Vallahi iğreniyorum.

offfffff ne tarafa kusuyoruz

Maalesef
Daha 2 ay olmadı 8 yaşındaki çocuğa toplu tecavüz ve katliam gerçekleşeli.
Hem de güvenlikten sorumlu olan birimler ve bunları yargılama denetleme mekanizmalarında gorevli olanlarca...
Dünya b.mb.k bir yer oldu ne yazik ki

offfffff ne tarafa kusuyoruz

Haberler alt alta verilmis. Turkiyede ki haberleri de bu sekil de koyalim alt alta hicte farkli bir durum yok ne yazik ki.

Şeker komasına giren genç kızı hastaneye götürmek yerine günübirlik ev tutup ilişkiye giren çükü kopasıcanın haberini okudum az önce bu konu da tuz biber oldu.
Allah belalarını versin hepsinin!

Yalnız şu ayrımı göz önüne almamışsınız. Homoseksüellikte cinsel birleşme yaşayanlar karşılıklı rıza ile birlikte oluyorlar. Ve bu onların özgür iradelerinin seçimi. Ortada bir tecavüz yok! Kimsenin haddine düşen bir şey de yok. Yadırgayabilirsiniz ancak bu sizin görüşünüz olur. Bu nasıl hayvana,bebeğe tecavüz ile karşılaştırılabilir ki? Nasıl yani hayvanla cinsel ilişki, kendi cinsel tercihi denilebilir ki? Hayvanın buna rıza gösterecek bir iradesi,aklı,bunu anlayacak mantığı yokken bu nasıl karşılaştırılabilir?

Pis sapık bu dünyanın çivisi çıkmış. Küçücük bebeklere tecavüz ediyorlar,küçücük bedenlerine 32 yerinden bıçaklıyorlar.
Ağızlarına organlarını sokup boğuyorlar. Allah hepsinin belasını versin. Ne kadar beddua da etsek bu durum düzelyor. Gerçekten sokağa çıkarken belimize silah filan koymamız lazım başka türlü güvende olamiycaz.

gaylik ya da lezbiyenlik cinsel tercih değil ki. bununla hayvanlara tecavüzü nasıl aynı görebiliyorsunuz

Homoseksuellik diger adlariyla gaylik lezbiyenlik normal bir birsey degil/di ama artik normallesti artik bize hicde anormal gelmiyor tabiki tecavuzle ayni kegeye koymuyorum bu mumkun degilki heleki hayvana yapilan tecavuzle ama zohniyet olarak o kadar kotulestikki bu bile bize normal gelebilir tercih denilip gecilebilir diyorum.Bugun hayvan tecavuzunden yakalanan pisliklerin savunmalarinda hayvan kacmiyordu riza gosterdi deniliyo ve cezasiz serbest birakiliyor...Sizin icin gecerlimi bilmiyorum ama artik hic bir sey sasirtmiyor beni, buda yapilir mi diyemiyorum her gecen gun daha da adice islenen suclari okuyorum,umarim kiyamet yakindir yoksa cocuklarimin yasiyacagi nesil daha da kotu olucak endiseleniyorum.

Daha beterini yaşamıştım. Anlatayım.
Saat gece 11 civarı yaz yil 2013.
Karakoyden tramvaya bindim. Aksaraya yaklastığımızda oturdugum yerde (koridorda yan oturuyordum) yanlamasina dışarıyi seyrediyordum. Sonra neredeyse burnumun ucunda adam çıkarmış kapinin karşısında ayakta kendiyle oynuyordu. Tramvay hınca hınç dolu. Ama kimse bişey yapmamiştı. Yani en azından ben görene kadar.
Nasıl ayağa kalkıp ilerlediğimi ellerimin nasıl titredigini hic unutmuyorum.
Kadinlarin oturduğu biyerde durdum.
Bana yer verdiler su verdiler. Bayilacaktim.
Buda böyle nezih İstanbul'dan şahane bir anım.

Konu da gordum ki bu olayi ne cok yasayan varmis. Yurumicem falan diyodum ama devam edicem yuruyuse. Her yerde bir sekilde bu adamlardan var sonuc itibariyle. Sinmek cözü degil.
evet haklisiniz. sinmek cozum degil ama igrenmek ve kiz evlatlarimiz icin tedirgin olmamiz cok dogal. otobuste metroda bir adam yanlisikla eli onunde olsa hemen pis pis bakis atiyorum paranoyak oldum biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…