Vampir Kadınlarr.....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakin daha cok yeni yasanan bir olayi anlatiyim size

Aylar once bir konuya yazmistim , kavgasiz evlilik olur mu diye bir konu , evet olur biz kavga etmeyiz , birbirinize saygi duyun vs vs nasil olmasi gerektiğini anlatmisim

Uyenin teki beni alintilayip yalan soyledigimi soylemis , her evlilikta lavga ve siddet olurmus , ben yalan soyluyormusum vs vs sonunda hakaret etmis bana

Aylar sonra bu uye konu acti , kocasi bogmus olduruyormus nerdeyse , zaten sevgiliyken de dovuyormus adam gitmis evlenmis bununla , konusunda ortaya cikti aylar once baskasinin konusunda bana yazdiklari , yani kusura bakmayin herkes kendi cercevesinden bakiyor dunyaya , biz burda onca hayat deneyimimizle yazmamiza ragmen yalanci durumuna sokuliyoruz , kimseyi catlatmak gibi bir amacim yok olamaz da sadece evliliklerde siddet olmamali , kavga olmamali dedim diye bile hakaret isitiyorum burda , o yuzden sizin actiginiz bu konu da bana sacma geliyor cunku insanlar her konuda sadece gormek istedigini goruyor

Bekliyorlar alamıyor herkes her şeyi bekler ama alamaz
Siz onlara bilenmiş olabilirsiniz ama 100 tane konu açsanızds durum aynı olacak

Ben de binlerce üyesi olan, her yaşam tarzı, her bölge, bir çok dini inanç vs. Olan bir platforma yazıp da iki beğenmediği yorum olunca o konudan hırsını alamayıp bir daha konu açan,
Kendisi de şikayet ettiği şeyi yapıp o insanları aslinda mutsuz olmakla vs. Etiketleyen üyeleri anlamıyorum

Saçma bulabilirsiniz sıkıntı yok

Forum sayfalarında ülkeyi kurtarmaca. Şahaneymiş. Başarılar diliyorum

Bekliyorlar alamıyor herkes her şeyi bekler ama alamaz
Siz onlara bilenmiş olabilirsiniz ama 100 tane konu açsanızds durum aynı olacak
Durum aynı olur ya da farklı.En azından biraz olsun platformun amacının yaralara yara açmamak olduğu anlaşılır belki.

Burada eşten, işten, hayattan beklentiler o kadar düşük ki en küçük iyi bir olay bile öyle görülüyor. Başlarına gelen kötü olaydan onu normalleştirmeye çalışarak kaçıyorlar. Sabancı, koç ailesine mensup olup bu forumda takılan yoktur diye düşünüyorum. Üç aşağı beş yukarı hepimizin standartları belli. Kocası kaşıkçı elması hediye etmediği, amazona ceo olmadığı sürece kimseyi kıskanmam.

Siz neden bahsediyorsunuz
Ben aylar önce Yaşadıgım travmayı
Nasıl şiddet gördüğümü yazmışım
Ordan yırtık don gibi biri çıkıp kız zeyno sana kocamı yok yazmıştı.. Hattini hududunu bilmeyen her konuda kendi popülerligi için saçmada olsa sırf yorum yapmak için yada daha ön plana düşmek için yazan çok insan var. Ben diyim var yani her türlüsü var
Ama azıcık saygı
Azıcık anlayış da gerek

Son düzenleme:
Kesinlikle cok katılıyorum, Bdv konularına cok sık girmesem de fırsat buldukça bakıyorum, insanlar sorunlarını paylasıp fikir alısverısinde bulunmak ısıtıyor, bazı üyelerin yorumlarını o kadar begenıyorum ki, bazıları da ciddi bi konuda bile konu sahibi kişiye yardımcı olmak yerine dalga gecelim goy goy yapalım eğlenelim gözüyle bakıyor.. Ve dikkatimi çeken de hep aynı kişiler olması.. Biçogunu gözardı et dedim.. Ama konularda cıkıyor gozardı edılen ıcerıgı gor diye, yıne durmuyorlar diyorum

Yazık,günah ya.Bu kadar duyarsız,anlayışsız insanların varlıkları bile tiksindirici.

Güzel tespitler

Keşke eğitilebilecek seviyede olsalar...
Hakarete varıyorsunuz bence artık. Eleştirdiğiniz insanlardan farkınız var mı acaba? Banlıyken oturup uzun uzun düşünün bence bunu. İki destek gördüğüm zaman ben de düşman gördüğüm güruha hakarete başlıyorum neden böyle oluyor acaba diye bi sorgulayın bakalım.

Güzel öneriler

Eğitilmiş olmayı ilk kez birinin hakaret olarak algıladığını görüyorum.Eğitim kötü bir şey değildir,aksine hepimizin eksik yönleri için eğitime ihtiyacı olduğunu düşünen biriyim ama siz içinizdeki niyetle söylediğimi okuyorsunuz anlaşılan.

Ovvvv ad hominem, nerde görsem tanırım ve hiç sevmem. Bu oyunlar sence bizim gibi sen giderken üç kere dönen kadınlara söker mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…