Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

hahaha miyav süpersin
valla _Masalim_ doğru söylüyor canım miyav
bizim evde de hep 8'den sonra tıkınıyor millet ben odama kaçıyorum

Allah razı olsun canım benim
Diceksin kız nerdeyse benim diyete başladığım kilodasın verdikçe azimleneceksin çok heyecanlııı

Bende sana onu sorucaktım ya biz bile zorlandık eşim iç Anadolulu ben yarı iç Anadolu Egeli zor oluyor rabbim bozmasın canım
Tabi tabi olmaz mı kolay değil kültür farkı bebiş
Şu konuda sorun yaşamadık sadece ilkokulu doğuda okumuş orta lise üni hepsi bizim buralarda okumuş
Uzun uzun anlatırım bi ara:)

hahaha miyav süpersin
valla _Masalim_ doğru söylüyor canım miyav
bizim evde de hep 8'den sonra tıkınıyor millet ben odama kaçıyorum

Benim esim ve ogullarimda öyle aksam yemek sonra cay yaninda pasta çikolata çerez ardindan meyve esim bide sodali ayran yapsana demiyor mu cildiriyorum yahu

Benim esim ve ogullarimda öyle aksam yemek sonra cay yaninda basta çikolata çerez ardindan meyve esim bide sodali ayran yapsana demiyor mu cildiriyorum yahu
off aynen sanki midelerinde delik var yahu,ben akşam 6'da yemeyi bırakıyorum evdekiler akşam 12'de tıkınıyor. sabırr sabır çok önemli

Allah razı olsun canım benim
Diceksin kız nerdeyse benim diyete başladığım kilodasın verdikçe azimleneceksin çok heyecanlııı

Sagol kuzum inşallah gercekten heyacanli cok şükür kazinmalarim tatli ihtiyaçlarım acikmalarimda geçti daha kolay 1 aylik dönem beni bekliyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…