- 26 Temmuz 2012
- 354
- 31
- 323
- Konu Sahibi mary_sunshine
-
Tugba cevap verdigin icin teşekkürler..yasemin hanimi bende duydum. Cok yogun oldugu icin hemen bir doktora gorunelim dedik cagdas bey vardi..ikisi ayni yerde sanirim. Uygun olur mu acaba. ..allahim ne zor nerde ne yapacagini bilememek..
Tugbacim çağdaş bey bana ilac baslatti tedavi takip kagidi verdi elime 15 haziranda gel dedi..yasemin hanima gitmis olsak acaba çağdaş beyde baslamissin niye geldin gibi ters bir tepki ile karşılaşir miyim diye cekiniyorum..yani nasil aciklarim durumu...sonucta sistemde gorunur herhâlde ona gittigim..
Senin bebegin ne kadarlik...yerlisi misin vanin...sezeryani anestezi ekibi nasil acaba.
Ben dokuz aylik evliyim bu ay cocuk istedik adetime on gun var daha hamile olabilirmiyimHayirlisi olsun canim hakkimizda..gene konusalim..hersey icin tesekkur ederim. .hayirli dogum olsun insallah cumlemiz icin
cok gecmısler olsun ıhsan bey hangı hastanede ben denız beyı kıyı dıye duymustum ama bılmıyorumBende vanda hamileliğimi geçiridim. İlk doktorum o zamanlar istanbul hastanesinde Koray beydi. eşimle rutin kontrollerimize gidip geliyorduk herşey yolunda diyordu. Birgün aile hekimim aradı gittim kiloma baktı gerekli bilgileri aldı birde tansiyonuna bakalım dedi tansiyonu ölçtüğünde şok oldu çünkü tansiyonum çok yüksekti. alfamet hap verdi hemen dinlendim yarına kadar tuzlu bırşey yeme tekrardan gel dedi sabah giitiğimde tansiyonum yine çok yüksekti. hemen eşimi aradı ve gerekli bilgileri yazarak beni doktoruma gönderdi. Koray bey o tansiyonu gördüğünde şok olduş çünkü kendisi daha önce hiç bir kontrolünde tansiyonumu ölçmemişti. ve ben daha 12 haftalık hamileydim. Bazı tetkikler yapıldı alfamete devam et dedi eve git sarmısak yut dedi( ne kadar bilimsel!) bana tansiyonun çok erken çıkmaya başlamış çok zor başka çocuğun varmı gibi sorular sordu yani hiç yardımcı olmadı aslında söylemeye çalıştığı sen bu bebeği doğuramasındı. ve bunları söylerken içerde iki tane daha çift vardı. ben ağlayarak çıktım ordan, araştırmalarım sonucu İhsan Rua ya giitim o kadar çok ilgilendiki takviye ilaçlar verdi neler yiyebileceğimi nelerden uzak durmam gerektiğini söyledi, ve sürece onunla devam ettim. ve bebeğim yaklaşık 4 kilo doğdu. doğumuda İhsan Bey yaptırdı. anlayacağınız Koray bey beni çok incitti ona hakkımı helal etmiyorum. Van da İhsan Beyden başka şu anda güvenip gidebileceğim doktor yok. İkinci bebeğimede hamile kalırsam hayırlısı ile yine yolla kendisi ile devam edeceğim. Herşey için ona çok minnettarım.
bizde yenı bıraktık korunmayı belkıde kısmetse aynı zamnda kkalırız hamıle... bnde vanda doktor aramaktayım ıyı bırını bulursan buraya da yazarmısınBen dokuz aylik evliyim bu ay cocuk istedik adetime on gun var daha hamile olabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?