Var mı benım gibi düşünen

yasasinozgurluk

Tatlım yalnız o evrim değil, FONDÖTEN!!
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
490
721
33
26
Mesela ben hayırlısı ile evlendiğim zaman düğün yapmayı düşünmüyorum bir kere dans etmeyi hiç hiç sevmem nefret ederim ve 3 saatlik bir düğün için 100 bın harcamak bana mantıksız geliyor o bu gobek atacak diye. Onun yerıne kısa ve salaş bir mekanda nikahtan sonra toplanıp bir yemek yemek bana daha mantıklı geliyor düğüne vereceğimiz parayla da çok güzel bir balayı veyatta başka bir şey alınır diye düşünüyorum. Bunu aileme anlattığım da hep saçmalama diyorlar sizce ben mi saçma düşünüyorum

Saçma değil tercih meselesi. Ben 2 düğün yaptım pişman değilim

Biz düğün yapmadık mesela istemedik. Nikahtan sonra bir yer kapattık gençler olarak eğlendik ve dağıldık mükemmel olduğunu düşünüyorum, olumlu yorumları da fazlaca aldık çevremizden.
Dimi bencede çok hoş ve salaş bir düşünce bende oyle yapacağım

Bende iki düğün yaptım bence dugunsuz olmaz ama tercih meselesi.
Bu iki düğünün toplam masrafı, icin bile 100 bin çok ucuk kalır.
Daha uygun yerler var

Herkesin tercihi, zevkleri, renkleri farklı bu sizin tercihiniz bir başkasına saçma gelebilir bir başkasına gelmeyebilir. O yüzden tercih ve zevklerinizin saçma mı değil diye düşünüp sormanız tuhaf.
Ailem ve arkadaş çevrem aynı şeyi söylediği için sordum. Benım kararım net aslında düğün yerine salaş ve sade bir mekanda rakı kaldırarak kutlamayı tercih ederim

Ben de aynı fikirdeyim. Düğüne verilen paralara çok acıyorum. O parayı düğüne harcamak yerine evim için güzel eşyalar alabilirim yurt dışına tatile gidebilirim hayır işleyebilirim ama düğüne harcamak çok mantıksız. Birde borca giriyorlar ya düğün için asıl saçmalık o.

Önceki konunuzda anlattiginiz problem çözüldü mü eğer öyleyse adınıza çok sevindim.
Düğün konusuna gelince de nasıl içinize sinecekse öyle yapın. Sonra pişman olursunuz

Bana kalsa gelinlik bile giymezdim ama aile büyüklerinin o kadar gönlü olsun diyerek,bazı şeyler yaptık. Sade bir nikah ve sonrasında yemek... Gayet de oldu.
Ancak fikir güzel olsa da, 20 yaşında insanın bunlardan önce düşünmesi gereken milyon şey vardır. Boş ver şimdi bunları. Zamanı gelince verirsin kararını. Bir de tabi tek başına karar vermiyorsun buna. Hayatına girecek adamın da evliliği olacak nitekim.

1.Sizin düşünceniz tabiki dügün yapmak zorunda degilsiniz
2. Yüz bin lüx bi rakam 10bin tlyede gayet güzel dügün yapılabiliyor
3. Aile yapınızda buna önemli
4. Tabi ki karşı tarafında düşünceleri önemli :)

Sonra pişman olacağınız bir düşünce..

E takılar ne olacakDüğüne 100 binlira harcamazsınız ama o kadar takınız olabilir.Hem düğün yapmış olursunuz hem de takı olmuş olur.

Saçma değil tercih meselesi .Bende hunharca yapılan düğünlerden pek hoşlanmıyorum açık söylemek gerekirse :)

Sade bir nikah töreni yapıp akşamına yemeğe gittik :) biz çok eğlendik gerisini bilmem

Elalem dul gibi gidiyo der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…