- Konu Sahibi mary_sunshine
-
Ihsan rua nin muayene ucreti ne kadar
Himm uygun degilmis, peki yasemin doktor hangi hastanede o nasilİhsan beyin muayene ucreti 200 TL
Himm uygun degilmis, peki yasemin doktor hangi hastanede o nasil
Kesinlikle tavsiye etmem..aylarca bana kan tahlili yapmadan gebelik icin tedavi uyguladi sonra kendim kan tahlili yaptirdim ve meger tsh im yuksekmis yani gebe kalmam imkansiz kalsamda dusermis..size tavsiyem kesinle doktor degistirin..Konuyu tekrardan canlandıracağım ama bende vanda güveneceğim bi doktor arıyorum . Lokman hekimde burcu hanım hakkında bir şey duyan var mı acaba?
Konuyu tekrardan canlandıracağım ama bende Van'da güveneceğim bi doktor arıyorum. İhsan Rua çok uygun gelmedi maddiyat açısından. Konu açılalı çok olmuş burda daha önce sorup deneyim kazanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Mrblar. Istanbul hastanesi deniz ulusoy hakkında ne diyorsunuz ?Merhaba arkadaşlar ben kendim vanliyim vanda yaşıyorum aynı zamanda ebeyim insan hamile kalmayana kadar dikkat etmiyor ben Öznur hanima gittim ilk gayet iyi bi doktor sonra arkadaşlarım bana Gülsüm Feyza hanımı tavsiye ettiler 7 haftalik gebeyim sali günü kanamam oldu Gülsüm hanima gittim ama malesef beklediğim gibi olmadı ilac verdi ve beni kontrole bile çağırmadi aksam üstü kanamam artti aradim sadece ilacin dozunu arttır dedi ve yine kontrole çağırmadi kontrol icon ne zaman geleyim dedim sekreteri bana aksi bi durum olmadıkça biz hastalarımıza ayda bi kontrol öneriyoruz dedi ben şok oldum tabi netice de düşük tehlikem var suan hangi doktor da devam edeceğimi bende bilmiyorum deniz bey cok iyi diyorlar bidw onu deneyeceğim yasemin hanımı tavsiye etmiyorum bizzat ablamda yaşadım hamile kalamzsin dedi 2 ay sonra ablam hamile kaldi ihsan bey de vanli ama bilmiyoruum tavsiye eden pek olmadi emine hanim iyi degil hatice hanim da öyle şuan Öznur hanim iyi diyorlar yani ne yapacam bilmiyorum işin içinde olmama rağmen çok kararsizim
Aynı dertten muzdaribim.Konuyu tekrardan canlandıracağım ama bende Van'da güveneceğim bi doktor arıyorum. İhsan Rua çok uygun gelmedi maddiyat açısından. Konu açılalı çok olmuş burda daha önce sorup deneyim kazanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Tşk edrm canm kaydettim bilgileriMerhaba canim lokman hekim hastanesinde agahan han var iyi bi doktor ilgili gitmeni tavsiye ederimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?