Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Halatla bağla sendeinan hiç zayıflama modunda değilim bende yarını atlatatyım bir bakalım evdeyim sabah uyandım tekrar yattım uyudum uyandım yarına misafir var herşey Karataya uygun olucak
kafana göre takıl canım kendini iyi hissettiğinde başlarsın tekrar

Halatla bağla sendeinan hiç zayıflama modunda değilim bende yarını atlatatyım bir bakalım evdeyim sabah uyandım tekrar yattım uyudum uyandım yarına misafir var herşey Karataya uygun olucak
Ya valla bende iki gün kaçırıyorsam iki üç gün dikkat ediyorum şimdilik ekside Yok artıda sen kaç kilosun tartıldın mı Buarada sen niye bıraktın burayı iş yeri içinde bence en iyisi olmuş çünkü seni yoruyordu getirisi azdı

Çok iyi o zaman aman nasıl olsa ipin ucu kaçtı diye devam etmiyorsun ben tartılmadım canım saçlarım yüzünden psikolojim çok bozuk her gün ağlıyorum yani dikkat ediyorum yediklerime ekmek türü gıdalar Yok yine sadece yarın yetim oda patates salatası yapıcam arkadaş gelecek evet dükkan beni yıprattı hemde çok hayırlısı ile satılırsa işe gireceğim biraz para biriktirmem lazım sonra organik gıda ve meze dükkanı açmayı düşünüyorum yarın KOSGEB'e evrak vereceğim bir yandan eğitim alıcağım şuan onlara adapte olmaya çalışıyorum

Yok inşallah da ipin ucunu kaçırmam çünkü eski şişman günlerime dönmek istemiyorum. Hayırlı olur inşallah iyice araştır sonra işi seç canım ama fikrini sevdim. Sen üniversiteyi de bitirmişsin iş bulursun bence keşke KPSS ye girseydin saçların içinde ne diyeceğimi bilemedim allahım sabır versin ama şunu diyebilirim ki bir hastalıktan dolayı olmadığına şükret canım sen demi artık buralarda olmayacaksın

Sakın asla eski günlerine dönmek istemiyorsan yeme ye ama sağlıklı olsun canım şimdilik stresden dolayı erkek tipi dökülme dedi doktorum ve saçlarım geri gelmeyecek adetimin 3. Günü hormon testi yaptırıcam bakalım nasıl çıkacak hayırlısı ile insanın çevresinde yardım edeni olmayınca böyle oluyor artık herşeyi sıfırladık Buda sınavmış bizim KPSS girmek bana göre değil canım 12 yaşımdan bu yana kendim ayaklarımın üstündeyim sorun değil
Hayır canım burayada saç için araştırmak için giriyorum sen burası olmasada devam et sakın bırakma

Hıhı tmm neyse kendine iyi bak o zmn inş herşey güzel olur sizin için ben tabi devam edeceğim yaza kadar 65 olacağım buna inanıyorum öptm

İnşallah herşey çok güzel olacak canım...

Yeni başlangıçlar sana şans, mutluluk getirir inşallah

Kilo bildirimi yapmaya geldim
Burda yayınladığım son kilo 97.6
Bugün 94.3

Fark 3.3
Nihayet aldıklarımı verdim bundan sonrasını kilo verme olarak kabul edeceğim çok mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…