• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mı böylesi çevrenizde?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesela bir disko bar' a gitsem ve orda bir erkek yanaşssa o an keyfimiz nasıl isterse öyle davranırım canım neyi isterse yaşarım dedi. Tabi ben şok yaşadım işinde gücünde parası olan güzel de bir kız. Böyle şeylerde gözü olduğunu hiç düşünmemiştim. Eski eşim beni zamanında uyarmıştı "bak bu kız seni harcar bu kızla fazla muhatap olma" demişti. Eşim nasıl hemen o kızın bu yönünü görmüştü . Ben hep çok tatlı kız diye yanaştım bu yönünü sonradan görünce tuhaf bir uyanma yaşadım. Hiç hal ve hareketlerinde böyle olduğunu belli etmiyordu. Sonra ben onun gibi değilim diye kızla da konuşmayı kestim.

Şuradaki tek mantıklı cümle "onun gibi değilim diye konuşmayı kestim". Ötesi saçmalıklar silsilesi. Önceden cana yakın tatlı bir kızdı da erkeklerle takılıyor /gecelik ilişkiler yaşıyor diye birden tatlı olmaktan çıktı mı? İkisinin alakası nedir? İşinde gücünde parası olan güzel bir kız olması ile alakası nedir? Kız erkeklerle takılıyor diye sizi neden harcamış oluyor, sizi de tutup zorla başka erkeklerin koynuna mı sokacak? Nerden tutsam elimde kalıyor. Bu arada bence en başından söylemesi uyarması güzel, kimin kimle ne yaşadığı umrumda olmaz ama, başbaşa tatile çıktığım arkadaşım kendine başkasını bulup beni yalnız bıraksa ben de bu durumdan hoşlanmazdım. Ancak sizin takıldığınız nokta bu değil. "böyle böyle erkeklerle anı yaşarım dedi" diyerek insanların yaşam tarzını ağzınıza sakız etmeye hakkınız yok. Dediğiniz gibi size uymuyorsa uzaklaşın gitsin.

Sorunuza gelince evet çevremde tek gecelik ilişkiler yaşayan arkadaşlarım da var, evlenene kadar eline erkek eli değmemiş de var. Çünkü herkesin yaşam tarzı düşünce sistemi kendisine. Ben benimle olan iletişimine, bana verdiklerine, karakterine bakarım. İyi günler.

Tamam herkesin hayatına kimse karışamaz da arkadaşınla tatile çıkıyorsun bara diskoya gidiyorsun bir baktın arkadaşın bir erkekle ortadan kaybolmuş. Çift olarak gidilse neyse de arkadaşla gidilip sonradan böyle bir durumda kalmak hoş olmaz. Herkes tek çıksın tatile o zaman arkadaşını düşünmeden istediğiyle sevişir kaynaşır 🤭 konu sahibi siz de illa bir arkadaşla tatile çıkmayın kardeşiniz varsa ve anlaşıyorsanız onunla çakabilirsiniz. Benim en güzel tatilim kardeşimle gittiklerimdi. Ya da yalnız çıkıp kafa dinleyebilirsiniz

Aslında sizinle beraber gitmek istemediğini belli etmek için böyle konuşmuş bence belki de öyle bir insan bilr değil belki de yargılanmak yerine daha açık olmayı seçmiş.Erkekler ise kızları belirli kategorilerne sığdırmak için her hareketimiz için bir kılıf buluyorlar.Kimse kimsenin istediği gibi davranmak zorunda değil ancak herkes birbirini hoşgörüyle karşılamalı size bir saygısızlık yapılmadığı sürece bırakın insanlar istedikleri gibi yaşasınlar o zaman sizde yanlarında olabilirsiniz yeni hayatnızda mutluluklar 🥰

Burda fikir alip vermek icin bulunmuyormuyuz size ne bize ne diyeceksek hepimiz hesaplari silelim yani bu nasil mantik
Yav ne kadar mantıklı konuşan bir üyesiniz. Empati yeteneğiniz de yüksek keşke her üye sizin gibi olsa. Burada yaşadığımız durumları zaten başkaları yaşıyor mu diye fikir alıp vermek sohbet etmek için yazıyoruz. Ama bazı üyeler sanırım durumu istedikleri gibi anlayıp yorumda insanları gömmeye çalışıyor. Keşke her üye sizin kadar ne anlatılmak istediğini anlasa, size ayrıca teşekkür ediyorum 🤗

Insanlara fikir vermek için bu hesaplar var. Kimsenin ahlaki değerlerini eleştirmek veya yaşam biçimini sorgulamak için değil.
Biraz kitap okuyun sanırım okuduğunu anlama beceriniz pek gelişmemiş. Ben nasıl bir kişilik böyle insan olmaz gibi bir laf demedim farkındaysanız. Sorun eşim ilk görüşte nasıl anladı konu bunun üstüne. Bir daha paragrafı oku aklınla anlamaya çalış başka yerle değil!

Erkeklerin radarından kaçmaz.. Siz o kızla tatile gitmeyin. Boşanma aşamasında bunu bile kullanabilir o eşiniz. Tatili kız mı teklif etti?
Doğru Diyorsunuz aslında bana da ders oldu bu durum. Ben lafa dağılır diye öyle düşündüm ama iyisimi ailem ile gitmeye devam edeyim. Önceden beraber konuşmuştuk. Yaza tatiller ayarlayalım diye beraber.

