var mı sizde ayrılık acısını dindirecek bir şeyler?

• Konu Sahibi Konu Sahibi dbhg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dbhg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
71
3
28
Ankara
5 yılımı verdiğim, onunla büyüdüğüm, o geldiğinde ondan öncesini silip onsuz bir gelecek düşünmediğim, her hayalime onu yerleştirdiğim adam artık yok. nerede kimle nasıl napıyor, ondan bi haber. ama bu acı o kadar büyük ki. ne sakinleştiriciler dindiriyor ne antidepresanlar. sizden başka konuşcak ne bir arkadaşım var ne bir dostum. bütün hayatım oydu. oda artık yok

Tatlım merhabalar.
Madem kimsem yok diyorsun düşündüklerini hissettiklerini burada paylaş ya da bir günlük falan tut iyi gelir.
Ben de aynı durumdayim.. Hatamiz; onları hayatımızın merkezi yapmamız degmeyecegini bilsek de..
İs ki önce durumu kabullenmelisin sonrası zaman dua ve sabirda saklı..
Bu aci evet bir sure terketmicek seni taa ki doğru insan gelene kadar..
Ama o zamana kadar acin azalacak emin ol..
Bunu vakti zamanında,(gecen yaz) aldatilip kendini arabaların arasina yollara atan kız yaziyo
He sorarsan sen hangi asamadasin diye, ben dogru insani bekliyorum..

kendini tüketme.
ilaçları hiç kullanma.
zamanla geçiyor az sabret.

• spor yap, imkanın var ise açık havada yapmaya çalış. yürüyüşle başla, sonrasında koşmaya başla. Koşu sırasında serotonin, dopamine norepinephnrine ve beta-endorphin gibi duyguları etkileyen ve bağışıklığı arttıran kimyasal maddeler salgılanır. Kendini hem menat hem de fiziksel olarak daha iyi ve sağlıklı hissedeceksin.
  • sevdiğin şarkıları dinle, melankolik olmasın ama. bağıra çağıra sevdiğin şarkıları söyle hatta geç aynanın karşısına danset et, kesinlikle daha iyi hissedeceksin.
  • bu aralar sevdiğin şeyleri yap sadece, biliyorum şu sıralar canın hiç birşey istemiyor ama mesela sevidiğin bir tatlı var ise onu ye, kahve içmeye git, alışveriş yap vs.
  • yanında olmaktan hoşlandığın kişilerle birliket zaman geçirmeye çalış, bu sevdiğin bir arkadaşın olabilir, ailenden birileri olabilir. kendini kötü hissettiren enerjini emen insanlardan uzak dur.
  • çivi çiviyi sökmez! aşkın ne zaman karşına çıkacağı belli olmaz ama kendini hazır hissedene kadar karşına çıkacak erkeklere mesafeli dur.
  • sevmek ve sevilmek için önünde daha çok uzun yıllar var, o duyguları hemde daha çoşkulu şekilde tekrar ve tekrar tadacaksın merak etme.
  • en kıymetli şey sensin, sen kendine kıymet vermezsen, diğer kişiler hiç vermez.

Göz flörtü yap..

İlaç kullanma lütfen gerek yok zamanla zaten azalarak bitecek bu acı emin ol hiç geçmeyecekmiş gibi gelmesi normal
Hayatına mutlaka çok çok iyi biri girecek ve sen gittiği için ona teşekkür edeceksin :)

Hobi edin, kitap oku, film izle, kendine yeni bir dünya kur hatta mümkünse şehir değiştir.. Seyahate çık.. Kısaca kafa dağıtacak her yolu dene. biraz zaman alıyor ama sonunda azalarak bitiyor

birsey olmuyorsa gercekten bir hayır vardır tatalım...hep en kötü anılarını düşün allh yardımcın olsun

Seni çok iyi anlıyorum bende 4,5 yılımı verdim.Yeri geldi saçma sapan krizlere girip beni saçma nedenlerden kıskandı,boş yere tartıştık ama bahanem hep hazırdı.Seviyordu.En son master için Amerikaya gitti geldi nişan yaptık .çok mutluydum ama bir hafta sürdü .Başkası ile el ele yemek yerken gördüm onu.yıkıldım.Yanına gittim kız şok oldu .Ona da hayatından kimse yok diye 1 haftadır anlatıyormuş.Peki ne oldu dersiniz ? Bu erkekler hep bir dolanıp geleyim derler ya ..Dolandı geldi..aylarca aramadı sormadı bile hep elinin altındayım sandı ,tezine odaklandı.Ne zaman cidden hata olduğunu anladı geri döndü ama artık çok geç.

Zamanla herşey geçicek.sen o olmadan önce de vardın.Yine olucaksın.Allah bizi çaresi olmayan şeyler ile sınamasın.Moralin bozulucak yeri geldiğinde ama geçicek.Ne zaman istersen yardıma da hazırım :) Ben atlattım darısı başına canım.

zamana ihtiyacın var. zamanla unutacaksın.. ben ilk aşkımı 4 yıl sevdiğim adamı 2 ay önce yolda gördüm kafamı çevirip yolumu deiştirdim içimdende ıyyyyy dedim ciddiyim..
seninde öyle olacak zaman herşeyin ilacıdır

zaman,sadece kendine ve inancına bağlı olman ,ve ona ait mekandan ilden mümkünse uzaklaşman ,bir kursa yazılman veya bişeylerle ilgilenmen ,kendini asla yalnız bırakmaman eş dost aile,ve tabiki ailenin değerini anlaman . garantidir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…