Var mı bu durumu yaşayan?

Acaba gözünüzü açıp gerçekleri kabul mu etseniz

Çok sinirleniyorum erkeklerin bu hallerine. Bakire olmadığınız için onların kafasına göre herhangi bir engel yok. Sorunuza gelecek olursak, erkek arkadaşınızı bilemiyeceğim ama çok büyük bir çoğunluk amacına ulaşmak için aramaya devam edip buluşmak istiyor. Çok az bir azınlık ise sevebiliyor ama yine bu hatayı yapıyorlar (ben eşimle bile yaşadım bu durumu mesela). Sizi gerçekten sevse "senin istemediğin hiç bir şeyi yapmak istemem, ama ben bunu çok istiyorum, sen neden istemiyorsun bana anlat seni daha iyi anlamak istiyorum" demesi lazım ama nerede o olgunlukta erkek?
Sizin erkek arkadaşınızın niyetini bilemem ama tavrı çok yanlış. Böyle baskı yapmaya devam ederse ayrılın derim o zaman anlarsınız gerçek niyetini.
Güncelleme: Daha ilişkinizin bir aylık olması ayrıntısını atlamışım. Yok bunun niyetini beğenmedim ben.

Son düzenleme:
Niye başkasını bulmuyor demişsin.

Çünkü çoğu kadın senin gibi değil, kendilerini 1 ayda güvenilmez bir erkeğin kollarına bırakıp o ne derse yapmıyolar. Haliyle adam da başkasını bulamamış henüz, en azından eldekini (seni) bir şekilde ikna ederim o zaten inanır hemen diyor. Başkasını bulduğunda seni terk edecek zaten.

Ay bana bunu diyen oldu biliyor musunuz. Bir de bana "seninle çok ciddi düşünüyorum" vs demişti. Çok kötü oldum gerçekten. Ayrıldım ama çok kötü oldum, konuşmaya çalıştım, hatta sinirlendim, sinir anında "öküz" dedim, öküz dememe takıldı da ayrıldık ama hatasını yine anlamadı bir türlü.

Erkeklerin klasik sözlerinden işte eğer bi erkek öyle diyorsa zaten bas tekmeyi hadi git yap başkasıyla de. Gerçekten seven saygı duyar ve bekler seni bunu hiç unutma

Bye demeden biraz daha deneyeyim demiş. Sizin istemediğiniz şeyleri bekliyor. Siz bye diyin

Bakire değilsiniz diye adamla sevişmek zorunda mısınız?
İçinizden gelmiyorsa geliyordur bitti.
Adamın tavrı amacını zaten belli ediyor.
Beklentileriniz uymuyor.

Evet biliyorum ama istese başkasıyla birlikte olabilir neden hala beni aramaya devam ediyor özlediğini görmek istediğini söylüyor o konuda kafam karışık malesef
Çünkü şu an elinin altında biri var.Başka bir kız bulup,onu sekse ikna etmek demek ekstradan zaman kaybı,uğraş demek.
Ayrıca sen kabul edersen istediği zaman düzenli olarak seks yapabileceği biri olmuş olacak elinin altında.
Daha 1 ay olmuş hemen ne sıkılmasıymış bu?

Amacına ulaşmak için gibi duruyor

Adamlar cinsellik yaşadığı kadınada aşık olabilir
Adam benimle birlikte oldu artık beni sevmez diye birşey yok

Çok dogru

Bakire olmayanin her önüne gelenle yatmasi gerektiğini düşünen adam çomardir. Çünkü ona göre bir kadının bir erkekle yatağa girmesine engel olan tek şey zaridir. Kadının mental olarak hazır olmaması , ilişkiyi o boyuta taşımak istememesi falan onlar için önemsizdir.
"Ellere var da bize yoh mu" ekolünün bayrak tasiyani heralde seninki... Ben olsam bana öyle cümleler kurmaya niyet edebilen adamla takılmam bile. Dünyada erkek mi kalmadı??? Neden beni özledim diyor,çağırıyor demişsin. Belki bu sefer bi tık öteye gitmeye ikna olursun diye çağırıyor işte.

Birleşme olmadan bır seyler yaşıyorsanız o da elbet olacak yani, o da kaybetmek ıstemıyordur şansını zorlayacak, normal. Seks olmadan iliski olmaz bence ama belkı biraz daha zaman geçirip siz de emın olduktan sonra ısteyebılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…