VAN da önerebileceginiz kadındogum uzmanları???

E Ebebegim haklısınız gerçekten zor ilgisiz bi doktorla karşılaşmak çünkü moral bozuyo daha çok hasta ediyo bizide sonuçlanınca bilgilendirirseniz seviniriz iyi bir dokotrsa en azından herkes faydalansın bilsin ismini. Kadın hastalıkları çok önemli o da düzgün doktor bulmak zorlaştı şuan bildiğim Bi tuba var internten baktım herkes iyi yorumlamış başka şehirden onun için gelen var mış ama başka öneri varsa bilgimiz olsun isterim sonuçta her doktor farklı bi açıdan bakabiliyo bazen farklı şey söyleyebiliyor gitmekte yarar var

Son düzenleme:

Merhaba sizinle aynı şeyleri yaşıyorum bende öğretmenim 2017de atandım doktor arıyorum 8 tane doktora gittim ama hepsi birbirinden beterdi. Süz bulabildiniz mi kimi önerirsiniz

Van'da iyi bir kadın doğum uzmanı bulmak zor, insanın içini rahatlatan işinde iyi bir doktor bulmak için baya uğraştım. Tecrübelerimden bahsetmek gerekirse;
Van'da Lokman Hekim hastanesinde ağahan han adında bir doktor var kesinlikle tavsiye etmem.
İletişim sorunu var, ultrasonda daha önce kontrole gittiğim doktorlar çok rahat görürken çocuk görünmüyor diye pat diye söylemde bulundu oysa daha sonra görebildi. İletişim problemi var, açıklama, ne yapmam gerektiği hakkında tek laf etmedi memnun kalmadım başka doktorlar bakmanızı tavsiye ederim.

Siz hangi Dr a gidiyorsunuz acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…