- 9 Kasım 2015
- 2.826
- 4.095
- 133
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
bunu her gördüğümde ben çok gülüyorum ya ilahi çok yaşayın
Bekliyorlar alamıyor herkes her şeyi bekler ama alamazempati yapmayan da empati beklemesin o zaman.Burada başkalarının konularında resmen psikolojik şiddete varan sözler sarf eden üyeler kendi konularına her ne hikmetse empati bekliyorlar.Kendilerine istenilmediği gibi davranılmadığında kuyruklarına basılmış kedi gibi cıyaklıyorlar.Hayatta denge esastır,merhamet göstermeyen merhamet bekleyemez.
Saçma bulabilirsiniz sıkıntı yokBakin daha cok yeni yasanan bir olayi anlatiyim size
Aylar once bir konuya yazmistim , kavgasiz evlilik olur mu diye bir konu , evet olur biz kavga etmeyiz , birbirinize saygi duyun vs vs nasil olmasi gerektiğini anlatmisim
Uyenin teki beni alintilayip yalan soyledigimi soylemis , her evlilikta lavga ve siddet olurmus , ben yalan soyluyormusum vs vs sonunda hakaret etmis bana
Aylar sonra bu uye konu acti , kocasi bogmus olduruyormus nerdeyse , zaten sevgiliyken de dovuyormus adam gitmis evlenmis bununla , konusunda ortaya cikti aylar once baskasinin konusunda bana yazdiklari , yani kusura bakmayin herkes kendi cercevesinden bakiyor dunyaya , biz burda onca hayat deneyimimizle yazmamiza ragmen yalanci durumuna sokuliyoruz , kimseyi catlatmak gibi bir amacim yok olamaz da sadece evliliklerde siddet olmamali , kavga olmamali dedim diye bile hakaret isitiyorum burda , o yuzden sizin actiginiz bu konu da bana sacma geliyor cunku insanlar her konuda sadece gormek istedigini goruyor
Forum sayfalarında ülkeyi kurtarmaca. Şahaneymiş. Başarılar diliyorumforumu insanlar oluşturuyor.bu insanlar da bu toplumu.Toplumdaki yozlaşma,kin ve nefret,erdemlerin yok oluşu işte böyle böyle meydana geliyor...Neyse ben anlatamayacağım daha fazla.Sağıra sözünü,köre yüzünü süsleme gönül..Yorulursun demişler.
Durum aynı olur ya da farklı.En azından biraz olsun platformun amacının yaralara yara açmamak olduğu anlaşılır belki.Bekliyorlar alamıyor herkes her şeyi bekler ama alamaz
Siz onlara bilenmiş olabilirsiniz ama 100 tane konu açsanızds durum aynı olacak
Teşekkür ederimForum sayfalarında ülkeyi kurtarmaca. Şahaneymiş. Başarılar diliyorum
Burada eşten, işten, hayattan beklentiler o kadar düşük ki en küçük iyi bir olay bile öyle görülüyor. Başlarına gelen kötü olaydan onu normalleştirmeye çalışarak kaçıyorlar. Sabancı, koç ailesine mensup olup bu forumda takılan yoktur diye düşünüyorum. Üç aşağı beş yukarı hepimizin standartları belli. Kocası kaşıkçı elması hediye etmediği, amazona ceo olmadığı sürece kimseyi kıskanmam.Yaziyoruz bu sefer de eşini övdü, mutlu hayatini anlatiyor bize diye hakkimizda konu aciliyor
Yani anlamıyorlar ki yasadiklari normal degil , milleti kiskandirmak icin ornek vermiyoruz boyle hayatlar da var cekmeyin bu adami duzgun bir yuva kurun kendinize demek icin anlattigimizi , saka gibi
Kesinlikle cok katılıyorum, Bdv konularına cok sık girmesem de fırsat buldukça bakıyorum, insanlar sorunlarını paylasıp fikir alısverısinde bulunmak ısıtıyor, bazı üyelerin yorumlarını o kadar begenıyorum ki, bazıları da ciddi bi konuda bile konu sahibi kişiye yardımcı olmak yerine dalga gecelim goy goy yapalım eğlenelim gözüyle bakıyor.. Ve dikkatimi çeken de hep aynı kişiler olması.. Biçogunu gözardı et dedim.. Ama konularda cıkıyor gozardı edılen ıcerıgı gor diye, yıne durmuyorlar diyorumBazı arkadaşlar açılan konularda hakaret etmeyi, ezmeyi, kendisi gibi dirayet göstermediği için aşağılayıp hor görmeyi, yaşadıklarını reva görmeyi fikir beyan etmek sanıyor. Bunu da ifade özgürlüğü(?) olarak görüyorlar. Gerçek hayatta nasıl içlerinde tutuyorlarsa artık.
