Bence amacının ne olduğunu bu cümlede açıkça dile getirmişböyle devam etmez ben sıkılırım
Doğru evet. Ama ilişkiye girmek istemedğimi söylediğim halde önce öyle diyip sonra özledim seni görmek istiyorum diye araması. Bilmiyorum kafam karışıkSizce ? Siz bunu sordugunuza göre hayır sevmiyor . Sevmiş olsa size saygı duyar ve öylece devam eder .
Evet biliyorum ama istese başkasıyla birlikte olabilir neden hala beni aramaya devam ediyor özlediğini görmek istediğini söylüyor o konuda kafam karışık malesefBence amacının ne olduğunu bu cümlede açıkça dile getirmiş
Siz ne hissediyorsaniz onu yaşayın ,kimse sizi zorlayamaz. Ama ilişki dahilinde sadece birleşme olmuyorsa dikkat edin zorlamasin siziDoğru evet. Ama ilişkiye girmek istemedğimi söylediğim halde önce öyle diyip sonra özledim seni görmek istiyorum diye araması. Bilmiyorum kafam karışık
Erkekler maalesef her zaman daha fazlasını ister ,istese başkasıyla da olabilir değil belki başkaları da zaten var .Evet biliyorum ama istese başkasıyla birlikte olabilir neden hala beni aramaya devam ediyor özlediğini görmek istediğini söylüyor o konuda kafam karışık malesef
Öyle ama istese başkasıyla birlikte olabilir neden hala aramaya devam ediyor özlediğini görmek istediğini söylüyor o konu kafamı karıştırdı birazSiz ne hissediyorsaniz onu yaşayın ,kimse sizi zorlayamaz. Ama ilişki dahilinde sadece birleşme olmuyorsa dikkat edin zorlamasin sizisizin için diyorum . Yani ve başından kestirmeye çalışmış filan ne bileyim olmamış bu adam size
Yallah dememe gerek kalmadı zaten ben aramadım mesaj atmadım yine kendi aradı özlediğimi görmek istediğini söyledi bilmiyorum kafam karışıkBöyle devam etmem sıkılırım dedikten sonra hadi yallah diyemedin mi?
Takılmalık birini istiyor belli ki, sen de o kafadaysan takıl. Aşk meşk bekleme bundan.
Benimde eski sevgilim yıllarca benimle görüştü hemde cok masumanee) ben böyle düşünürdüm , sonra yaş büyüdükçe ve hayattan biseyler anlayınca anladım ki meğer amaç elde tutmak ,daha iyisi gelince bye bye lamak ,olmazsa benle devam etmekmisÖyle ama istese başkasıyla birlikte olabilir neden hala aramaya devam ediyor özlediğini görmek istediğini söylüyor o konu kafamı karıştırdı biraz
İşte ben de kendimi hep böyle kandırırım. Ama maalesef gerçek çok aşikarEvet biliyorum ama istese başkasıyla birlikte olabilir neden hala beni aramaya devam ediyor özlediğini görmek istediğini söylüyor o konuda kafam karışık malesef
İlkinde gerek kalmamış 2.de yallah deseydinYallah dememe gerek kalmadı zaten ben aramadım mesaj atmadım yine kendi aradı özlediğimi görmek istediğini söyledi bilmiyorum kafam karışık
İlişkiye girdikten sonra bu şekilde davranmayacak. Davranacak adam seksi şart koşmaz. Böyle gitmeyecek diyorsa bırakın gitmesin.Doğru evet. Ama ilişkiye girmek istemedğimi söylediğim halde önce öyle diyip sonra özledim seni görmek istiyorum diye araması. Bilmiyorum kafam karışık
1 aylık ilişki, ilişkimsi evresinde henüz, çocuk açıkça cinsellik yaşamak istediğini, sevgilisiyle sevişmek istediğini söylemiş.Sevgilimle yaklaşık 1 aydır birlikteyiz. Birleşme olsun istiyor ama ben bakire olamadığım halde ilişkiye girmek istemiyorum onunla bir alakası olmasa da birleşme konusunda geri duruyorum ve düşünmüyorum da bunu söyledim kendisine. Tabi ki bişeyler yaşıyoruz birlikte ama birleşme olmuyor. Bana böyle devam etmez ben sıkılırım dedi bende kırılsam da üstüne pek düşmedim belli etmemeye çalıştım. Beni sevdiğini değer verdiğini söylüyor ama birliktelik yaşamadığı sürece böyle gitmeyeceğini söyledi. Ama arıyor ve buluşmak istediğini beni görmek istediğini de söylüyor. Gerçekten sevdiği için mi yoksa amacına ulaşmak için mi aramaya devam ediyor olabilir?
seni sevmek için birlikte olmayı şart koyan erkeğe bas tekmeyi gitsin.Sevgilimle yaklaşık 1 aydır birlikteyiz. Birleşme olsun istiyor ama ben bakire olamadığım halde ilişkiye girmek istemiyorum onunla bir alakası olmasa da birleşme konusunda geri duruyorum ve düşünmüyorum da bunu söyledim kendisine. Tabi ki bişeyler yaşıyoruz birlikte ama birleşme olmuyor. Bana böyle devam etmez ben sıkılırım dedi bende kırılsam da üstüne pek düşmedim belli etmemeye çalıştım. Beni sevdiğini değer verdiğini söylüyor ama birliktelik yaşamadığı sürece böyle gitmeyeceğini söyledi. Ama arıyor ve buluşmak istediğini beni görmek istediğini de söylüyor. Gerçekten sevdiği için mi yoksa amacına ulaşmak için mi aramaya devam ediyor olabilir?
Siz bi ilişki içindesiniz zaten senin ona karşı hislerin olduğunu biliyor. Başkasını bulacakta kıvama getirecekte o kız kabul edecekte ohoo söyledikleri kadar kolay değil öyle gidip başkasıyla olmak. Sana dedi mi yoksa ben seninle olsun istiyorum yoksa gider başkasıyla da olurum diyeEvet biliyorum ama istese başkasıyla birlikte olabilir neden hala beni aramaya devam ediyor özlediğini görmek istediğini söylüyor o konuda kafam karışık malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?