Var mı çaresi??????

Benim daha önce yoktu hamileliğin son aylarında başladı o dur budur her yaz aynı sıkıntı. Senin gibi yazın selpak ayırmıyorum yanimdan.. birde kıpkırmızı oluyo yüzüm ve sizliyo teri sileyim diye saniye başı selpak kullanmaktan ve sıcaktan.. bende çare bulamadım.. bende hormon bozukluğu var ondan olabilir diye düşünüyorum
Hormon bozukluğu olup olmadığını anlamak için kan testi yaptırmak yeterli mi yoksa ayrı bi bölüme mi gitmem gerekiyor

Hormon bozukluğu olup olmadığını anlamak için kan testi yaptırmak yeterli mi yoksa ayrı bi bölüme mi gitmem gerekiyor
Canım ben endokrinoloji bölümüne gitmiştim orda hem hormon hemde şeker için kan tahlili yaptı doktor.. dheaso4 hormonu yüksek cıktı bende.. ama terlemenin sebebi hormon bozukluğundan mı bilemicem.. bu bölüme gidersen sor doktora terlemeye sebep olur mu diye.. belki alakası bile yoktur ama yine de git bence aklında kalacagina.. bende aşırı tüylenme vardı erkek gibi nerdeyse bu yüzden gitmiştim bu bölüme terleme için değil..

Benim esimde cok terler . Yuzude terler.Bunun icin doktora gitti troitlerine baktirdi ,normal dedi dr.simdi sordum D vitaminide en cok 80 olmus , onda bile terliyorum diyor.
Biz de çözüm bulamadik . İns bir cozum bulursunuz. Kadinda daha zor .

Back
X