Aslında sizinle beraber gitmek istemediğini belli etmek için böyle konuşmuş bence belki de öyle bir insan bilr değil belki de yargılanmak yerine daha açık olmayı seçmiş.Erkekler ise kızları belirli kategorilerne sığdırmak için her hareketimiz için bir kılıf buluyorlar.Kimse kimsenin istediği gibi davranmak zorunda değil ancak herkes birbirini hoşgörüyle karşılamalı size bir saygısızlık yapılmadığı sürece bırakın insanlar istedikleri gibi yaşasınlar o zaman sizde yanlarında olabilirsiniz yeni hayatnızda mutluluklar 🥰
Ben yargılamıyorum aslında. Kimsenin ne yaptığını zaten bu güne kadar eleştirmedim bana uymuyorsa uzak durdum. Benim sorum başkaydı bu platformda bazıları farklı yönlere çekmek istedi

Biraz kitap okuyun sanırım okuduğunu anlama beceriniz pek gelişmemiş. Ben nasıl bir kişilik böyle insan olmaz gibi bir laf demedim farkındaysanız. Sorun eşim ilk görüşte nasıl anladı konu bunun üstüne. Bir daha paragrafı oku aklınla anlamaya çalış başka yerle değil!

Ben hep çok tatlı kız diye yanaştım bu yönünü sonradan görünce tuhaf bir uyanma yaşadım. Hiç hal ve hareketlerinde böyle olduğunu belli etmiyordu. Sonra ben onun gibi değilim diye kızla da konuşmayı kestim.

Gerçekten kızı hiç eleştirmemişsiniz. Siz istediniz ki biz o kadını linç edelim ve wow eşiniz hemen nasıl anladı diye tebrik edelim.

Tamam herkesin hayatına kimse karışamaz da arkadaşınla tatile çıkıyorsun bara diskoya gidiyorsun bir baktın arkadaşın bir erkekle ortadan kaybolmuş. Çift olarak gidilse neyse de arkadaşla gidilip sonradan böyle bir durumda kalmak hoş olmaz. Herkes tek çıksın tatile o zaman arkadaşını düşünmeden istediğiyle sevişir kaynaşır 🤭 konu sahibi siz de illa bir arkadaşla tatile çıkmayın kardeşiniz varsa ve anlaşıyorsanız onunla çakabilirsiniz. Benim en güzel tatilim kardeşimle gittiklerimdi. Ya da yalnız çıkıp kafa dinleyebilirsiniz
Dediğiniz gibi sanırım aile ile çıkmak en iyisi. Onu da kınamıyorum zaten istediğini yapabilir.

Tabi ben şok yaşadım işinde gücünde parası olan güzel de bir kız. Böyle şeylerde gözü olduğunu hiç düşünmemiştim.

işi gücü parası olan kızlar istediği erkekle istediğini yaşayamaz mı?

ya da evli olmadan sevişen insanların konuşması anormal mi oluyor?

kocanızın da demek ki işi gücü parası varmış, böyle şeylerde gözü varmış, birbirlerini şıp diye anlamışlar.

😂halamın oğlu da söylemişti bunu da çok gülmüştük. Yolda yürümesinden bile bir kadının beklentilerini anladığını... hatta “yengemle seni bazen görüyorum caddede, siz beni görüyor musunuz yok. Ağzınızı havaya açıp aval aval yürüyorsunuz, ya da gözünüz yerde. Onlar öyle değil” demişti.
İlahi siz çok komik anlatmışssınız☺️

Doğru Diyorsunuz aslında bana da ders oldu bu durum. Ben lafa dağılır diye öyle düşündüm ama iyisimi ailem ile gitmeye devam edeyim. Önceden beraber konuşmuştuk. Yaza tatiller ayarlayalım diye beraber.
Ben kızda sıkıntı göremedim, zaten tarzının size uymayacağını bilip yanaşmamış sonradan. Ama sizin eş kişisi sıkıntı. Tatile çıktığınızda arkanızdan gelecek gibi '' Napıyo acaba? '' diye. Boşanmadan aileniz dışında kimseyle tatile çıkmamanız iyi olur.

Gerçekten kızı hiç eleştirmemişsiniz. Siz istediniz ki biz o kadını linç edelim ve wow eşiniz hemen nasıl anladı diye tebrik edelim.
Ya iyi misiniz siz kadını eleştirin diye bir niyetim neden olsun. Tebrik edin diye de bir imam olmadı siz anlamamakta daha farklı bin tane anlam çıkarmaya devam edin bakalım sıradaki ne?

Ben kızda sıkıntı göremedim, zaten tarzının size uymayacağını bilip yanaşmamış sonradan. Ama sizin eş kişisi sıkıntı. Tatile çıktığınızda arkanızdan gelecek gibi '' Napıyo acaba? '' diye. Boşanmadan aileniz dışında kimseyle tatile çıkmamanız iyi olur.
Ben de kızda bir sıkıntı görmedim o yaşam tarzı anormal de demiyorum bana uymadı dedim. Sanırım beni nadir anlayan bir üye de sizsiniz 🥰

Aynen ben direk iyi niyetli yanaşıp çok sevmiştim kafa dengi insan demiştim. Ama eşim hiç takılmamızı istemedi.
İstediği erkekle birlikte olması, kafa dengi bir insan olma özelliğini silmiyor ki!

O kadının kendi tercihidir bu, size göre değilse, beraber tatile gitmeye ‘uygun değilsiniz’ dir ancak.
Ama bu durum, onu ne kötü yapar ne de sizi iyi.
Bilmem anlatabildim mi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X