- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
dul gibi mi ne kadar assagilayici bir kelimeElalem dul gibi gidiyo der
aklima sey geldi ya gelin arabasindan herkese ben koca buldum diye bagiran bayanEvlenemedim malesef...güzellik meslek her sey yerinde olmasına ve çok istemem rağmen olmadı...oyle bişi.olsa 40 gün 40 gece kutlardım görmediğin düğünü olmuş misali
Elalem dul gibi gidiyo der
sivasi haritadan silmeleri lazim ya oyle bisey olmasi içinGeçmiş olsun davullu zurnalı düğün geleneğimiz 2020 ile birlikte büyük oranda kalkmıştır
Elalem dul gibi gidiyo der
aklima sey geldi ya gelin arabasindan herkese ben koca buldum diye bagiran bayan
Düğün gibi kına gecesi yaptım ben davullu zurnalı dansözlü nikahtan evlendim nikahtan sonrada kokteyl tarzı bişey oldu bazı nikah salonlarında isteğe bağlı olabiliyor Bistro masalar ikramlar eş dost aile ile fotoğraf senfonisi oldu da bittiMesela ben hayırlısı ile evlendiğim zaman düğün yapmayı düşünmüyorum bir kere dans etmeyi hiç hiç sevmem nefret ederim ve 3 saatlik bir düğün için 100 bın harcamak bana mantıksız geliyor o bu gobek atacak diye. Onun yerıne kısa ve salaş bir mekanda nikahtan sonra toplanıp bir yemek yemek bana daha mantıklı geliyor düğüne vereceğimiz parayla da çok güzel bir balayı veyatta başka bir şey alınır diye düşünüyorum. Bunu aileme anlattığım da hep saçmalama diyorlar sizce ben mi saçma düşünüyorum
Hicde saçma gayette güzel. Tebrik ederim bende öyle düşünüyorum bende küçük bir erkek kadın ayrı mevlid yaptım kendi aramızda hatta albüm bile yapmadım .ve hicde pişman değilim çok şükür. Sizin dediğiniz gibi cnm iki üç saatlik milyonlar vermeye gerek yok bence. Ama bu yapan kişiye de saygı duyarım. En azından içinde kalmamış olur. Hakkında hayırlısı olsun cnm benim.Mesela ben hayırlısı ile evlendiğim zaman düğün yapmayı düşünmüyorum bir kere dans etmeyi hiç hiç sevmem nefret ederim ve 3 saatlik bir düğün için 100 bın harcamak bana mantıksız geliyor o bu gobek atacak diye. Onun yerıne kısa ve salaş bir mekanda nikahtan sonra toplanıp bir yemek yemek bana daha mantıklı geliyor düğüne vereceğimiz parayla da çok güzel bir balayı veyatta başka bir şey alınır diye düşünüyorum. Bunu aileme anlattığım da hep saçmalama diyorlar sizce ben mi saçma düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?