Hicbi fikrimm yok sanmiyorumm ama vampirler olsa iyi olurdu.alacakaranlik serisinden sonra ben vamirlere asik oldum hahahaa
Vampirleri bilmem ama büyücüler elbette var. Geçmişte de, bugün de, gelecekte de; varlar ve olacaklar. Büyü çok ekstrem ve mucizevi bir olay değil zaten, tamamen doğa kanunları üzerine kurulu bir olay. Büyücüler de korkunç, kötü insanlar değiller. Nasıl ki iyi insan, kötü insan var; iyi büyücü, kötü büyücü de var.
Vampirleri bilmem ama büyücüler elbette var. Geçmişte de, bugün de, gelecekte de; varlar ve olacaklar. Büyü çok ekstrem ve mucizevi bir olay değil zaten, tamamen doğa kanunları üzerine kurulu bir olay. Büyücüler de korkunç, kötü insanlar değiller. Nasıl ki iyi insan, kötü insan var; iyi büyücü, kötü büyücü de var.
Sizce vampir ya da büyücüler önceden yaşamışmıdır ya da hala aramızda var mıdır? bu konuda çok araştırma yaptım bana göre öyle kişiler önceden vardı. Sizin yorumunuz nedir?
Psişik vampirler var.. Büyücüler de var...
Buyuculer umrumda degil ama vampirler olsun yaa hatta gelsinler benide isirsinlar seve seve katilirimm.hoss kocisimin vampirellasiyim ama gercek olsa daha iyi olurdu:))
Alacakaranligi 2008 de ilk okumaya basladigimda her ormana gidisimde agaclarin arkasindan bi vampir ciksin diye bekliyordum
buyuculer var- varmis.
vampirleri bilemiycem
babam yurt dışına gitmişti ..
hangi ülke olduğunu hatırlamıyorum şimdi de bu olayın nerede geçtiğini unuttm yani
ama orada arkadaşıyla beraber otele dönüştürülmüş çok ünlü bir şatoda kalmışlar ..
ve anlatılanlara göre orası çok ünlü bir vampire aitmiş zamanında.
kaldıkları oda genişmiş baya ve tek odada oradan oraya açılan 20 civarı kapı olduğu için gece ürkmüşler resmen
orada olmak isterdim şimdi
babam arada bi anlatır bunu her seferinde heyecanla dinlerim ben de..
önceden vardı diyosun....
neye dayandırıyosun bunu ya da kaynakların neler merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?