çok büyük kötülük etmişti, o çocukların hayatı karardı, bir tanesi defalarca ameliyat oldu. Onlara bu kötülüğü yapan leş herif hapis yattı çıktı, sonra ne oldu biliyor musunuz? Yeniden okulların etrafında dolaşmaya başladı, ilçe mem okul mdrlüklerine yazılı uyarılar gönderdi gözünüzü dört açın diye!? Malum ülke olarak adaleti içerdeki mahkumlardan beklemeye başlamış trajikomik bir haldeyiz. Leş herif desen yeni kurban peşinde!

Hanımlar ben bu konuda fikir istiyorum, konu sahibinin başıma gelen durum ya da bir benzeri başımıza gelse ne yapmalı? Ben fevri bir insanım üzerine saldırabilirim, bundan başka ne yapılabilir? Sapık var diye bağırmalı mı? Linç ettirmek nasıl olur?? Ya bu bir süredir kafamı kurcalıyor! Polisi arasam ne olacak??

Tesekkurler yorum icin. Polisi aramak çozum olmadi. Ben biraz afallama sonucu aramayi becerdim.

Olayin su boyutu da var esim biraz asabi cok fazla korumaci. Yalniz yurume der adam da hakli. Ben komsulardan feragat edip yeni tek basima yurumeye basladim. O gun esim de gec geldi bi sekilde konu kaynadi anlatmadim. Tam kestiremedim ya begonfil gordun mu bak evin dibinde ne geldi basina yurume iste deme olasiligi cok yuksekti. Bu embesil yaratigin kendini bilmez halinin cezasini kendime kesmek gibi bisey olucakti cok dallandirip budaklandirmam.
Ha o an bagirmak aklima gelmedi zaten sok oldum aninda kafami cevirdim. 2 dk gecmedi karsimdan gelen kadin kostu oraya arkamizdan gelen adam da tanidikti ama o adam o 2 dakikada kacti zaten. Polis kactiktan sonra geldi. Yakalayabildi mi bilmiyorum ki zannetmem.

Ama bagirip linc ettirmek cok cok daha etkilidir polisten bence. Ben o an bunu dusunemedim.

Polis bir şey yapmıyor. En iyisi sapık var diye bağırmak.

Şeker komasına giren genç kızı hastaneye götürmek yerine günübirlik ev tutup ilişkiye giren çükü kopasıcanın haberini okudum az önce bu konu da tuz biber oldu.
Allah belalarını versin hepsinin!

Hayatımda böyle şey duymadım
Can çekişen komaya girmiş bir insana cinsel saldırıda bulunmak nedir yahu
Kızın ağzından köpükler saçılıyor ölüyor bunlar....yani aklım hayalim almıyor
Kadın çocuk hayvan derken artık bunlar mezardan ceset çıkarır yeminle
Bu toplum artık korkutuyor beni

Sakın yanlış anlamayın beni, siz tabiki polisi aramakla en doğrusunu yapmışsınız, keşke polisi aramak çözüm olsaydı ama malesef... burda farklı bakış açıları gelirse biz de belki ne yapacağımızı önceden bilip ona göre davranabiliriz diye düşündüm.

Ve evet dışarda bu leş herifler dolaşıyor diye biz tabiki eve hapsolmayacağız, inadına dışarda olmalı bu leşlere çözüm bul(dur)malıyız!

E siz morg da olulere tecavuz edildigini duymadiniz.

Hele hele fethiye de olacaktı sanirim ki mezarlik gorevlisi adamin o gun gomulen 15 yasindaki kizi mezardan cikarip kuvette sıcak suyla cesedi yumusatip tecavuz ettigini hic duymamis olmalisiniz.

Olay fethiye de olmayabilir yalniz emin degilim teyzemler fethiye de yasiyor ordan da o sekil de aklim da kalmis olabilir.

Ceset olmaktan da korkulur artık
Vasiyet edicem beni yakıp atsınlar şu tiplerin eline düşmek istemiyorum

Iste tam olarak son paragraf. Bu adamlar her yerdene yazikki. Hele konu da anlatilanlardan sonra daha iyi anladim. O yuzden korkmicaz sinmicez.

Ordakide türktür kesin. Genelde müslüman ülkelerin insanlarında bastırılmış duygular daha fazla oluyor.

Yok öyle değil işte. Benim zamanımda olan, duyulan veya haberde geçen vakalarda hep has almanlardı bahsi geçen. Almanyada yaygın sorunlardan biri de teşhircilik ve pedofili.
İnan ki bu insandışı hareketlerin de her kötülükte olduğu gibi ne bir milliyeti var ne de bir inancı.

Öyle şerefsizleri görünce sapık var deyip kosucaksın arkasından zaten herkez yardıma gelir tutuncada vuracaksın tekmeleri bir tarafına linc edilecek halk tarafından o kücük leylayı canice katleden o şerefsizi görünce bu dusunceler az bile hadım edilsinler HADIM yada salsınlar halkın arasna offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…