Harikasin fistik hatunKilo bildirimi
Gecen hafta 98.2
Bu hafta. 97.0
Fark. 1.2
Bugun regl başladı kızlar
Tamam fistigimHadi bakalım inşallah kendini tut sporunu aksatma
Demek ki reglin olmasa felaket olucakmış Canım neyse haftaya 1 numara sen olursun eminim
Harikasin fistik hatun
Pazartesi yapicm cnm insallah pozitifi gorurum
hadi solla da görelimmDikkat et sollarım ona göretemponu düşürme
hahaha miyav süpersin_Masalim_ tatlım geceleri erken yat leptinin hormonu için birde eşin tost yemiş galiba o yerken sen dikkatini başka şeylere yönlendir nefsine hakim ol Canım seni çok iyi anlıyorum benim eşim neler yiyor bir duysam sabah badem şekeri ve lokum yedi yanımda ki birkaç gün önce rüyama bile girmişti bu işleri erteleme artık anlatabildim bir daha olursa sert konuşurum seninle kızmaca darılmaca yok saçını başını yolarım
Ya bu kadar eminsin yani hadi bakalımhadi solla da görelimm
Allah razı olsun canım benimTebrikler kuzum
Tebriklerr ilk hafta avantajı biliyorsun bu hafta biraz daha dikkat etmen gerek kuzum
Bugun geçen haftanin tarti sonucunu bildirmen gerekiyor tatlim.
Hedefini tutturuyorsun kuzum tebrikler
Bozma Şansın yok artik kuzum onceyi bosver nasilsa artik kacamak yok yoksaMiyav_su ya havale ederim artik seni
Tebrikler supersin
Yok canim doğru şekilde yaptin bu hafta baslangic gelecek hafta bu sekilde olacak
tatlim benim de karnim sis bugun regl oldum gitmeye basladi bile haftaya senin Bildiriminde harika olacak
Tebrikler kuzu beni etiketke bildirim yaptığında gözden kacirabilirim
Kahvaltıya misafirim vardi tatlim yettim garii :))
Aleyküm selam kuzum ahhyyy eritme beniii birgun bende böyle soylerim birgun
Allah kavustursun kuzum simdi anladim
Fit anne? İlk defa duydum senden bi hos oldum kiz ne guzel Rabbim hayirlisi ile nasip etsin ikinizede
süpersin süpeeeerrrKilo bildirimi
Gecen hafta 98.2
Bu hafta. 97.0
Fark. 1.2
Bugun regl başladı kızlar
Tabi tabi olmaz mı kolay değil kültür farkı bebişBende sana onu sorucaktım ya biz bile zorlandık eşim iç Anadolulu ben yarı iç Anadolu Egeli zor oluyor rabbim bozmasın canım
aynen öyleYa bu kadar eminsin yani hadi bakalım
İnşallah canım bekliyorum seni burayaTabi tabi olmaz mı kolay değil kültür farkı bebiş
Şu konuda sorun yaşamadık sadece ilkokulu doğuda okumuş orta lise üni hepsi bizim buralarda okumuş
Uzun uzun anlatırım bi ara:)
Atışmayı izledin mi ne diyor kapılma rüzgarama diyor bak ona göreaynen öyle
100 gram öndeyim ya onun motivasyonu galiba
ay yine kaşınıyorum
İyi dersler CanımKızlaarrr ben kursa gidiyorum şimdi öpüyorum hepinizi görüşürüüzzz
hahaha miyav süpersin
valla_Masalim_ doğru söylüyor canım miyav
bizim evde de hep 8'den sonra tıkınıyor milletben odama kaçıyorum
off aynen sanki midelerinde delik var yahu,ben akşam 6'da yemeyi bırakıyorum evdekiler akşam 12'de tıkınıyor. sabırr sabır çok önemliBenim esim ve ogullarimda öyle aksam yemek sonra cay yaninda basta çikolata çerez ardindan meyve esim bide sodali ayran yapsana demiyor mu cildiriyorum yahu
Allah razı olsun canım benim
Diceksin kız nerdeyse benim diyete başladığım kilodasın verdikçe azimleneceksin çok heyecanlııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?