Vallahi iğreniyorum.

Ya iste sus sus bisey soyleme dencegine yakip yikcaksin ortaligi. Görcek avuc yalamayi.

Ettim baya küfür müfur. Elim ayagim bosaldi. Gupe gunduz onca kalabalikta.

O sırada yanında bibergazı olacak ... gidip sıkıcaksın adam ın şeyine..... yandımm anammm diye koşturur sallaya sallaya :) bu sapıklar bundan anlar anca
Ya yok mumkun degil yaklasmam. Ama simdi dusununce tas faln atsaydim diyorum ama bebisim de yanindaydi saldirir falan aman dedim ya.

Son yıllarda ne oluyor millete,hep azgınlık hep iğrençlik,valla ben sasmiyorum artık,kediye,köpeğe,keçiye,damacanaya tecavüz edenleri de duyduk toplumca.

Keşke yine de arasaydiniz polisi belki yakınlarda kamera falan vardı adamı bir şekilde bulurlardi,pislik herif ya

Son yıllarda bu olaylar azdı çünkü cezalar yetersiz. Bende ilkokulda okuldan dönerken inşaatın pencere kısmında görmüştüm böyle bir sapık. Kaçtım tabii ne bileyim. Hala aklıma geldikçe midem bulanır.

iğrenç gercekten. muhtemelen akli dengesi yerinde olmayan biridir. yillar once cok islek ve turistik bir parkta ayni dediginiz gibi bir sahne gormustum. o zaman 14-15 yaslarindaydim kac gun etkisinden cikamamistim. adam onu gördüğümü farkedince pis pis siritmisti bi de şerefsiz. hayatımda penisle ilk kez boyle karsilasinca evlenince bir sure vajinusmus belasi ile ugrastim...

Akli dengesi yerinde değildir.
Ya da hap almış,içmiştir pislik.
İğrenç mahluk.
Şu tacizci tecavüzcüleri bir sallandırsalar bir daha kolay kolay kimse kemerini çözmez diye düşünüyorum.
Caydırıcı cezalar lazım.
Dünyanın sonu mu geliyor nedir,azdıkça azdı lanet olasıcalar.
Allah korusun herkesi.
Fırsat vermesin bu yaratıklara.
Yeminle tabir bulamıyorum,hayvan desen olmuyor,pislik desen yetersiz kalıyor.

Keşke fotoğrafını çekseydiniz, polise kanıt olurdu. Bebeğe, yavru kediye tecavüz ediyorlar bu iğrenç mahlukatlar. Çok ağır cezalar gelmesi gerekiyor. En önemlisi de , çoğu akli dengesi yerinde olmadığı bahanesiyle hastaneye sevk ediliyor oradan da salıveriliyor.

Yok yok aradim ben polisi zaten. Polis gelinceye kadar adam kacti. Yakalayamazlar mihtemelen.

O an bi tereddutum oldu bu konu da. Ama bu ona tesvik mi olur diye dusundum. Yani bu gerzkli fotgrafimi cekti diye bile dusunebilir.

Ya ben zannetmiyorum ki deli olsun.
Saniyelik bir göz temasi kurdum. Ve ben deli oldugunu dusunmuyorum. Yani olsa olsa hapli otlu vs. dir. Benim gormemden 1 dk sonra hemen bir kargasa oldu ve bu adam kacti. Yani kacabilecek kadar akli basinda.

Okulumu okudugum bi sehirde vardi böyle deli. Fermuari yari acik gezerdi. Kacmazdi avare avare gezerdi.

ayy kusacağım o pislik bir aileyi paramparça etti. Allah topunun belasını versin.

Ankaranın göbeğinde çankayada 30 yıldır sürekli gördügüm olay.2 3 yilda bir denk gelir.tahminim milyonlarca var bu ahlaksızlardan

hindistan’da ne oluyor ki?

Ben bahsettiğiniz bu olayın hemen hemen aynısını Ankara da Doğum hastanesi önünde yaşadım.
Bundan 13 yıl önce tabi hastane bahçesi çitlerle çevrili olduğundan kaçamadı hastane güvenliği yakaladı.
Sapık güvenlikçilere hamile kadınlardan tahrik oluyorum bu bir hastalık sakın bana dokunmayın dedi.
Polis çağrıldı ama polis gelene kadar O güvenlikçiler onu öyle bir hale getirdi ki anlatmam mümkün değil.
Polislere baygın teslim edildi polis ''yanlışlıkla eline bastı adamın parmak kırılması sesini duydum''

gaylik ya da lezbiyenlik cinsel tercih değil ki. bununla hayvanlara tecavüzü nasıl aynı görebiliyorsunuz

Konu da gordum ki bu olayi ne cok yasayan varmis. Yurumicem falan diyodum ama devam edicem yuruyuse. Her yerde bir sekilde bu adamlardan var sonuc itibariyle. Sinmek cözü degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…