Vallahi yaptım, bu sefer yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok mu gazlıyoruz biz birbirimizi.canım akıl vermek çok kolay çoğumuz aslında yapacağımız şeyleri yap yap diye itekliyoruz.sen üzülduğun de bu senin kararındi diyecekler.boşanma benim için tabu gibi oda ayrı anne baba çocuğu olmamdan.yok eninde sonunda boşaniriz biz diyorsan bu adam değişmez çocukta yok gerçekten boşanmak için çok doğru bir zaman.

tamam gel anlatayım madem
biz barıştık daha haftası olmadı barışalı
ki barışmadan önce tamam söz hayatının içinde olucam seninle ilgilenicem dedi
sonra umursamaz davrandı aramadı sormadı
basit gibi görünüyor belki ama artık ona kendimi umursatmaya çalışmaktan yoruldum
en son dün gece patladı işte ben adama bişey anlatıyorum iyi valla deyip zıbarınca patladı
dayanamadım

Çok gencsin şimdi boşandın boşandın bak gerçekçi yazıyorum sana .bir kaç sene sonra ayrıldığında yasin da biraz geçmiş olacak etrafındakiler hep kapilmis olacak.Ne kadar geç o kadar sıkıntı sana.O yüzden ne yap et netleştir kafan da.duyguların gerçekten karışık gözüküyor o da normal bu süreçte.

bu son olanlarda çok soğudum eşimden
gerçekten bir şeyler kırık, buruk içimde
yani annem de diyor milletin sevgilisi, kocası neler yapıyor onlar için seninki niye gelmiyor buraya özür dilemiyor diyor
bunu kocama söylüyorum ben niye annenden özür diliyormuşum siz benden dileyin diyor
bende sabır kalmadı
doğru diyorsun daha tazeciğim ben ordan mı geliyor bu özgüven bilmem

Kendimi toparlıyorum
Çalışmaya başlıyorum
Dik duruyorum
Hırslarımdan vazgeçiyorum
5 aydır nasıl yaşıyorduysam öylece yaşamaya devam ediyorum

seni gazlayanlardan biri de benim galiba..ama pisman olacagini zannetmiyorum ben...hayatinin icinde olmayan adam onune de daha fazla tas koymasin...kusura bakma ama en fazla hayatinin icine eder bu adam..ben bile sinirlendim siz ailecek ondan ozur mu dileyeceksinizz bir de...inada bindirmis o kendince seni cezalandirip aklini basina getirecek...bu da ne demek biliyorsun degil mi? hirsindan vazgectigin icin adina sevindim ite ite bir yere kadar gidiyor iste..sonra insan yoruluyor haliyle...ugrasacak mecali kalmiyor...sen de benim gibisin bu yonden ileride verdigin karardan pisman olamamak adina elinden geleni yaptin..artik dedigin gibi bu yolda dik ve azimli yuru...seni ne huzurlu edecekse onu yaptigina ve ne mutlu edecekse onu yapacagina inaniyorum ben...

Oldu olacak çiçek çikolata da alıp gidin , özür dileyecekmişsiniz ya
İnsanlarda bazı değerler olmalı diye düşünüyorum .
Büyüklere saygı da bunlardan başta geliyor bence
Terbiyesizlik etmiş eğer bu talebinde ciddiyse

Katılıyorum. Oldu ki ilerde pişmanlık hissettin. Sen istedin sen boşandın diyecek mantelitede değiller seni gazlayanlar. Esas şiddete rağmen kurtar yuvanı diyenler boşandığına pişman olduğuna dair bir konu açarsan bunu söyleme ihtimalleri var. (Seni tanıyan arkadaşlarından bahsetmiyorum. Konunu yüzeysel bilenlerden bahsediyorum) Özetle insan bir karar alır. Misal bir bölüm seçersin. Okurken annenden emdiğin sütü ağzından getirir pişman oldum sanırsın. Ama birincisi başka bölüm sanki daha mı iyi olacaktı, ya da okumasaydın daha mı iyi olacaktı, pişman olduğunu zannettiğin alternatifler daha mı iyi olacak. Ama sonra mezun olur o bölümün ekmeğini yersin. Ve iyikilerin başlar.
İnsan her an her dakika mutlu olamaz. O yüzden boşanınca iyi günlerin de olacak kötü günlerinde. Tıpkı herkes gibi. Herkesin iyi günü de var kötü günü de. Pişman olacak gibi olsan da emin ol geçecek.

Anladığım kadarıyla sorun ilgisizlik.. Başlı başına problem bu günden güne daha kötüye giden..
Hakkında hayırlısı olsun

o ne demek kendimce düşüncelerim var ama senin kastettiğin nedir bilemedim canım
ya tam geçebildim denemez aslında çabalıyorum
yani gururum kırıldı düşünüyorum neyim eksik diye.
ondan 15 yaş gencim e yeterli bi güzelliğim var onun için yani beğeniyordu da beni sevgi de gösterirdim en sevdiği yemekleri yapardım şimdi gurur yapıyorum . sindiremiyorum daha iyisi mi var diye düşünüp huzursuzlanıyorum arkadaşım.
intikam almak en sık yaptığı şey bana ille bişeylerin cezasını ödetmeye çalışır.

valla annesiyle onun k.çı baya arşa değiyor orası kesin
koca g.tlüler.
kızdım yine bak hatırlayınca annem hasta benim yav
ayrıca ilk satırına çok güldüm çiçek çikolataya

yok ben esas boşanma diyenlere şaşırıyorum
ilk konumu açtığımda da siz aşıksınız boşanmayın hemen vs. demişlerdi bi şok olmuştum normalde şiddet görenlere ayrıl hemen falan derler bu da benim cinsliğimden mi bilmem ki
ayrıca neden öyle bir şey diyeyim ki
yani çok komik olur vay siz böyle dediniz de boşandım???
öyle bir şey demem çünkü zaten ayrılmak arzu ettiğim bir şey değil
eğer bu kararı aldıysam cidden çaresiz kalmışımdır birilerinin itelemesi yüzünden değildir

Anladığım kadarıyla sorun ilgisizlik.. Başlı başına problem bu günden güne daha kötüye giden..
Hakkında hayırlısı olsun

evet dengesizlik
bir adam turkcell hatta geçiyor seni sık sı karayabileyim konuşabilelim diye faturalı hat alıyor
sonra aramıyor bile
ay sıyırıcam

evet dengesizlik
bir adam turkcell hatta geçiyor seni sık sı karayabileyim konuşabilelim diye faturalı hat alıyor
sonra aramıyor bile
ay sıyırıcam
justum sen şimdi 25 yaşındaysan, adam 40 yaşındadır. e sen 40 yaşındaki adamdan ne sık araması bekliyorsunki, o yaş grubu öyle pek arama ve mesaj çekme falan işine girişmiyor, çok gereksiz buluyorlar genelde.

istediğinde beni çok güzel ilgiye boğuyor ama istemediğinde de cezalandırıyor böyle
istese dakika başı öyle mesajlar atar ki pembik bulutların üstünde hissedersin öyle yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…