Var mı çaresi??????

Babam aynen bu şekilde yüzü çok terler kadın olarak daha da zor olmalı sac makyaj vs... nedenlerle umarım vardır Bi çaresi netten baktımda biraz sosyal çevre psikoloji vs nedenlerlede olabilr diyor
Genetik olduğunu düşünüyorum ama yine de umudumu kaybetmek istemiyorum.psikolojik olduğunu düşünmüyorum zira gece uyandığımda da durum aynı:((gerekten zor yazın bakımsız gibi duruyorum saç makyaj olmayınca üstüne de heyecanlı gibi ter boşaltınca.kışınsa çok farklı :/hava durumu hayatımda büyük önem arz ediyor:((

Hormonal vs bir sıkıntınız yoksa terleme için terlemenin çok olduğu bölgeye botoks yapılmakta. Araştırmanızı tavsiye ederim (yaptırmadım bilmiyorum, duyumum var sadece)

Benim sadece yüzüm değil komple başım terliyor alnım saçlarımdan enseme doğru yüzüm...ona da etki eder mi detayları var mı rica etsem
Komple yüzünüzü kaplayan bir maske bu. Sadece ense bos kaliyor maalesef. Zaten hiperhidrosis öyle bir sey ki, bir bölgenin terlemesini bastirdiginiz zaman diger bir bölge de yogunlasiyor. Mesela yüzünüzü tedavi ettirseniz bu defa koltuk altiniz asiri terleyebilir. Ama yüz cok göz önünde oldugu icin hastalar genelde bu yan etkiyi kabul ediyor. Bir diger tedavi türüde botox. Yani o dolgu niyetine yapilmiyor ter bezlerini kapatmak icin yapiliyor ama yüz icin varmi bilmiyorum

Her yazın başlamasıyla doktora gittim...Yukarda birisi sormuştu hormon testi yaptırdınız mı diye .özel olarak sadece hormın testi için gitmedim ancak kan testinde bakıldı tiroid normal d vitaminim çok düşüktü vitaminle normal düzeye geldi ancak sonuç değişmedi.
Aslında sizi doktor yönlendirmeli hangi test yapılmalı hangi bölüme gidilmeli diye

Hafta da bir banyo suyuna tuz dök ve o su ile yıkan arkasindan tekrar normal duşunu al çık

D vitaminim normal çıktı:/
D vit eksikliği özellikte başta terleme yaparmış. Buarada d vit değerinizin en az 70 80 olmasını öneriyorlar.
Ben de sizin gibiyim, ama benim vücudum da çok terler. Çözüm bulamadım, yazın klimalı ortamlarda kalmaya çalışıyorum 😁

benim arkadaşım ter bezlerine bir zımbırtı taktırdı küçük bir operasyonla..
Klipsli ets yaptırdığı sanırım yan etkisi varmış ordan engellenen terleme çok farklı yerlerden iki üç katı olarak dönüyormuş bu konuda çok mağdur var ama arkadaşınız memnun mu ve yüzünden mi terliyordu o da

Ayyyy bacım kanayan yarama parmak bastın. Geçen sene bir başladı, geçmek bilmiyor. Alnım, sırtım su içinde kalıyor. Çocuk gibi yanımda yedeklerle geziyorum. Hatta ter bezlerim falan var sırtıma koydurduğum. Kilodan dedim ama e hep kiloluydum? Hamileyim, tüm testlerim de yapılıyor. D vitamini düşüklüğü haricinde sorun da yok. Ve ben de öğretmenim, o kadar zor ki biri senle konuşurken yüzüne yelpaze sallamak :((((

D vit eksikliği özellikte başta terleme yaparmış. Buarada d vit değerinizin en az 70 80 olmasını öneriyorlar.
Ben de sizin gibiyim, ama benim vücudum da çok terler. Çözüm bulamadım, yazın klimalı ortamlarda kalmaya çalışıyorum 😁
Sizin değerleriniz o civarda ve ona rağmen mi devam ediyor terlemeniz.

Klipsli ets yaptırdığı sanırım yan etkisi varmış ordan engellenen terleme çok farklı yerlerden iki üç katı olarak dönüyormuş bu konuda çok mağdur var ama arkadaşınız memnun mu ve yüzünden mi terliyordu o da

o memnun yüzünü bilmiyorum el ve ayak terlemesinden şikayetçiydi.

Ayyyy bacım kanayan yarama parmak bastın. Geçen sene bir başladı, geçmek bilmiyor. Alnım, sırtım su içinde kalıyor. Çocuk gibi yanımda yedeklerle geziyorum. Hatta ter bezlerim falan var sırtıma koydurduğum. Kilodan dedim ama e hep kiloluydum? Hamileyim, tüm testlerim de yapılıyor. D vitamini düşüklüğü haricinde sorun da yok. Ve ben de öğretmenim, o kadar zor ki biri senle konuşurken yüzüne yelpaze sallamak :KK43:(((
Kilo falan bahane gayet zayıfım bunu düşünerek ideal kilomun bile altına düştüm ne detokslar yaptım ama nafile şıp şıp devam etti.üç senedir sağlıklı besleniyorum beslenmeyle vs alakalı diye ama yok ben çıkamdım içinden.bi yere gitmek için erken gidip bi de bünyemi soğumaya bırakmam lazım ki kendime geliyim .hatırlatmanız iyi oldu evet sırtımda da var bu durum

Back
X