Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Gunaydn cnm kac vermissnnn insallah guzel kg vermssndr zaten bugunden sonra dah cok vericeksn
Insallah haftaya bende eksi olurummmm :) duzenime geri donunce 500bile olsa karr bugun karnm cok sis yaa anlamadm
Kuzum.vermeyi birak 89.gosterdim yeni tartida 88.5dim.bugun 89 gosterdim.çünkü dun gece tost yedim

Basladim kuzum bugun atagimin 1.gunu bakalim ne dicek haftaya tarti

INŞALLAH balim

Sen nezmn basliyosun kuzum

_Masalim_ tatlım geceleri erken yat leptinin hormonu için birde eşin tost yemiş galiba o yerken sen dikkatini başka şeylere yönlendir nefsine hakim ol Canım seni çok iyi anlıyorum benim eşim neler yiyor bir duysam sabah badem şekeri ve lokum yedi yanımda ki birkaç gün önce rüyama bile girmişti bu işleri erteleme artık anlatabildim bir daha olursa sert konuşurum seninle kızmaca darılmaca yok saçını başını yolarım

Gunaydn cnm kac vermissnnn insallah guzel kg vermssndr zaten bugunden sonra dah cok vericeksn
Insallah haftaya bende eksi olurummmm :) duzenime geri donunce 500bile olsa karr bugun karnm cok sis yaa anlamadm
Canım Rezene içsene rahatlarsın bunlar hep reglin olmadığı için oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…