büyücüler var bu bi kesin fakat vampirleri bnde çok araştrdm arkadaşlarımdanda biri vardı çok araştıran biz bunun vampirler arasında bi sır oldugunu düşünüyoruz oların varlıgını açıkcası
insan kanı icen buna sempatizi olan ve dislerini dahi ozel olarak yaptıran insanların oldugunu biliyorum bir belgeselde izlemistim..ama bazı bilim adamlarına gore vampirler var gunes ısıgından etkilenmezler akıl okuyabilirler vs vs..varmıdır bilinmez olsada pek iyi niyetli olacaklarını sanmambide oyle edwardmıs damonmus cok bekleriz oyle vampir varsada suratları pek bir urkutucudur
Vampirlerin varlığına pek inanamıyorum çünkü çok uzun yaşam ömürleri var olduğu söyleniyor ve eğer gerçeklerse günümüzde de olmaları gerekir. Şahsi fikrim...
Fakat cadılara bir tutkum var daha önceden çok araştırma yaptım ve varlıklarına inanıyorum.
psişik vampiri ilk kez duyuyorum o tam olarak ne canım?
Hani bazı insanlar vardır yanında sadece otursak bile yoruluruz enerjimiz çekilir işte bu tip insanlar psişik vampirdir ve bilerek yapmazlar... Onların yanındayken enerjimiz hızla tükenir... Bu insanlara psişik vampir denir işte...
Hani bazı insanlar vardır yanında sadece otursak bile yoruluruz enerjimiz çekilir işte bu tip insanlar psişik vampirdir ve bilerek yapmazlar... Onların yanındayken enerjimiz hızla tükenir... Bu insanlara psişik vampir denir işte...
hııım... kaynanam gibi yani
Malesef tatlım
Bak senin için bilimsel açıklama yaptım oku yukarda yazdığımıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?