- 13 Temmuz 2020
- 423
- 1.309
- 63
- Konu Sahibi Paradise lost
Mesela bir disko bar' a gitsem ve orda bir erkek yanaşssa o an keyfimiz nasıl isterse öyle davranırım canım neyi isterse yaşarım dedi. Tabi ben şok yaşadım işinde gücünde parası olan güzel de bir kız. Böyle şeylerde gözü olduğunu hiç düşünmemiştim. Eski eşim beni zamanında uyarmıştı "bak bu kız seni harcar bu kızla fazla muhatap olma" demişti. Eşim nasıl hemen o kızın bu yönünü görmüştü . Ben hep çok tatlı kız diye yanaştım bu yönünü sonradan görünce tuhaf bir uyanma yaşadım. Hiç hal ve hareketlerinde böyle olduğunu belli etmiyordu. Sonra ben onun gibi değilim diye kızla da konuşmayı kestim.
Şuradaki tek mantıklı cümle "onun gibi değilim diye konuşmayı kestim". Ötesi saçmalıklar silsilesi. Önceden cana yakın tatlı bir kızdı da erkeklerle takılıyor /gecelik ilişkiler yaşıyor diye birden tatlı olmaktan çıktı mı? İkisinin alakası nedir? İşinde gücünde parası olan güzel bir kız olması ile alakası nedir? Kız erkeklerle takılıyor diye sizi neden harcamış oluyor, sizi de tutup zorla başka erkeklerin koynuna mı sokacak? Nerden tutsam elimde kalıyor. Bu arada bence en başından söylemesi uyarması güzel, kimin kimle ne yaşadığı umrumda olmaz ama, başbaşa tatile çıktığım arkadaşım kendine başkasını bulup beni yalnız bıraksa ben de bu durumdan hoşlanmazdım. Ancak sizin takıldığınız nokta bu değil. "böyle böyle erkeklerle anı yaşarım dedi" diyerek insanların yaşam tarzını ağzınıza sakız etmeye hakkınız yok. Dediğiniz gibi size uymuyorsa uzaklaşın gitsin.
Sorunuza gelince evet çevremde tek gecelik ilişkiler yaşayan arkadaşlarım da var, evlenene kadar eline erkek eli değmemiş de var. Çünkü herkesin yaşam tarzı düşünce sistemi kendisine. Ben benimle olan iletişimine, bana verdiklerine, karakterine bakarım. İyi günler.