Vampirler ve büyücüler..

büyücüler var bu bi kesin fakat vampirleri bnde çok araştrdm arkadaşlarımdanda biri vardı çok araştıran biz bunun vampirler arasında bi sır oldugunu düşünüyoruz oların varlıgını açıkcası

aaa nasıl bu düşünceye kapıldınız yani neyden bu yola çıktınız?

insan kanı icen buna sempatizi olan ve dislerini dahi ozel olarak yaptıran insanların oldugunu biliyorum bir belgeselde izlemistim..ama bazı bilim adamlarına gore vampirler var gunes ısıgından etkilenmezler akıl okuyabilirler vs vs..varmıdır bilinmez olsada pek iyi niyetli olacaklarını sanmam :1: bide oyle edwardmıs damonmus cok bekleriz oyle vampir :27: varsada suratları pek bir urkutucudur :9:

Son düzenleme:
Vampirlerin varlığına pek inanamıyorum çünkü çok uzun yaşam ömürleri var olduğu söyleniyor ve eğer gerçeklerse günümüzde de olmaları gerekir. Şahsi fikrim...
Fakat cadılara bir tutkum var daha önceden çok araştırma yaptım ve varlıklarına inanıyorum.

insan kanı icen buna sempatizi olan ve dislerini dahi ozel olarak yaptıran insanların oldugunu biliyorum bir belgeselde izlemistim..ama bazı bilim adamlarına gore vampirler var gunes ısıgından etkilenmezler akıl okuyabilirler vs vs..varmıdır bilinmez olsada pek iyi niyetli olacaklarını sanmam :1: bide oyle edwardmıs damonmus cok bekleriz oyle vampir :27: varsada suratları pek bir urkutucudur :9:

Bencede suratları kötüdür diye düşünoyrum bende nerde bir edward, damon, stefan :51:

Vampirlerin varlığına pek inanamıyorum çünkü çok uzun yaşam ömürleri var olduğu söyleniyor ve eğer gerçeklerse günümüzde de olmaları gerekir. Şahsi fikrim...
Fakat cadılara bir tutkum var daha önceden çok araştırma yaptım ve varlıklarına inanıyorum.

Ya birde Merlin var ya diziside çekiliyor fakat o gerçekten yaşamış ona inanıyormusun?

psişik vampiri ilk kez duyuyorum o tam olarak ne canım? :31:

Hani bazı insanlar vardır yanında sadece otursak bile yoruluruz enerjimiz çekilir işte bu tip insanlar psişik vampirdir ve bilerek yapmazlar... Onların yanındayken enerjimiz hızla tükenir... Bu insanlara psişik vampir denir işte...

Hani bazı insanlar vardır yanında sadece otursak bile yoruluruz enerjimiz çekilir işte bu tip insanlar psişik vampirdir ve bilerek yapmazlar... Onların yanındayken enerjimiz hızla tükenir... Bu insanlara psişik vampir denir işte...

Hadi ya bu da çok garipmiş çok ilgimi çekti :53:

hııım... kaynanam gibi yani:27::27:

Bi kere vampir efsanesinde şöyle bi çelişki var ..

O kadar kan içiyorlar suratları bembeyaz.. Kanlı canlı olması lazım :19:

Haksızmıyım :27:

Ayrıca kanla beselenen canlılar var elbette..

Bakınız ; Tahta kurusu :ssz:

Son düzenleme:
msj tekrarı
...................................

Son düzenleme:
msj tekrarı................

Son düzenleme:
Olamaz,kuran'da insanlar,cinler ; iblis ve melekler geçer ,başka varlık yok:.
Büyü olduğu için büyücü de var,ama çok günah,küfre düşürecek kadar,cennetin kokusunu lamayacak kadar.

Aman da ergenimiz neleri merak edermiş:)

Son düzenleme:
Back
X