Yazık,günah ya.Bu kadar duyarsız,anlayışsız insanların varlıkları bile tiksindirici.Siz neden bahsediyorsunuz
Ben aylar önce Yaşadıgım travmayı
Nasıl şiddet gördüğümü yazmışım
Ordan yırtık don gibi biri çıkıp kız zeyno sana kocamı yok yazmıştı.. Hattini hududunu bilmeyen her konuda kendi popülerligi için saçmada olsa sırf yorum yapmak için yada daha ön plana düşmek için yazan çok insan var. Ben diyim gardaş var yani her türlüsü var
Ama azıcık saygı
Azıcık anlayış da gerek
Keşke eğitilebilecek seviyede olsalar...Bu da yeni moda oldu sanırım. Biri vahşet team der, biri vampir kadınlar
Haklı olduğunuz notalar yok değil. Çok çeşit insan var yapacak bir iey yok
Herkesi tek tek eğitemezsiniz
Güzel tespitlerSevgili KK Üyeleri,şimdi sizlere bazı gözlemlerimi aktaracağım.Bu formdaki bazı kadınlar kan emici cinsten.Başkalarının mutsuzluğundan inanılmaz zevk alan,konuyu kendi tarafıma nasıl çekerim de üstünlüğümü ispat ederim derdinde olan kişiler.Toplumumuzun ruh halini yansıtan cinsten bir tablo.Hastalıkla ilgili soru sorarsın öğretmenliğe bağlarlar,eşinizle probleminizi anlatırsınız eşiyle ilgili bin tane konu açanlar eşini övmeye başlarlar ,arkadaşınızın doğumgününüzü çok kısa bir mesajla kutladığını söylersiniz kendi yaptığı doğumgününü anlatıp çıkarcılıkla suçlanıp oh ben ne kadar mutluyum imajı çizilir ,kadınlar uğradığı psikolojik sorunu anlatır,yok efendim niye evlendin,niye çocuk yaptın...Kadında durumun farkında,herkes oturduğu yerden başkalarının hayatı hakkında ne güzel ahkam kesiyor.Cidden bu forumda bazı yorumları okudukça hayret ediyorum.Kadının kadından başka düşmana ihtiyacı yok...Empati yoksunluğumuz bu forumlarda kendini nasıl da belli ediyor,herkes havadan sudan atıp tutuyor.Anlamak yerine nasıl bu konuyu kendime çevirmeliyim diye düşünülüyor herhalde.Bir insan kendi mutsuzluğunu ancak böyle bastırabiliyor anlaşılan.
Hakarete varıyorsunuz bence artık. Eleştirdiğiniz insanlardan farkınız var mı acaba? Banlıyken oturup uzun uzun düşünün bence bunu. İki destek gördüğüm zaman ben de düşman gördüğüm güruha hakarete başlıyorum neden böyle oluyor acaba diye bi sorgulayın bakalım.Keşke eğitilebilecek seviyede olsalar...
Güzel önerilerAçtığınız konuyu hatırlıyorum, o konuda bazı üyeler gerçekten saygısız bir şekilde davrandılar size. Yalnız yapabileceğiniz pek bir şey yok maalesef. Sadece istemediğiniz kişileri göz ardı edebiliyorsunuz, çoğu kişide bunu yapıyorum tavsiye ederim. Bu da %100 çözüm değil ama işe yarıyor az çok.
Umarım siteye en kısa zamanda
- kimin sizi alıntılamasına
- konunuza yorum yazmanıza izin veriyorsunuz
gibi seçenekler gelir de herkes sadece istediği kişilerden akıl almış olur
Eğitilmiş olmayı ilk kez birinin hakaret olarak algıladığını görüyorum.Eğitim kötü bir şey değildir,aksine hepimizin eksik yönleri için eğitime ihtiyacı olduğunu düşünen biriyim ama siz içinizdeki niyetle söylediğimi okuyorsunuz anlaşılan.Hakarete varıyorsunuz bence artık. Eleştirdiğiniz insanlardan farkınız var mı acaba? Banlıyken oturup uzun uzun düşünün bence bunu. İki destek gördüğüm zaman ben de düşman gördüğüm güruha hakarete başlıyorum neden böyle oluyor acaba diye bi sorgulayın bakalım.
Ovvvv ad hominem, nerde görsem tanırım ve hiç sevmem. Bu oyunlar sence bizim gibi sen giderken üç kere dönen kadınlara söker mi?Eğitilmiş olmayı ilk kez birinin hakaret olarak algıladığını görüyorum.Eğitim kötü bir şey değildir,aksine hepimizin eksik yönleri için eğitime ihtiyacı olduğunu düşünen biriyim ama siz içinizdeki niyetle söylediğimi okuyorsunuz anlaşılan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?