- 6 Ağustos 2021
- 514
- 1.611
- 33
Çünkü bir ayda kimseyi bu konuma getiremez.Evet biliyorum ama istese başkasıyla birlikte olabilir neden hala beni aramaya devam ediyor özlediğini görmek istediğini söylüyor o konuda kafam karışık malesef
Acaba gözünüzü açıp gerçekleri kabul mu etsenizSevgilimle yaklaşık 1 aydır birlikteyiz. Birleşme olsun istiyor ama ben bakire olamadığım halde ilişkiye girmek istemiyorum onunla bir alakası olmasa da birleşme konusunda geri duruyorum ve düşünmüyorum da bunu söyledim kendisine. Tabi ki bişeyler yaşıyoruz birlikte ama birleşme olmuyor. Bana böyle devam etmez ben sıkılırım dedi bende kırılsam da üstüne pek düşmedim belli etmemeye çalıştım. Beni sevdiğini değer verdiğini söylüyor ama birliktelik yaşamadığı sürece böyle gitmeyeceğini söyledi. Ama arıyor ve buluşmak istediğini beni görmek istediğini de söylüyor. Gerçekten sevdiği için mi yoksa amacına ulaşmak için mi aramaya devam ediyor olabilir?
Çok sinirleniyorum erkeklerin bu hallerine. Bakire olmadığınız için onların kafasına göre herhangi bir engel yok. Sorunuza gelecek olursak, erkek arkadaşınızı bilemiyeceğim ama çok büyük bir çoğunluk amacına ulaşmak için aramaya devam edip buluşmak istiyor. Çok az bir azınlık ise sevebiliyor ama yine bu hatayı yapıyorlar (ben eşimle bile yaşadım bu durumu mesela). Sizi gerçekten sevse "senin istemediğin hiç bir şeyi yapmak istemem, ama ben bunu çok istiyorum, sen neden istemiyorsun bana anlat seni daha iyi anlamak istiyorum" demesi lazım ama nerede o olgunlukta erkek?Sevgilimle yaklaşık 1 aydır birlikteyiz. Birleşme olsun istiyor ama ben bakire olamadığım halde ilişkiye girmek istemiyorum onunla bir alakası olmasa da birleşme konusunda geri duruyorum ve düşünmüyorum da bunu söyledim kendisine. Tabi ki bişeyler yaşıyoruz birlikte ama birleşme olmuyor. Bana böyle devam etmez ben sıkılırım dedi bende kırılsam da üstüne pek düşmedim belli etmemeye çalıştım. Beni sevdiğini değer verdiğini söylüyor ama birliktelik yaşamadığı sürece böyle gitmeyeceğini söyledi. Ama arıyor ve buluşmak istediğini beni görmek istediğini de söylüyor. Gerçekten sevdiği için mi yoksa amacına ulaşmak için mi aramaya devam ediyor olabilir?
Ay bana bunu diyen oldu biliyor musunuz. Bir de bana "seninle çok ciddi düşünüyorum" vs demişti. Çok kötü oldum gerçekten. Ayrıldım ama çok kötü oldum, konuşmaya çalıştım, hatta sinirlendim, sinir anında "öküz" dedim, öküz dememe takıldı da ayrıldık ama hatasını yine anlamadı bir türlü.Siz bi ilişki içindesiniz zaten senin ona karşı hislerin olduğunu biliyor. Başkasını bulacakta kıvama getirecekte o kız kabul edecekte ohoo söyledikleri kadar kolay değil öyle gidip başkasıyla olmak. Sana dedi mi yoksa ben seninle olsun istiyorum yoksa gider başkasıyla da olurum diye
Erkeklerin klasik sözlerinden işte eğer bi erkek öyle diyorsa zaten bas tekmeyi hadi git yap başkasıyla de. Gerçekten seven saygı duyar ve bekler seni bunu hiç unutmaAy bana bunu diyen oldu biliyor musunuz. Bir de bana "seninle çok ciddi düşünüyorum" vs demişti. Çok kötü oldum gerçekten. Ayrıldım ama çok kötü oldum, konuşmaya çalıştım, hatta sinirlendim, sinir anında "öküz" dedim, öküz dememe takıldı da ayrıldık ama hatasını yine anlamadı bir türlü.
Bye demeden biraz daha deneyeyim demiş. Sizin istemediğiniz şeyleri bekliyor. Siz bye diyinSevgilimle yaklaşık 1 aydır birlikteyiz. Birleşme olsun istiyor ama ben bakire olamadığım halde ilişkiye girmek istemiyorum onunla bir alakası olmasa da birleşme konusunda geri duruyorum ve düşünmüyorum da bunu söyledim kendisine. Tabi ki bişeyler yaşıyoruz birlikte ama birleşme olmuyor. Bana böyle devam etmez ben sıkılırım dedi bende kırılsam da üstüne pek düşmedim belli etmemeye çalıştım. Beni sevdiğini değer verdiğini söylüyor ama birliktelik yaşamadığı sürece böyle gitmeyeceğini söyledi. Ama arıyor ve buluşmak istediğini beni görmek istediğini de söylüyor. Gerçekten sevdiği için mi yoksa amacına ulaşmak için mi aramaya devam ediyor olabilir?
Çünkü şu an elinin altında biri var.Başka bir kız bulup,onu sekse ikna etmek demek ekstradan zaman kaybı,uğraş demek.Evet biliyorum ama istese başkasıyla birlikte olabilir neden hala beni aramaya devam ediyor özlediğini görmek istediğini söylüyor o konuda kafam karışık malesef
Amacına ulaşmak için gibi duruyorSevgilimle yaklaşık 1 aydır birlikteyiz. Birleşme olsun istiyor ama ben bakire olamadığım halde ilişkiye girmek istemiyorum onunla bir alakası olmasa da birleşme konusunda geri duruyorum ve düşünmüyorum da bunu söyledim kendisine. Tabi ki bişeyler yaşıyoruz birlikte ama birleşme olmuyor. Bana böyle devam etmez ben sıkılırım dedi bende kırılsam da üstüne pek düşmedim belli etmemeye çalıştım. Beni sevdiğini değer verdiğini söylüyor ama birliktelik yaşamadığı sürece böyle gitmeyeceğini söyledi. Ama arıyor ve buluşmak istediğini beni görmek istediğini de söylüyor. Gerçekten sevdiği için mi yoksa amacına ulaşmak için mi aramaya devam ediyor olabilir?
Çok dogruBenimde eski sevgilim yıllarca benimle görüştü hemde cok masumanee) ben böyle düşünürdüm , sonra yaş büyüdükçe ve hayattan biseyler anlayınca anladım ki meğer amaç elde tutmak ,daha iyisi gelince bye bye lamak ,olmazsa benle devam etmekmisve istese başkası ile olabilirlere giriyordum sizin gibi , alakası yok adamların amacı vakit geçirmek hele ki ilgi çekici ,güzel bir kadınsa karşıdaki neden olmasın ki vakitten kullan ,herşeyden kullan ..
=Seninle beraber olmak istiyorum diye aramasıözledim seni görmek istiyorum diye araması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?