VAN da önerebileceginiz kadındogum uzmanları???

Konuyu tekrardan canlandıracağım ama bende vanda güveneceğim bi doktor arıyorum . Lokman hekimde burcu hanım hakkında bir şey duyan var mı acaba?
Kesinlikle tavsiye etmem..aylarca bana kan tahlili yapmadan gebelik icin tedavi uyguladi sonra kendim kan tahlili yaptirdim ve meger tsh im yuksekmis yani gebe kalmam imkansiz kalsamda dusermis..size tavsiyem kesinle doktor degistirin..

Konuyu tekrardan canlandıracağım ama bende Van'da güveneceğim bi doktor arıyorum. İhsan Rua çok uygun gelmedi maddiyat açısından. Konu açılalı çok olmuş burda daha önce sorup deneyim kazanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Ben kendi deneyimlerim doğrultusunda yasemin karamanin iyi bir doktor olduğunu dusunuyorum en baştan ona gittim doğumda dahil, normal doğum yaptim hayat hastanesinde doğumhane eski devlet hastaneleri dogumhanesinden bozma vasat bir yerdi doktor iyi ama dogumhanesini kesinlikle tavsiye etmiyorum bi de aynı hastanede feyza hanım var onun da iyi olduğunu duydum karar sizin:)

Merhaba arkadaşlar ben kendim vanliyim vanda yaşıyorum aynı zamanda ebeyim insan hamile kalmayana kadar dikkat etmiyor ben Öznur hanima gittim ilk gayet iyi bi doktor sonra arkadaşlarım bana Gülsüm Feyza hanımı tavsiye ettiler 7 haftalik gebeyim sali günü kanamam oldu Gülsüm hanima gittim ama malesef beklediğim gibi olmadı ilac verdi ve beni kontrole bile çağırmadi aksam üstü kanamam artti aradim sadece ilacin dozunu arttır dedi ve yine kontrole çağırmadi kontrol icon ne zaman geleyim dedim sekreteri bana aksi bi durum olmadıkça biz hastalarımıza ayda bi kontrol öneriyoruz dedi ben şok oldum tabi netice de düşük tehlikem var suan hangi doktor da devam edeceğimi bende bilmiyorum deniz bey cok iyi diyorlar bidw onu deneyeceğim yasemin hanımı tavsiye etmiyorum bizzat ablamda yaşadım hamile kalamzsin dedi 2 ay sonra ablam hamile kaldi ihsan bey de vanli ama bilmiyoruum tavsiye eden pek olmadi emine hanim iyi degil hatice hanim da öyle şuan Öznur hanim iyi diyorlar yani ne yapacam bilmiyorum işin içinde olmama rağmen çok kararsizim

Mrblar. Istanbul hastanesi deniz ulusoy hakkında ne diyorsunuz ?

Ben gebelik testi için Lokman Hekim'de Op.Dr.Ağahan Han beye gittim. çok kalabalıktı.odada 3 hasta oluyor. Randevulu olmama rağmen yarım saatten falza sıra bekledim. Yarın tekrar gideceğim kalp atışı için. belki sadece gebelik testi olduğu için ilgilenmediler benimle. yarın anlayacağım. olmazsa devletteki araştırmalarıma başlayacağım..

Merhaba kızlar. Eşimin görev nedeniyle hakkaride yaşıyorm 2 yıl oradayım ve 8 haftalk hamileyim düşük riskim oldğndan dolyı memlekettekim 3 ayımı doldrduktan snra vana hakkariye gitcem ama hakkariye gtmeden önce vanda özel hastanede doktra gözkmek istiyorum önerdiğiniz güzel ilgilenen doktorları söyleyeblrmsnz şuan daha deneyimlisinzdir

Konuyu tekrar diriltelim. Van'a İstanbul Medicana İnternetional hastanesinden Kubat Bey geldi. Bende iyi bir doktor arıyordum Kubat Bey'i önerdiler. Gittim ve ciddi manada memnun kaldım. İlgisi, alakası ve bilgisiyle ilk tercihim oldu. Muayenehanesi Van avm'nin orda. Şayet iyi bir doktor arıyorsanız tavsiye ederim. Gerçekten işinin ehli bir adam. üstelik muayene ücretide baya uygun.

