Evet canım malesef kilo vermemin durması,saç dökülmem ,adetimin azalması o yüzdenmiş
Sağol canım Allah razı olsun rabbim beterinden saklasınAllah şifalar versin canım o kadar strese can mı dayanır kuzum malesef bir yerden çıkıyo işte
Ay fıstığım özledim seniIyiyim kuzum elhamdulillahsen nasılsın balım
Bende kuzum bu arada çok geçmiş olsun. Profil fotosu sana hiç uymuyor beğenmedimAy fıstığım özledim seni
Gittim canım tiroidlerim az çalışıyormuş o yüzden son günlerde kilo veremiyordum saç dökülmem ve adetimin az gelmesi o yüzden birde dhea yani erkeklik hormonum biraz yükselmiş onlarda tetiklemiş dökülmeyi doktorumda en önemli etken moral dedi sen nasılsın sorduğun için çok teşekkür ederim
Bu aralar kendimi böyle görüyorumBende kuzum bu arada çok geçmiş olsun. Profil fotosu sana hiç uymuyor beğenmedim
Teşhis konulmasına sevindim. İlaçlara başlayınca hem troid hem hormon sorunu düzelir. Bunların düzelmeside moralinin düzelmesine katkı sağlar inşallah.Gittim canım tiroidlerim az çalışıyormuş o yüzden son günlerde kilo veremiyordum saç dökülmem ve adetimin az gelmesi o yüzden birde dhea yani erkeklik hormonum biraz yükselmiş onlarda tetiklemiş dökülmeyi doktorumda en önemli etken moral dedi sen nasılsın sorduğun için çok teşekkür ederim
Vilma 37 canım tahilil sonuçlarından anlar mısın sana Atıcam özelden
Bu aralar kendimi böyle görüyorumçok çirkin kilolu ve kel
İnşallah canım benim sen nasılsın ben şimdi İpek'in sayfası var endokrin bölümünde tsh nodül tirot diye başlıyor orada kızlarla konuşuyoruz hem bu sorun hakkında hem doğal organik beslenme hakkında istersen sende katıl aramıza seninde faydalanmanı isterimTeşhis konulmasına sevindim. İlaçlara başlayınca hem troid hem hormon sorunu düzelir. Bunların düzelmeside moralinin düzelmesine katkı sağlar inşallah.
Anladım canım atıyorum o zaman sağolPek anlamıyorum canım
At istersen , benimkiyle benzer değerler varsa ancak onlarla ilgili yorum verebilirim .
İnşallah canım ya hergün ağlıyorum gece ağlayarak uyudum sabah ağlayarak uyandım çok kötüyümSakın böyle düşünme.
Tiroid az çalışırken kilo vermek imkansız. İlaçlarla normal çalışmaya başlayınca çok hızlı gidecek kilolar. Zaten sen hiç kilolu durmuyorsun.
Saç konusunda da çok fazla ilerledi bilim. Eminim yakında bir çözüm bulmuş olacaksın.
İnşallah canım ya hergün ağlıyorum gece ağlayarak uyudum sabah ağlayarak uyandım çok kötüyüm
Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey... vilma topiğin ismi
Amin canım çok sağol desteklerin için Allah razı olsunÇok haklısın zor bir süreç, biraz zamana ihtiyacın var.
Bol bol dua et.
İnşallah çok yakında hepsi geride kalacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?