Var mı çaresi??????

Bana da yazar mısınız d vitamini değerinizi ben de otuz civarı .bu sıkıntıyı yaşayanlardaki değeri karşılaştıralım.birde d vitamini nasıl yükseltiyoruz vitaminleri üçer ay iki sene kullandım beşten otuza çıktı ancak
Selam canım d vit değerim 35 çıktı ama normal aralıkta gözüküyor benim de :işsiz:

Arkadaşlar merhaba.konuya giriyorum hemen.31 yaşındayım öğretmenim.Benim derdim terlemem.Bu da dert mi demeyin herkes yaşadığını bilir çünkü.Bende yaz aylarının başlarında başlayan Ekim ayına kadar süren baş terlemesi var.Ne zaman sıcağı hissetsem dudak üstüm.alnım,ensem kısacası tüm başım boynum su gibi terliyor.Mesleğimden dolayı göz önündeyim hep elimde peçetelerle o hararetin geçmesi terlemenin kesilmesi için en az on beş dakika beklemem lazım.Yaz aylarında evde olsam da sıcaksa hava böyle bende durum.Saçlarımı yapsam bile beş dakika sürmüyor bozulması .Durum böyle ciddi anlamda yoruyor beni var mı benim gibi bu durumu yaşayan çözüm arıyorum 🙏🙏🙏sevgiler
Baş terlemesi özellikle D vitamini eksikliği oluyor. D vitaminizi ölçtürün. Aynı durumu yaşayan annem takviye alınca düzeldi.

Arkadaşlar merhaba.konuya giriyorum hemen.31 yaşındayım öğretmenim.Benim derdim terlemem.Bu da dert mi demeyin herkes yaşadığını bilir çünkü.Bende yaz aylarının başlarında başlayan Ekim ayına kadar süren baş terlemesi var.Ne zaman sıcağı hissetsem dudak üstüm.alnım,ensem kısacası tüm başım boynum su gibi terliyor.Mesleğimden dolayı göz önündeyim hep elimde peçetelerle o hararetin geçmesi terlemenin kesilmesi için en az on beş dakika beklemem lazım.Yaz aylarında evde olsam da sıcaksa hava böyle bende durum.Saçlarımı yapsam bile beş dakika sürmüyor bozulması .Durum böyle ciddi anlamda yoruyor beni var mı benim gibi bu durumu yaşayan çözüm arıyorum 🙏🙏🙏sevgiler
Ben yaşıyorum el, ayak, dudak üstü. Çözümü araştırdım ameliyat diyorlar ama bu kez de başka yere sıçrıyormuş. Sırf bu sebeple çok zor durumlarda kaldım ben de öğretmenim ve böyle olması daha sa olumsuz etkiliyor.

Merhaba aynı şey mi bilmiyorum bi doktora görünmenizde fayda var Benimde çocukluğumdan beri aşırı derecede el terlemem vardı el ve ayak okula giderken sınav kağıdını yapıp öğretmene götürene kadar kağıt zibit olurdu serviste adama para uzatmaya utanırdım ellerimin ıslaklığından iyice bi araştırma yaptım internet üzerinden afyonda oturuyorum burada doktor bulamadım Antalya’da buldum ve hemen ailemle gittik göğüs hastalıkları doktoruydu klipsli diye birşeymiş iki koltuk altındanda giriyorlar hemen ameliyat oldum tabi doktor başında söyledi ellerinden geçer ama farklı bi şekilde çıkar diye ayaklarından sırtından vs kabul ettim ellerimden geçti ayaklarım terliyor çorap giymediğimde sıcaklardada sırtım ama aşırı derecede rahatsız etmiyor onlar bir görünün derim

Bunun bir değişiği bende var. Bıyık üstüm burnumun üstü kaç üstüm terliyor ne makyaj kalıyor ne birşey. Sürekli peçete ile geziyorum yazın falan eziyet oluyor .. Konuyu takipteyim varsa çözüm bende yararlanırım.

Vitamin mineral değerlerime vs baktırdım ama hormon testi yaptırmadım.başım böyle diğer bölgelerim kabul edilebilir şekilde terliyor hormonlardan olsa tüm vücudumda olması gerekmez mi
D vitamini eksikliği başta terleme yapar

Her yazın başlamasıyla doktora gittim...Yukarda birisi sormuştu hormon testi yaptırdınız mı diye .özel olarak sadece hormın testi için gitmedim ancak kan testinde bakıldı tiroid normal d vitaminim çok düşüktü vitaminle normal düzeye geldi ancak sonuç değişmedi.
Normal düzey dediğiniz kaça çıktı? En az 50 olması lazım

Merhaba aynı şey mi bilmiyorum bi doktora görünmenizde fayda var Benimde çocukluğumdan beri aşırı derecede el terlemem vardı el ve ayak okula giderken sınav kağıdını yapıp öğretmene götürene kadar kağıt zibit olurdu serviste adama para uzatmaya utanırdım ellerimin ıslaklığından iyice bi araştırma yaptım internet üzerinden afyonda oturuyorum burada doktor bulamadım Antalya’da buldum ve hemen ailemle gittik göğüs hastalıkları doktoruydu klipsli diye birşeymiş iki koltuk altındanda giriyorlar hemen ameliyat oldum tabi doktor başında söyledi ellerinden geçer ama farklı bi şekilde çıkar diye ayaklarından sırtından vs kabul ettim ellerimden geçti ayaklarım terliyor çorap giymediğimde sıcaklardada sırtım ama aşırı derecede rahatsız etmiyor onlar bir görünün derim
Klipsli ets düşünmüyorum yan etkisini gören çok kişi var.buraya da birisi yazdı yan etkisinin ağır olduğunu...teşekkür ederim 🙏🙏🙏

30 du benimki normal Aralığın alt sınırı 30 yazıyordu sonuç kağıdımda
Dediğim gibi en az 50 olması lazım, oğlum da eşim de var bu baş terlemesi o yüzden yazdım. D vitamini ağır eksik onların, benim de 5 e kadar düştü bizimki.
Benim yüzüm de oluyor terleme, d vitamini kullanın bence, bakın fark olacak mı

Dediğim gibi en az 50 olması lazım, oğlum da eşim de var bu baş terlemesi o yüzden yazdım. D vitamini ağır eksik onların, benim de 5 e kadar düştü bizimki.
Benim yüzüm de oluyor terleme, d vitamini kullanın bence, bakın fark olacak mı
Eşinizde de eksik mi d vitamini yoksa yükseltince geçti mi

• Ciddi eksiklik: 30 nmol / L'nin altında (12 ng / mL)
  • Hafif eksiklik: 30 nmol / L (12 ng / mL) ile 50 nmol / L (20 ng / mL) arasında
  • Normal seviyeler: 50 nmol / L (20 ng / mL) ile 125 nmol / L (50 ng / mL) arasında
  • Yüksek seviyeler: 125 nmol / L'den (50 ng / mL) yüksek

Benim daha önce yoktu hamileliğin son aylarında başladı o dur budur her yaz aynı sıkıntı. Senin gibi yazın selpak ayırmıyorum yanimdan.. birde kıpkırmızı oluyo yüzüm ve sizliyo teri sileyim diye saniye başı selpak kullanmaktan ve sıcaktan.. bende çare bulamadım.. bende hormon bozukluğu var ondan olabilir diye düşünüyorum

Back
X