Vallahi yaptım, bu sefer yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hakkında en güzeli en hayırlısı olsun . Bundan sonra hangi yol seni mutlu edecekse o olsun .
Bütün bir süreci en az hasarla atlatmanı diliyorum.

Kızım taş gibi hatunsun,kurtul artık şu adamdan.Gençliğini de,yaşam enerjini de yok edecek yoksa.

Kızım taş gibi hatunsun,kurtul artık şu adamdan.Gençliğini de,yaşam enerjini de yok edecek yoksa.

etti bile

Yani güzel bir blöf ama böyle inatlaşarak değil de gerçekten istemediği için boşanmalı insan. Rus ruleti gibi bir durum olmuş hadi hayırlısı:)

eeeeh patlasın ya yeter artık nereye kadar gidicek böyle. ondan bana bi sıfat olmuyor

bence en iyisini yapmissiniz dilekce vererek. bu sekilde zaten duzelmiyor. boyle giderse sonu zaten ayrilik ama en azindan harekete gecince bi seylerin korkusuyla kaybetmeye basladigini anlayinca duzelebilir. ben sizin kocanizda ehh bosanirsa bosansin ulan demeye toto oldugunu dusunmuyorum :) hakkinizda en hayirlisi neyse o olsun.

gerçekten mi o zaman neden umursamaz davranıyor

Justım cok sasırdım ama hakkında hayırlısı olsun inşallah cok mutlu olursun bebişim

Hmm kararın kesin yani?

kendime çok şaşıyorum
bu adamla ne işim var oldum
eski fotoğrafları gördüm
ve tuhaf buluyorum.
benden yaşça büyük ama bu kadar kıymetimi bilmeyen
üstüne hırpalayan birini baş tacı ettiğime ikinci bir şans vermeme rağmen umursamamasına
şaşırıyorum
nasıl olabilir?
çirkin biri de değilim
belki benden iyisi vardır bilemem tabi

Senden iyisi malatyada kayısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…