- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
Spor yapıyormuş.Köfte yiyormuş zaten protein alımında sıkıntı yok ki.
Yok canım hiç bir etkisi yokKeisnlikle bask. Çocuklarla yemesi etki ediyor yada başkasının evinde tadına bakabilir :))
Evet ters tepiyor mesela yemek yemicem diye ağladı spordan geldi vücudunun yemeye ihtiyacı var bilmiyorum yanlış mu yapıyorum vitamin de aldım içmek istemiyordu
Onu bende yememYok canım hiç bir etkisi yok
Mesele ben kerevizi çok severim sürekli yaparım geçen gün yoğurtlu salatasını yaptım kızımn lütfen benim için tadına bak dedim zoraki çatalın ucuyla baktı beğendi güzelmiş ama yemem dedi
Çok önyargılı
Size inat yaptığını düşünüyorum.Yok canım hiç bir etkisi yok
Mesele ben kerevizi çok severim sürekli yaparım geçen gün yoğurtlu salatasını yaptım kızımn lütfen benim için tadına bak dedim zoraki çatalın ucuyla baktı beğendi güzelmiş ama yemem dedi
Çok önyargılı
Aksine bebekken hiç zorlamadım ama o zaman kayınvalidemle yaşıyorduk kızım yemek istemeyince kayınvalidem verme boşver ne istiyorsa onu yapalım diyordu eeeee tabi doğal olarak alıştı 5 yaşında ayrı eve çıkınca ipleri elime aldım ama çok geç olduBebekken çok zorladınız mı yemek yemeye?
Konuyu kapattığım zamanlarda oluyor o zamanda annem ne istesem yapıyor oluyor yine yemiyorSize inat yaptığını düşünüyorum.
Sizin onunla bu sebepten dolayı ilgilenmenizi seviyor.
Naz yapmayı seviyor.
Bence yemek konusunu kapatın.
Canım çocuğun var mı bilmiyorum ama gerçekten çok üzülüyorum tamam benim için sıkıntı değil kolayıma gelşr patates pilav tavuk ama sağlığını düşünmek zorundayım bir sürü hastalıklar hep sağlıksız beslenme sonucu oluyor
Anladım.Aksine bebekken hiç zorlamadım ama o zaman kayınvalidemle yaşıyorduk kızım yemek istemeyince kayınvalidem verme boşver ne istiyorsa onu yapalım diyordu eeeee tabi doğal olarak alıştı 5 yaşında ayrı eve çıkınca ipleri elime aldım ama çok geç oldu
Salın o zaman kendi halineKonuyu kapattığım zamanlarda oluyor o zamanda annem ne istesem yapıyor oluyor yine yemiyor
Benim kızımda 5 yaşında dediginiz şeylerden başka bisey yemezdi kesinlikleAksine bebekken hiç zorlamadım ama o zaman kayınvalidemle yaşıyorduk kızım yemek istemeyince kayınvalidem verme boşver ne istiyorsa onu yapalım diyordu eeeee tabi doğal olarak alıştı 5 yaşında ayrı eve çıkınca ipleri elime aldım ama çok geç oldu
Genellikle önyargıdan dolayı yemiyor canımCorbayla cırparak versenız o zamanda yemez mı? Daha once tadına bakıp mı sevmedı yoksa önyargıdan dolayı mı yemıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?