- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Ya iste sus sus bisey soyleme dencegine yakip yikcaksin ortaligi. Görcek avuc yalamayi.Bende 11 yasimdayken dedemgile giderdim bahceli bir evdi bajcede kedilerle falan oymarken yan komsu resmen gozumun onunde oynuyordu ve bana takikti o adam bi kere elini yalamisto cocuk halimle halama hala bu ne demek diye sordum o da sen nerden biliyorsun bunu dedi mustafa abi bana boyle yapiyor dedim sakin bahceye tek cikma ve babangile bise deme dediler sonra baska bi kiza biskuvu vericem sortunu cikar demis baya olaylar olmustu verilmis sadakam varmiski basima bise gelmedi ben o adamdan hep kacardim.ama yinede buyuk travmaydi benim icin fiziksel degil ama psikolojik bir taciz vardi.suan o adamin gozleri gormez olmus Rabbimin adaleti iste.bu olaya denk gelince aklima geldi icimi dokeyim dedim
Ettim baya küfür müfur. Elim ayagim bosaldi. Gupe gunduz onca kalabalikta.Cezaliydim geldim gelir gelmez konunu okudun suan kendime gelemiyorum psikoljik mi nedie gözümden yaş akiyor sinirlerim bozuldu abi ohaaaaaaaa
Sapik ya ruh hastasi
Kufur etmek yasak edemiyorum uyuz oldum insanlar hayat ne hale geldi böyle
Ya yok mumkun degil yaklasmam. Ama simdi dusununce tas faln atsaydim diyorum ama bebisim de yanindaydi saldirir falan aman dedim ya.O sırada yanında bibergazı olacak ... gidip sıkıcaksın adam ın şeyine..... yandımm anammm diye koşturur sallaya sallaya :) bu sapıklar bundan anlar anca
Aynısı bana Bakırköy de çalışlar köprüsünü geçerken olmuştu ki araç yoğunluğu çok olan bi yerdir, birisi çalıların arasından sallaya sallaya bana doğru geliyordu nasıl koştum bilmiyorum
Evet halamgil resmen goz yumdular olan baskasina olduYa iste sus sus bisey soyleme dencegine yakip yikcaksin ortaligi. Görcek avuc yalamayi.
Yok yok aradim ben polisi zaten. Polis gelinceye kadar adam kacti. Yakalayamazlar mihtemelen.Son yıllarda ne oluyor millete,hep azgınlık hep iğrençlik,valla ben sasmiyorum artık,kediye,köpeğe,keçiye,damacanaya tecavüz edenleri de duyduk toplumca.
Keşke yine de arasaydiniz polisi belki yakınlarda kamera falan vardı adamı bir şekilde bulurlardi,pislik herif ya
O an bi tereddutum oldu bu konu da. Ama bu ona tesvik mi olur diye dusundum. Yani bu gerzkli fotgrafimi cekti diye bile dusunebilir.Keşke fotoğrafını çekseydiniz, polise kanıt olurdu. Bebeğe, yavru kediye tecavüz ediyorlar bu iğrenç mahlukatlar. Çok ağır cezalar gelmesi gerekiyor. En önemlisi de , çoğu akli dengesi yerinde olmadığı bahanesiyle hastaneye sevk ediliyor oradan da salıveriliyor.
ayy kusacağım o pislik bir aileyi paramparça etti. Allah topunun belasını versin.Bu ülkede komşusunun 3.5 yaşındaki kızını “kadına gidemiyordum param yoktu kötü durumdayım” diyerek taciz edip öldüren sonra tv de çocuk aramaya çıkan “saftır” diye şüphelenilmeyen sapığı da görmüştü. Aklıma o adam geldi
Ankaranın göbeğinde çankayada 30 yıldır sürekli gördügüm olay.2 3 yilda bir denk gelir.tahminim milyonlarca var bu ahlaksızlardanArkadaslar yuruyusten dönuyodum , yurudugum yol uzerinde bir kucuk portakal bahcesi var. Yalniz yol gayet islek bir yol herkes aksam yuruyusun de trafik desen bi o kadar kalabalik. Yani tenha degil.