Merhaba arkadaşlar 2017 Eylül de öğretmen olarak atandım buraya van a. Burda ona yakın kadın doğum uzmanı gördüm ama moralinizi bozmak istemiyorum ama pek memnun kaldığımı söyleyemem. Başımdan geçenleri anlatayım. İlk olarak rahminde perde olduğu için ameliyat olmam gerekiyordu üniversitede profesör ali kolusari ya ameliyat olmak istedim çok kısa bi operasyon olduğu için yapabilirler herhalde diye düşünmüştüm ama çok yanılmışım yaşayabileceğin bütün kötü deneyimleri yaşadım. Bikere ortam çok pisti bi gördüğünüz hemşireyi tekrar göremiyorsunuz ve ne yapmaları gerektiğini asla bilmiyorlar birebir deneyimlerim bunlar benim ki zaten olmadı hemşire rahminme koyması gereken ilacı koymadı, ameliyata girerken anestezi uzmanı öğrencisine beni kobay olarak kullanırdı ve belimden iğne yaptırdı ve YAPAMADI evet yapamadı ve bana kolumdan başka bi anestezi verildi yani iki kere anestezi almış oldum vee ameliyat gerçekleşmedi ve doktor hiçbir sorumluluğu üzerine almadı yani bana iki kere anestezi verilmesi falan umrunda değildi. Tekrar ameliyatı yapacağını söyledi ama birdaha oranın kapısından ile geçmem. Ben Antalya da bi doktorda hiç sorunsuz ameliyatımi oldum tekrar van a gelmek zorundayım geldim doktor aradım ilk olarak lokman hekime burcu hanıma gittim rahimde tanimlayamadigi bişeyler gördü ultrasonla gönderdi göğsümde de yıllardır olan adet dönemlerinde ara sıra şişen bi kış vardı onu da söylemiştim o ise rahmim deki şeylerle ilgilenmek yerine iyi huylu olduğu çok belli olan göğsündeki kiste önem verdi biyopsi yapılması lazım yoksa çocuk tedavisine başlamam dedi... Kadın doğumun kisle ne alakası var dedi daha sonra gittiğim doktorlar daha sonra yine lokman hekimde erkek ünlü bi doktor var ona gittim ismini unuttum onda da ortam çok kötüydü benimle birlikte iki tane hasta benim bütün hikayeme ortak oldular yorum yaptılar Vs doktor da çok gergindi ve bana da yansıttı alttan muayne ederken durte durte bişeyleri göstermeye çalıştı bana karşı kullandığı dil çok kabaydi ki ben laf anlamayan birisi değilim bukadar şeye rağmen alttan almaya çalıştım ama sonraki iki gün ağladım sürekli psikolojimi bozdu. Ve bana da 6 ay sana çocuk tedavisi yapmayacağım Vs Vs bişeyler anlattı ama tabi birdaha asla gitmedim gitmem de. Ki hiçbisey yaptirmamaya karar verdim artık çok yoruldum bir ay hiçbir doktora gitmedim bugün bi akdamar hastanesine gideyim dedim Mehmet beye gittim çok güzel karşıladı çok güzel hikayemi dinledi ve beni çok rahatlattı onda devam etmeyi düşünüyorum inşallah iyi olur herşey. Rahimde kis varmış emar cekilecegim duruma göre hareket edicez. Velhasıl burda iyi bi doktor bulmak çok çok zor.

mary_sunshine Kubat Bey'e görünmenizi tavsiye ederim. Kendisi çok ilgili güler yüzlü bir doktor. Muayenehanesi Van awm yanında

mary_sunshine vanda önerebileceğim bir doktor bilgili ve tecrbeli tuba atasaral gerçekten iyi Bi doktor güler yüzlü ve o kadar ilgiliki bende internetten araştırdım herkes iyi yorum yapmıştı bende gideyim dedim cddn aldğı prayı hak ediyo kadınsa Bi rahatszlğm vardı ve korkuyordum ilgisiyle güvenilir bir doktor yaklaşımı çok iyi bu güne kadar gidipte pişman olan görmedim sizin gibi yakınan ve iyi doktor bulamayan baynlara tavsiye ederim en azından gidip kendi gözünüzle görüp bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…