- Konu Sahibi mary_sunshine
-
benim arkadaşım istanbul hastanesimi ne safiye hanımda dogum yaptı çok memnundu..
Vanda dört sene kaldık kadın doğumla ilgili çok sıkıntı yaşadım.Gitmediğim doktor kalmadı diyebilirim.Safiye hanımı bende tavsiye ederim.
arkadaşlar bende medisina hastanesinde hatice hanıma gidecektim doğum için fakat bugün bir arkadaşım orada doğum yapan birisinin arterini kestikleri için bebeğin ve annenin öldüğünü söyledi .ama hangi doktor olduğu belli değil bende tereddütte kaldım bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
akdamar hastanesinde yasemin hanım var arkadaşlarım çok memnun kaldı doğumdan.ama çok yoğun oluyor ama hastalarınla çok ilgili ve doğuma ne zaman olursa olsun geliyor gece gündüz fark etmiyor.bende onda yapmayı düşünüyom doğumumu...
merhaba canım hala yesemin hanımın hastasımısın bende duydum ona gitmek istiyorum fakat çok yoğunmuş sanırım odaya alabildiği kadar hasta dolduruyomuş.bu doğrumu doğruysa seni olumsuz etkiledimi bu durum?[/QUOTE
canım hala ona gidiyorum ve çok memnunum.çok ilgili ama oldukça yoğun.randevu sistemi yok sabah erken gidip sıra alman gerekiyor.beni etkilemiyor bebeğim iyi olsun yeterki
merhaba canım hala yesemin hanımın hastasımısın bende duydum ona gitmek istiyorum fakat çok yoğunmuş sanırım odaya alabildiği kadar hasta dolduruyomuş.bu doğrumu doğruysa seni olumsuz etkiledimi bu durum?[/QUOTE
canım hala ona gidiyorum ve çok memnunum.çok ilgili ama oldukça yoğun.randevu sistemi yok sabah erken gidip sıra alman gerekiyor.beni etkilemiyor bebeğim iyi olsun yeterki
ben de şuan vanda yaşıyorum.şuan hamileliyim yeni.yaseim hanımın ününü çok duydum.ve gittim gerçekten çok ilgili tek kötü yanı randevu sisteminin olmayışı...sabahın köründe gittim yine de 10.sırada yer bulabildim...
Ben vanda ikamet ediyorum esimin sark gorevinden dolayi..8 haftalik hamileyim..akdamarda cagdas bey var ilk kontrolümde oraya gittik...onerebileceginiz iyi bir doktor var mi....sezeryan dusunuyorum...gurbetlik zor oluyor hele gebelik surecinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?