Bahcenin icine gozum kaydi ve tam olarak bir adi serefsiz dizlerinin uzerine cökmus alt tarafi ciplak eline almis seyini salliyo bildigin salliyo. O kadar kendinden gecmis ki serefsiz gunduz vakti kamuya acik insanlarin gelip gectigi bir yerde bunu yapabiliyo. Inanamiyorum ya soktayim vallahi soktayim.
Hic durnadim soka girdim zaten ellerim titredi polisi arafim arayamadim daha dogrusu 115i aramisim hemen karsimdan gelen kadina kostum polisin numarasi kacti dedim o kadar korktum sok oldum.
Kadin ve arkadan gelen adam kostu ama bu herif kacti. Yani ekip arabasi gelinceye kadar kacti bu adam ya. Ve bulamazlarda muhtemelen. Inanamiyorum hala.
Nasil olur ya nasil yani. Bu adam kendinden bu kadar gectiyse bi cocugada saldirabilir. Bu adam o an bana da saldirabilir bebegim var ufacik bebek arabasiyla yuruyorum.
Ya bu nedir adam kacti gitti gerckten.
Bugun bunu yapan aleni ortalikta yarina ne b.k yicek kimin canini yakicak kim bilir.
Esime anlatsam yurume dicek ee bunu gordum diye eve mi kapancam vallahi ölucem sinirden.
hindistan’da ne oluyor ki?Sapığı, tecavüzcüsü, ahlaksızı yediği her b.ka rağmen serbest bırakılırsa
Cezalar caydırıcı olmaz,sadece ceza veril"miş" gibi yapılırsa yakında hindistandaki gibi iğrenç vakalar da duymaya başlarız.
Allah helak etsin yapanı da göz yumanı da
gaylik ya da lezbiyenlik cinsel tercih değil ki. bununla hayvanlara tecavüzü nasıl aynı görebiliyorsunuzCok sey yazarimda bu konu hakkinda kkesin banlanirim insanlik adina gittikce dibe cokuyoruz ahlaksizlikta sapkinlikta sanirim cahiliye devrini gecmis bulunmaktayiz,insanin icinden Allah korkusunu aldiniz mi yasadan da verilecek her bir cezadanda korkmaz,cunku hisleri bedenini esir alir zaten mantikli dusunemez hayvanlar gibi icinden ne geciyorsa o sekil davranir,akli baki biri zira islek bir cadde de ciplak vaziyette dolasmaz afedersin ama bu abazalik falan degil bu abazalik olsa gider evinde dort duvarinda duvara surter yine tatmin olur ,adam dusinemiyor bir sey icmis zihnini esir almis gibi,ya hayvana tecavuz edene ne demeli?peki kucucuk sut kokan bebege tecavuz edene?vicdanimizi kaybettik,merhametimizi,degerlerimizi!simdi karsi cikanlar olucak ama bugun ayni cinslerin beraberligini cinsel tercih olarak goruyoruz ya belki onumuzdeki nesillerde hayvanlara tecavuz edenlere de cinsel tercihi bu diyecek,bana kalirsa insanlik gittikce kotuye gidecek ve bize hersey artik normal gelecek Allah sonumuzu hayr eylesin evlatlarimizi boyle pisliklerden uzak eylesin...
iğrenç gercekten. muhtemelen akli dengesi yerinde olmayan biridir. yillar once cok islek ve turistik bir parkta ayni dediginiz gibi bir sahne gormustum. o zaman 14-15 yaslarindaydim kac gun etkisinden cikamamistim. adam onu gördüğümü farkedince pis pis siritmisti bi de şerefsiz. hayatımda penisle ilk kez boyle karsilasinca evlenince bir sure vajinusmus belasi ile ugrastim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?