- 25 Eylül 2019
- 490
- 721
- 33
- 26
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Saçma değil tercih meselesi. Ben 2 düğün yaptım pişman değilimMesela ben hayırlısı ile evlendiğim zaman düğün yapmayı düşünmüyorum bir kere dans etmeyi hiç hiç sevmem nefret ederim ve 3 saatlik bir düğün için 100 bın harcamak bana mantıksız geliyor o bu gobek atacak diye. Onun yerıne kısa ve salaş bir mekanda nikahtan sonra toplanıp bir yemek yemek bana daha mantıklı geliyor düğüne vereceğimiz parayla da çok güzel bir balayı veyatta başka bir şey alınır diye düşünüyorum. Bunu aileme anlattığım da hep saçmalama diyorlar sizce ben mi saçma düşünüyorum
Dimi bencede çok hoş ve salaş bir düşünce bende oyle yapacağımBiz düğün yapmadık mesela istemedik. Nikahtan sonra bir yer kapattık gençler olarak eğlendik ve dağıldık mükemmel olduğunu düşünüyorum, olumlu yorumları da fazlaca aldık çevremizden.
Bende iki düğün yaptım bence dugunsuz olmaz ama tercih meselesi.Mesela ben hayırlısı ile evlendiğim zaman düğün yapmayı düşünmüyorum bir kere dans etmeyi hiç hiç sevmem nefret ederim ve 3 saatlik bir düğün için 100 bın harcamak bana mantıksız geliyor o bu gobek atacak diye. Onun yerıne kısa ve salaş bir mekanda nikahtan sonra toplanıp bir yemek yemek bana daha mantıklı geliyor düğüne vereceğimiz parayla da çok güzel bir balayı veyatta başka bir şey alınır diye düşünüyorum. Bunu aileme anlattığım da hep saçmalama diyorlar sizce ben mi saçma düşünüyorum
Ailem ve arkadaş çevrem aynı şeyi söylediği için sordum. Benım kararım net aslında düğün yerine salaş ve sade bir mekanda rakı kaldırarak kutlamayı tercih ederimHerkesin tercihi, zevkleri, renkleri farklı bu sizin tercihiniz bir başkasına saçma gelebilir bir başkasına gelmeyebilir. O yüzden tercih ve zevklerinizin saçma mı değil diye düşünüp sormanız tuhaf.
Ben de aynı fikirdeyim. Düğüne verilen paralara çok acıyorum. O parayı düğüne harcamak yerine evim için güzel eşyalar alabilirim yurt dışına tatile gidebilirim hayır işleyebilirim ama düğüne harcamak çok mantıksız. Birde borca giriyorlar ya düğün için asıl saçmalık o.Mesela ben hayırlısı ile evlendiğim zaman düğün yapmayı düşünmüyorum bir kere dans etmeyi hiç hiç sevmem nefret ederim ve 3 saatlik bir düğün için 100 bın harcamak bana mantıksız geliyor o bu gobek atacak diye. Onun yerıne kısa ve salaş bir mekanda nikahtan sonra toplanıp bir yemek yemek bana daha mantıklı geliyor düğüne vereceğimiz parayla da çok güzel bir balayı veyatta başka bir şey alınır diye düşünüyorum. Bunu aileme anlattığım da hep saçmalama diyorlar sizce ben mi saçma düşünüyorum
Sonra pişman olacağınız bir düşünce..Mesela ben hayırlısı ile evlendiğim zaman düğün yapmayı düşünmüyorum bir kere dans etmeyi hiç hiç sevmem nefret ederim ve 3 saatlik bir düğün için 100 bın harcamak bana mantıksız geliyor o bu gobek atacak diye. Onun yerıne kısa ve salaş bir mekanda nikahtan sonra toplanıp bir yemek yemek bana daha mantıklı geliyor düğüne vereceğimiz parayla da çok güzel bir balayı veyatta başka bir şey alınır diye düşünüyorum. Bunu aileme anlattığım da hep saçmalama diyorlar sizce ben mi saçma düşünüyorum
Elalem dul gibi gidiyo derMesela ben hayırlısı ile evlendiğim zaman düğün yapmayı düşünmüyorum bir kere dans etmeyi hiç hiç sevmem nefret ederim ve 3 saatlik bir düğün için 100 bın harcamak bana mantıksız geliyor o bu gobek atacak diye. Onun yerıne kısa ve salaş bir mekanda nikahtan sonra toplanıp bir yemek yemek bana daha mantıklı geliyor düğüne vereceğimiz parayla da çok güzel bir balayı veyatta başka bir şey alınır diye düşünüyorum. Bunu aileme anlattığım da hep saçmalama diyorlar sizce ben mi saçma düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?