var mı benim kadar şanslı olan

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
işsizdim bugün işe alımdığımı öğrendim pazartesi başla dediler sevinçten uçtum
ankarada oturuyorum mail geldi akşam thy sınavına çağrıldım salı 09.00da istanbulda sınav
ya işe başlayacağım ilk günden izin alıp işi kaçıracağım yada hayalim hostesliğin sınavına girmekten vazgeçip işe gireceğim
ne yapayım ben şimdi
salı uçak seferlerine baktım uymadı otobüsle pazartesiden gitmem gerek
bu nedir kısmet mi kısmetsizlik mi
ne yapayım ben hangisine yanayım
işin kötüsü o günlerde adet olacağım ve ilk günler ağrıdan kıvranırım

Son düzenleme:

"hayalim hostesliğin sınavı"

Karar senin canım

Adetin için kuvvetli bir ağrı kesici içersin olur biter.

bence hayalinin peşinden git meltem, bu konudaki heyecanını pc başında bile taa yüreğimde hissediyorum çünkü

kızlar aylardır işsizdim ortalama maaşlı bir iş buldum ilk günden izin alınmaz
darmadağın oldum

"Eğer sizin icin de uygun ise ilk gün evraklarımı toplayıp ertesi gün başlamak istiyorum" dersen hem profesyonel olur hem de hayalindeki sınava girmiş olursun.

BU kadar basit

"Eğer sizin icin de uygun ise ilk gün evraklarımı toplayıp ertesi gün başlamak istiyorum" dersen hem profesyonel olur hem de hayalindeki sınava girmiş olursun.

BU kadar basit

2 gün lazım salıda ista sınavda olacağım
ve bugün haber verildi evrak toplamak 1 gün sürer :18:

ailenin durumu iyiyse senı içsiz olarak biraz daha bakabilirlerse işi reddet hayalinin peşinde koş. ama durumunuz yoksa gerçekten işe ihtiyacın varsa üzgünüm işe gir... bende 1 yıldır işsizim bulamıyorum ama şimdi bile senın durumunda kalsam hayalimin peşinden giderdim..

Pazartesi işe gidin.
Eğer işten memnunsanız tüm performansınızla çalışın.(bir nevi göz boyama)
Gün içinde net bir tavırla yarın girmeniz gereken bir sınav olduğunu ve bu izni ilerleyen günlerde telafi edeceğinizi söyleyin.
Pazartesi akşamı otobüse binin.
Salı sınav(sınavda başarılar...)
Salı akşamı eve dönüş...

İlk günden izin alınmaz diye bir kural yok.Sadece karşılıklı diyalog önemli,samimiyetinizden anlarlarsa ne ala(hosteslik sınavı olduğunu söylemeyin ama;o kadar da samimi olmaya gerek yok)

Son düzenleme:
2 gün lazım salıda ista sınavda olacağım
ve bugün haber verildi evrak toplamak 1 gün sürer :18:

Diğer mülakatı kacırma sakın. Bir daha davet alamazsın. Klasik yalanı söyleyeceksin o zaman "bana bir kaç gün müsaade eder misiniz, bağırsaklarımı bozmuşum, ishal oldum" e insan o halde calısamaz değil mi?

Regl işini dert edinme boşver, ağrın varsa tok karnına bir majezik ya da bir apranaz yuvarlarsın olur biter :) İşyerine çarşamba başlamak istiyorum mümkün mü diye sor, niye derlerse de bir şey uyduruver :)

ben hamile kalana kadar adet sancısından kıvranır başımı vurmak için en uygun duvar arardım ve 7 gün sürerdi ,5 gün o sancıyı çeker ilk iki gün kötü geçerdi bayılana kadar sancı çekerdim birde kusmalar cabası.2 ağrı kesici iğne vurdururdum.

en etkili yöntem ağrı kesici hap yerine ya bir eczaneye yada bir sağlık merkezine git ağrı kesici iğne vurdur.çok rahat edersin.

iş içinde evraklarımı hazırlamam için bana bir gün daha müsade eder misiniz de ve o sınava gir.sonuçta sınav olumlu geçer mi hostes olur musun bilmem ama

"Git O Sorulara Dünyanın Kaç Bucak Olduğunu Göster " ....

şimdiden başarılar ....

Son düzenleme:
İşe 3.gün başlarsan işyeri batmaz. O yüzden uygun bir dille bir sınavının olduğunu belirt ve ya pembe bir yalan olarak hastamız, düğünümüz vs gibi bi'bahane de uydurabilirsin.
Ben hayalin gerçekleşsin çok isterim ama malesef olmazsa bu sefer kesin olan işi de kaçırıp evde iyce sıkılıp, daralıcaksın :/ Oyüzden eldekini kaçırmadan bi'yol bul derim. Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, sınavda başarılar :)

Canım benim iş için çok sevindim.
Hostesliğinde garantisi yok ki ..Bir sürü mülakattan geçilecek.Riske atmayın derim.Başka dönem başvurusunuz.
İşiniz hayırlı olsun :))

Sayın meltem88

Ben de kararsız kaldığınız bu duruma bir hikaye ile yardımcı olmak istedim.

Eldeki bir kuş,daldaki iki kuştan daha değerlidir...Aslında eldeki kuş her zaman daha değerlidir.Size hayatın her diliminde başarılar dilerim.

Not: Hosteslik sınavları başka ne zamanlarda yapılıyor,birde isterseniz onu araştırın derim,sanıyorum bir ablanız olarak...Sevgiler... :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…