Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Miyav_su geçen hafta doktora gidecektin. Nasıl sonuç ?
Umarım ciddi birşey yoktur.
Gittim canım tiroidlerim az çalışıyormuş o yüzden son günlerde kilo veremiyordum saç dökülmem ve adetimin az gelmesi o yüzden birde dhea yani erkeklik hormonum biraz yükselmiş onlarda tetiklemiş dökülmeyi doktorumda en önemli etken moral dedi sen nasılsın sorduğun için çok teşekkür ederim

Teşhis konulmasına sevindim. İlaçlara başlayınca hem troid hem hormon sorunu düzelir. Bunların düzelmeside moralinin düzelmesine katkı sağlar inşallah.

Bu aralar kendimi böyle görüyorum çok çirkin kilolu ve kel

Sakın böyle düşünme.

Tiroid az çalışırken kilo vermek imkansız. İlaçlarla normal çalışmaya başlayınca çok hızlı gidecek kilolar. Zaten sen hiç kilolu durmuyorsun.

Saç konusunda da çok fazla ilerledi bilim. Eminim yakında bir çözüm bulmuş olacaksın.

Teşhis konulmasına sevindim. İlaçlara başlayınca hem troid hem hormon sorunu düzelir. Bunların düzelmeside moralinin düzelmesine katkı sağlar inşallah.

İnşallah canım benim sen nasılsın ben şimdi İpek'in sayfası var endokrin bölümünde tsh nodül tirot diye başlıyor orada kızlarla konuşuyoruz hem bu sorun hakkında hem doğal organik beslenme hakkında istersen sende katıl aramıza seninde faydalanmanı isterim

İnşallah canım ya hergün ağlıyorum gece ağlayarak uyudum sabah ağlayarak uyandım çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…