- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
Gunaydn cnm kac vermissnnn insallah guzel kg vermssndr zaten bugunden sonra dah cok vericeksnCok güzel canim
Kuzum.vermeyi birak 89.gosterdim yeni tartida 88.5dim.bugun 89 gosterdim.çünkü dun gece tost yedimGunaydn cnm kac vermissnnn insallah guzel kg vermssndr zaten bugunden sonra dah cok vericeksn
Insallah haftaya bende eksi olurummmm :) duzenime geri donunce 500bile olsa karr bugun karnm cok sis yaa anlamadm
bilirim bilirimBenimsin seni parçalamadan bırakmam
Teşekkür ederim canımTebrikler
Günaydın canım. ..Günaydın kızlar
Çok iyi Tebrikler canim75,6-74.2= -1.4 kg @puantiyeli_kelebek canım
Tebrikler tatlimgünaydınnnnn
miyavsuuuuuu
68.9 - 67.8 ====> 1100gr
Pazartesi yapicm cnm insallah pozitifi gorurumKuzum test yapsaana bende merak ettim simdi
hoşgeldin canimmerhaba kızlar beni de alın aranıza :)
zayıflamak istiyorum :)
Çok iyi canım tebriklerGeçen hafta 89.2 'dim
-700 gram :)
Tebrikler canımGeçen hafta 70
Bu hafta 69
Dikkat et sollarım ona göre-kilo bildirimi- @puantiyeli_kelebek
geçen hafta: 75.00
bu hafta: 74.100
fark: 900 gr
Miyav_su ile başa baş gidiyoruz yine aynı anda fıstık olacağız bu gidişle
Canım çok iyisin maşallah birde dikkat etmedim diyorsun dikkat etsen ne olurdu bilmiyorum
Canım Rezene içsene rahatlarsın bunlar hep reglin olmadığı için oluyorGunaydn cnm kac vermissnnn insallah guzel kg vermssndr zaten bugunden sonra dah cok vericeksn
Insallah haftaya bende eksi olurummmm :) duzenime geri donunce 500bile olsa karr bugun karnm cok sis yaa anlamadm
Aha beni en iyi anlatan karikatür
Reglin mi yaklaşıyor canımAnliyorum seni kuzum ben de su an atistirmamak icin kendimi zor tutuyorum, bikac fistik yedim zaten. Sirf yarin tarti gunu diye dayaniyorum=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?