Vampirler ve büyücüler..

voedream

Elbet bir gün Paris...
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
1.582
265
163
Sizce vampir ya da büyücüler önceden yaşamışmıdır ya da hala aramızda var mıdır? bu konuda çok araştırma yaptım bana göre öyle kişiler önceden vardı. Sizin yorumunuz nedir?

Hicbi fikrimm yok sanmiyorumm ama vampirler olsa iyi olurdu.alacakaranlik serisinden sonra ben vamirlere asik oldum hahahaa

Hicbi fikrimm yok sanmiyorumm ama vampirler olsa iyi olurdu.alacakaranlik serisinden sonra ben vamirlere asik oldum hahahaa

Hahah Bir sürü araştırma yaptım özellikle vampirler konusunda gerçekten olduklarına inanıyorum ve evet bende olmayı isterdim

vampirlere karşı özel bi sempatim vardır benimde hatta önceki yıllarda dişlerimi onlara benzetmek için diş doktoruna vs gitmeyi düşünüyodum ama vazgeçtim tabi

Vampirleri bilmem ama büyücüler elbette var. Geçmişte de, bugün de, gelecekte de; varlar ve olacaklar. Büyü çok ekstrem ve mucizevi bir olay değil zaten, tamamen doğa kanunları üzerine kurulu bir olay. Büyücüler de korkunç, kötü insanlar değiller. Nasıl ki iyi insan, kötü insan var; iyi büyücü, kötü büyücü de var.

Buyuculer umrumda degil ama vampirler olsun yaa hatta gelsinler benide isirsinlar seve seve katilirimm.hoss kocisimin vampirellasiyim ama gercek olsa daha iyi olurdu:))

Çok doğru

Çok doğru

Alacakaranligi 2008 de ilk okumaya basladigimda her ormana gidisimde agaclarin arkasindan bi vampir ciksin diye bekliyordum

buyuculer var- varmis.

vampirleri bilemiycem

babam yurt dışına gitmişti ..

hangi ülke olduğunu hatırlamıyorum şimdi de bu olayın nerede geçtiğini unuttm yani

ama orada arkadaşıyla beraber otele dönüştürülmüş çok ünlü bir şatoda kalmışlar ..

ve anlatılanlara göre orası çok ünlü bir vampire aitmiş zamanında.

kaldıkları oda genişmiş baya ve tek odada oradan oraya açılan 20 civarı kapı olduğu için gece ürkmüşler resmen

orada olmak isterdim şimdi

babam arada bi anlatır bunu her seferinde heyecanla dinlerim ben de..

Son düzenleme:
büyücüler var bu bi kesin fakat vampirleri bnde çok araştrdm arkadaşlarımdanda biri vardı çok araştıran biz bunun vampirler arasında bi sır oldugunu düşünüyoruz oların varlıgını açıkcası

Sizce vampir ya da büyücüler önceden yaşamışmıdır ya da hala aramızda var mıdır? bu konuda çok araştırma yaptım bana göre öyle kişiler önceden vardı. Sizin yorumunuz nedir?

önceden vardı diyosun....
neye dayandırıyosun bunu ya da kaynakların neler merak ettim

Hım en azından büyücü olsaydık o bile güzel olurdu bence

Buyuculer umrumda degil ama vampirler olsun yaa hatta gelsinler benide isirsinlar seve seve katilirimm.hoss kocisimin vampirellasiyim ama gercek olsa daha iyi olurdu:))

Ya bir virüs varmış o sizi vampir gibi yaşatıyormuş ortalama 600 sene yaşıyormuşsunuz vampirler gibi ve fazla yaşlanmıyormuşsunuz bend ediyorum ki o virüs gelsin bizi bulsun

Alacakaranligi 2008 de ilk okumaya basladigimda her ormana gidisimde agaclarin arkasindan bi vampir ciksin diye bekliyordum

buyuculer var- varmis.

vampirleri bilemiycem

Hahah Bende genellikle boş sokakta yürürken öyle şeyle bekliyordum canım hala da bekliyorum

Gerçekten mi ya? tatlım tam olarak şu oteli ve nerede bulunduğunu öğrenebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…