VAN da önerebileceginiz kadındogum uzmanları???

mary_sunshine

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
246
0
316
Tekirdağ
arkadaşlar merhaba,
13+2 haftalik hamileyim:CüvCüv:.dogu görevi nedeniyle hakkari yüksekova tasındık.
suana kadar kontrollerimi memlektim olan Gaziantepte yaptırdım.gecen hafta Yüksekova da özel bi kadın doğumcuya gittim.fakat hiç memenun kalmadım :1no2:.hatta sinir oldum.doktorumu degiştirmek istiyorum.hiç ama hiç tatminkar cvplar alamadım.bundan sonraki kontrollerimiVAN da yaptırmayı düşünüyorum.VAN da oturan arkadaşlarımn bana yardım edebilirler mi?yi bi kadın dogum uzamanı önermelerini istiyorum..

Vanda dört sene kaldık kadın doğumla ilgili çok sıkıntı yaşadım.Gitmediğim doktor kalmadı diyebilirim.Safiye hanımı bende tavsiye ederim.

bende vana yeni taşındım 6 haftalık hamileyim banada bilgi veririseniz sevinirim. normal doğumda sezaryanda en iyi doktor yada hastane hangisi acaba

11 yıl vanda oturduktan sonra bu sene taşınan bir ankaralı olarak..vanaaaaaaaaaaaa aşığımmmmmmmm....her neyse konuya gelelim... medi sinada öznür hanım ve hatice eroğlu nu tevsiye ederim...ikiside iyidir vesselam...

akdamar hastanesinde yasemin hanım var arkadaşlarım çok memnun kaldı doğumdan.ama çok yoğun oluyor ama hastalarınla çok ilgili ve doğuma ne zaman olursa olsun geliyor gece gündüz fark etmiyor.bende onda yapmayı düşünüyom doğumumu...

arkadaşlar bende medisina hastanesinde hatice hanıma gidecektim doğum için fakat bugün bir arkadaşım orada doğum yapan birisinin arterini kestikleri için bebeğin ve annenin öldüğünü söyledi .ama hangi doktor olduğu belli değil bende tereddütte kaldım bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

ayyy zaten korkuyordum iyice canım sıkıldı
bende medisinaya gidiyorum emine hanıma emine ekici...
yani şu güne kadar memnundum ancak hangi doktor acaba nereyi kesecek ki ya
offf.... keşke doktorun kim olduğunu da bilseydik

merhaba canım hala yesemin hanımın hastasımısın bende duydum ona gitmek istiyorum fakat çok yoğunmuş sanırım odaya alabildiği kadar hasta dolduruyomuş.bu doğrumu doğruysa seni olumsuz etkiledimi bu durum?

VAN da yasemim hanım ın dışında istanbul hastanesinden koray bey in bir de özel muayenehanesi olan ihsan rua nın iyi olduğunu duydum.bu dr.lara giden yada ününü duyan başka var mı

van da önerilebilecek başka dr yok mu yasemin hanım koray bey ihsan bey safiye hanım hatice hanım gidenler deneyimi olanlar?..

bugün bana bu dr ların yanısıra lokman hekimde hatice hanımı önerdiler...bilgisi olan var mı herkes bi dr söylüyor ama ben kime gideceğime daha karar vermiş değilm...

istanbul hastanesınden ALİ KORAY BAYRAMOĞLU nu tavsiye ederım cok ilğili ve arkadaslarımızın cogu bu dr memnun kaldılar . Bende orada dogum yapacagım

Ben vanda ikamet ediyorum esimin sark gorevinden dolayi..8 haftalik hamileyim..akdamarda cagdas bey var ilk kontrolümde oraya gittik...onerebileceginiz iyi bir doktor var mi....sezeryan dusunuyorum...gurbetlik zor oluyor hele gebelik surecinde

Ben vanda ikamet ediyorum esimin sark gorevinden dolayi..8 haftalik hamileyim..akdamarda cagdas bey var ilk kontrolümde oraya gittik...onerebileceginiz iyi bir doktor var mi....sezeryan dusunuyorum...gurbetlik zor oluyor hele gebelik surecinde

Canım akdamarda yasemin var ona gitsene çok iyi bende ona gidiyorum denemediğimde kalmadı merak ettiğin varsa sorabilirsn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tugba cevap verdigin icin teşekkürler..yasemin hanimi bende duydum. Cok yogun oldugu icin hemen bir doktora gorunelim dedik cagdas bey vardi..ikisi ayni yerde sanirim. Uygun olur mu acaba. ..allahim ne zor nerde ne yapacagini bilememek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…