- 27 Haziran 2015
- 6.299
- 19.483
- 448
- Konu Sahibi Deve tabani
-
hindistan’da ne oluyor ki?
offfffff ne tarafa kusuyoruzTek tek yazabileceğim kadar nadir degil,tecavüz hindistanda normal bir olaya dönüştü
http://www.hurriyet.com.tr/haberleri/hindistan-toplu-tecavuz
offfffff ne tarafa kusuyoruz
offfffff ne tarafa kusuyoruz
Maalesef
Daha 2 ay olmadı 8 yaşındaki çocuğa toplu tecavüz ve katliam gerçekleşeli.
Hem de güvenlikten sorumlu olan birimler ve bunları yargılama denetleme mekanizmalarında gorevli olanlarca...
Dünya b.mb.k bir yer oldu ne yazik ki
Cok sey yazarimda bu konu hakkinda kkesin banlanirim insanlik adina gittikce dibe cokuyoruz ahlaksizlikta sapkinlikta sanirim cahiliye devrini gecmis bulunmaktayiz,insanin icinden Allah korkusunu aldiniz mi yasadan da verilecek her bir cezadanda korkmaz,cunku hisleri bedenini esir alir zaten mantikli dusunemez hayvanlar gibi icinden ne geciyorsa o sekil davranir,akli baki biri zira islek bir cadde de ciplak vaziyette dolasmaz afedersin ama bu abazalik falan degil bu abazalik olsa gider evinde dort duvarinda duvara surter yine tatmin olur ,adam dusinemiyor bir sey icmis zihnini esir almis gibi,ya hayvana tecavuz edene ne demeli?peki kucucuk sut kokan bebege tecavuz edene?vicdanimizi kaybettik,merhametimizi,degerlerimizi!simdi karsi cikanlar olucak ama bugun ayni cinslerin beraberligini cinsel tercih olarak goruyoruz ya belki onumuzdeki nesillerde hayvanlara tecavuz edenlere de cinsel tercihi bu diyecek,bana kalirsa insanlik gittikce kotuye gidecek ve bize hersey artik normal gelecek Allah sonumuzu hayr eylesin evlatlarimizi boyle pisliklerden uzak eylesin...
Goz goze geldim. Degildi bu anlasiliyodu. Zihin engelli olsa o kadar haz alamazdi
Yaa onu bende gordum. Yani ne demeliyim gercekten bilemiyorum.Şeker komasına giren genç kızı hastaneye götürmek yerine günübirlik ev tutup ilişkiye giren çükü kopasıcanın haberini okudum az önce bu konu da tuz biber oldu.
Allah belalarını versin hepsinin!
Arkadaslar yuruyusten dönuyodum , yurudugum yol uzerinde bir kucuk portakal bahcesi var. Yalniz yol gayet islek bir yol herkes aksam yuruyusun de trafik desen bi o kadar kalabalik. Yani tenha degil.
Bahcenin icine gozum kaydi ve tam olarak bir adi serefsiz dizlerinin uzerine cökmus alt tarafi ciplak eline almis seyini salliyo bildigin salliyo. O kadar kendinden gecmis ki serefsiz gunduz vakti kamuya acik insanlarin gelip gectigi bir yerde bunu yapabiliyo. Inanamiyorum ya soktayim vallahi soktayim.
Hic durnadim soka girdim zaten ellerim titredi polisi arafim arayamadim daha dogrusu 115i aramisim hemen karsimdan gelen kadina kostum polisin numarasi kacti dedim o kadar korktum sok oldum.
Kadin ve arkadan gelen adam kostu ama bu herif kacti. Yani ekip arabasi gelinceye kadar kacti bu adam ya. Ve bulamazlarda muhtemelen. Inanamiyorum hala.
Nasil olur ya nasil yani. Bu adam kendinden bu kadar gectiyse bi cocugada saldirabilir. Bu adam o an bana da saldirabilir bebegim var ufacik bebek arabasiyla yuruyorum.
Ya bu nedir adam kacti gitti gerckten.
Bugun bunu yapan aleni ortalikta yarina ne b.k yicek kimin canini yakicak kim bilir.
Esime anlatsam yurume dicek ee bunu gordum diye eve mi kapancam vallahi ölucem sinirden.
Tesekkur ederim sagolun. Gecsin ve tükenerek bitsin.Size de geçmiş olsun bu arada.
Allah bizi ıslah etsin başka bir şey demiyorum. Bir de kızın rızası dışında bir şey olmadı diye savunmuş kendini adi insanYaa onu bende gordum. Yani ne demeliyim gercekten bilemiyorum.
gaylik ya da lezbiyenlik cinsel tercih değil ki. bununla hayvanlara tecavüzü nasıl aynı görebiliyorsunuz
Yalnız şu ayrımı göz önüne almamışsınız. Homoseksüellikte cinsel birleşme yaşayanlar karşılıklı rıza ile birlikte oluyorlar. Ve bu onların özgür iradelerinin seçimi. Ortada bir tecavüz yok! Kimsenin haddine düşen bir şey de yok. Yadırgayabilirsiniz ancak bu sizin görüşünüz olur. Bu nasıl hayvana,bebeğe tecavüz ile karşılaştırılabilir ki? Nasıl yani hayvanla cinsel ilişki, kendi cinsel tercihi denilebilir ki? Hayvanın buna rıza gösterecek bir iradesi,aklı,bunu anlayacak mantığı yokken bu nasıl karşılaştırılabilir?
Daha beterini yaşamıştım. Anlatayım.Arkadaslar yuruyusten dönuyodum , yurudugum yol uzerinde bir kucuk portakal bahcesi var. Yalniz yol gayet islek bir yol herkes aksam yuruyusun de trafik desen bi o kadar kalabalik. Yani tenha degil.
Bahcenin icine gozum kaydi ve tam olarak bir adi serefsiz dizlerinin uzerine cökmus alt tarafi ciplak eline almis seyini salliyo bildigin salliyo. O kadar kendinden gecmis ki serefsiz gunduz vakti kamuya acik insanlarin gelip gectigi bir yerde bunu yapabiliyo. Inanamiyorum ya soktayim vallahi soktayim.
Hic durnadim soka girdim zaten ellerim titredi polisi arafim arayamadim daha dogrusu 115i aramisim hemen karsimdan gelen kadina kostum polisin numarasi kacti dedim o kadar korktum sok oldum.
Kadin ve arkadan gelen adam kostu ama bu herif kacti. Yani ekip arabasi gelinceye kadar kacti bu adam ya. Ve bulamazlarda muhtemelen. Inanamiyorum hala.
Nasil olur ya nasil yani. Bu adam kendinden bu kadar gectiyse bi cocugada saldirabilir. Bu adam o an bana da saldirabilir bebegim var ufacik bebek arabasiyla yuruyorum.
Ya bu nedir adam kacti gitti gerckten.
Bugun bunu yapan aleni ortalikta yarina ne b.k yicek kimin canini yakicak kim bilir.
Esime anlatsam yurume dicek ee bunu gordum diye eve mi kapancam vallahi ölucem sinirden.
evet haklisiniz. sinmek cozum degil ama igrenmek ve kiz evlatlarimiz icin tedirgin olmamiz cok dogal. otobuste metroda bir adam yanlisikla eli onunde olsa hemen pis pis bakis atiyorum paranoyak oldum biraz.Konu da gordum ki bu olayi ne cok yasayan varmis. Yurumicem falan diyodum ama devam edicem yuruyuse. Her yerde bir sekilde bu adamlardan var sonuc itibariyle. Sinmek cözü degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?