VAN da önerebileceginiz kadındogum uzmanları???

Tugba cevap verdigin icin teşekkürler..yasemin hanimi bende duydum. Cok yogun oldugu icin hemen bir doktora gorunelim dedik cagdas bey vardi..ikisi ayni yerde sanirim. Uygun olur mu acaba. ..allahim ne zor nerde ne yapacagini bilememek..

Önemli değil canım.Evet canım odalari yanyana bence akdamarda randevu sistemi olmadığı için kötü bi hastane ama yasemin hanımdan biz gayet memnunuz çünkü başka doktor arkadaşlarına falanda yönlendiriyor çok güzel ilgileniyor bu noktada ve bilgili bi kadın.ben o kadR doktor denedim ki yine en iyi o geldi bize

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tugbacim çağdaş bey bana ilac baslatti tedavi takip kagidi verdi elime 15 haziranda gel dedi..yasemin hanima gitmis olsak acaba çağdaş beyde baslamissin niye geldin gibi ters bir tepki ile karşılaşir miyim diye cekiniyorum..yani nasil aciklarim durumu...sonucta sistemde gorunur herhâlde ona gittigim..

Sanmam canım birsey diyeceğini çünkü bende ilk gittiğimde sormuştu hangi doktorları denediğimi bende hepsini söyledim saygı çerçevesinde yorum yaptı zaten hepsi tanıyor birbirini bu doktorlar arkadaş oluyorlar ya.hatta canım benim muayenem bittiğinde memnun kaldın mi tekrar gelecek misin falan diye sordu o kadın böyle düzgün hastalar olunca çok iyi gerçi herkese iyi ama

Senin bebegin ne kadarlik...yerlisi misin vanin...sezeryani anestezi ekibi nasil acaba.

Yok ben buralı değilim kismetse doğumumda burda olmayacak zaten bi ay sonra tatilim başlıyor gideceğim son iki ayıda memleketimde gecirecegim şu an altı aylığım. Sen bide sezaryen yapacaksan korkmana gerek yok her hastane yapıyor ve iyide yani sonuçta ameliyatta farketmiyor ama ben epidural normal istiyorum ondan burda yapmıyorum

Konuyu tekrardan canlandıracağım ama bende vanda güveneceğim bi doktor arıyorum . Lokman hekimde burcu hanım hakkında bir şey duyan var mı acaba?

Kızlar kesin net açık söylüyorum. İhsan Rua dışında hepsi yalan hele hele yasemin müthiş kötü yani. gidecekseniz İhsan Rua başkasını bilmem ben Allah razı olsun onun sayesinde tüp bebek öncesi operasyondan kurtuldum ya çok bilgili başarılı uzman çok tavsiye ediyorum. kesin deneyin.

Bende vanda hamileliğimi geçiridim. İlk doktorum o zamanlar istanbul hastanesinde Koray beydi. eşimle rutin kontrollerimize gidip geliyorduk herşey yolunda diyordu. Birgün aile hekimim aradı gittim kiloma baktı gerekli bilgileri aldı birde tansiyonuna bakalım dedi tansiyonu ölçtüğünde şok oldu çünkü tansiyonum çok yüksekti. alfamet hap verdi hemen dinlendim yarına kadar tuzlu bırşey yeme tekrardan gel dedi sabah giitiğimde tansiyonum yine çok yüksekti. hemen eşimi aradı ve gerekli bilgileri yazarak beni doktoruma gönderdi. Koray bey o tansiyonu gördüğünde şok olduş çünkü kendisi daha önce hiç bir kontrolünde tansiyonumu ölçmemişti. ve ben daha 12 haftalık hamileydim. Bazı tetkikler yapıldı alfamete devam et dedi eve git sarmısak yut dedi( ne kadar bilimsel!) bana tansiyonun çok erken çıkmaya başlamış çok zor başka çocuğun varmı gibi sorular sordu yani hiç yardımcı olmadı aslında söylemeye çalıştığı sen bu bebeği doğuramasındı. ve bunları söylerken içerde iki tane daha çift vardı. ben ağlayarak çıktım ordan, araştırmalarım sonucu İhsan Rua ya giitim o kadar çok ilgilendiki takviye ilaçlar verdi neler yiyebileceğimi nelerden uzak durmam gerektiğini söyledi, ve sürece onunla devam ettim. ve bebeğim yaklaşık 4 kilo doğdu. doğumuda İhsan Bey yaptırdı. anlayacağınız Koray bey beni çok incitti ona hakkımı helal etmiyorum. Van da İhsan Beyden başka şu anda güvenip gidebileceğim doktor yok. İkinci bebeğimede hamile kalırsam hayırlısı ile yine yolla kendisi ile devam edeceğim. Herşey için ona çok minnettarım.

cok gecmısler olsun ıhsan bey hangı hastanede ben denız beyı kıyı dıye duymustum ama bılmıyorum

Ben yasemin hanima gidiyorum gercekten ilgisi olsun güleryüzlü olusu olsun cok iyi bi kadın kim ne derse desin tavsiye ederim yani

Selam ben de yaklasık 8 aydr Vandaym ve 6 aylık hamileyim. Hamileligimi ilk ogrendigimde evime yakın oldugu icin lokman hekime gittim ve Burcu hanıma muayene oldum guleryuzlu iyi bir doktora benziyor ben ısınmıstm ama bazı arkdslarim İhsan Rua yı tavsiye edince onunla devam ettik ve cok memnunum. Gercekten cok ilgili ve iyi bir doktor tavsiye ederim. Özel muayenehanesinde calısıyor ama sanirm dogumları Lokman hekimde yapıyor. Ben dogumumu İstanbulda yapacagım icin dogum kısmını cok arastrmadim:)

Ben 35. Haftasında bir anne adayı olarak gönül rahatlığı ile yasemin karamani tavsiye ediyorum eğitimi de uslubu da çok iyi hayat hastanesinde görev yapıyor kesinlikle denemelisiniz soyadı afşin olanı kesinlikle onermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…