Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kuzum ya yazini okuyunca gözlerim doldu ya beni dusunup dua ettin ALLAH razi olsun kardeşim cok sagol

Düşünmek ne demek canim artik hep aklimdasin bahsettigim arkadaşıma hep dua ederdim zaten artik sende duamdasin.. mujdenizi hep beraber kutlayacagiz Allah in izniyle

Yaa ben uyustum bugun kizlar bir turlu kalkip ev isi yapamadim yaa ev bana ben eve bakiyorum aksama ada manti yapacagiz tabi ben sadece yapacagim sonra da yiyenlerin lokmalarini sayacagim isim cok kolay

Düşünmek ne demek canim artik hep aklimdasin bahsettigim arkadaşıma hep dua ederdim zaten artik sende duamdasin.. mujdenizi hep beraber kutlayacagiz Allah in izniyle
AMiN bitanem INŞALLAH guzel yurekli arkdasim benim cok tesekkur ederim balim 66 olayim bide hayirlisyla mujdeyi veririm INŞALLAH bitanem

Yaa ben uyustum bugun kizlar bir turlu kalkip ev isi yapamadim yaa ev bana ben eve bakiyorum aksama ada manti yapacagiz tabi ben sadece yapacagim sonra da yiyenlerin lokmalarini sayacagim isim cok kolay
Mantida en sevdiklerimin arasinda kolay gelsin kuzucum

Bugün ku memnun
Sabah 1.5 yumurta 5 zeytin 1.tk sarelle yarım dilim ekmek domates salatalik şekersiz cay
Öğle soğan kavurun 1 dilim peynir 6 zeytin 1 k.kase yoğurt 1.5 dilim ekmek
Aksam 1 kase yayla çorbası
Ara 1 şeftali
Spor 45 dk yürüyüş 30 dk Leslie 20 mekik 30 bacak 30 yana esneme

Çok güzel

Ayy bitanem ne kadar güzel ifade etmişsin yaşadıklarını Sen şu an da çok güzel bir bayansın canım ama dediğin gibi neden vücudumuza 10-20 kilo fazla yük yükleyelim diymi Ben eminim kuzum en kısa zamanda kiloları verip eskisi gibi olucaksın

Ooof mantıııı Ayy ne severim Ben de bu akşam akraba gününe gidicem Ve sanırım yiyicem

INŞALLAH Bitanem coo teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…