Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Teşekkür ederim canım sagol işler yüzünden çok kötü ya sorma eşim iş bulamadı evi sattık tapuda imza atamadık param elime gelmedi ev sahibi ile tam anlaşamadık burada kalcağımıza dair vs of of
Kolay gelsin kuzu valla canini sikmamaya calis, ust uste gelince moral bozmustur tabi

Mukemelsin balim misafin olmasina ragmen harika beslendinn
Muckkk
Ay utandim kizlar öpücükler yolladim size

Teşekkür ederim canım sagol işler yüzünden çok kötü ya sorma eşim iş bulamadı evi sattık tapuda imza atamadık param elime gelmedi ev sahibi ile tam anlaşamadık burada kalcağımıza dair vs of of
Cnmmm allah kolaylk versnnnnnn canini skmaaaa
Ben silerim sizi buradan şunlara bak meydan boş diye ben yokum ya hemen başlamışlar yine yulafa
Kiz yulaf bulamiyormm yarin yine bakicmm
Afiyet olsun canım ablanla annen mi inşallah en kısa zamanda tekrar görüşürsünüz
ayy kardesmle annem bendeydi kac gundurrr aslinda uzak degiller 35km falan ama istanbulda uzak sayilir :)* her hafta gorussekteee ossun uzuldm banane

Canım eğer çikolata kisti falansa soğan kürü birebir evelallah hiç bi şey kalmıyo
canım sen ibrahim saracoğlu hocayı mi takip ediyosun bi ara bende takip ediyodum araştırıyorum. ...

Gecmis olsun dis gebelik olmadigina sevindim ilacla kist sorunuda hallolur umarım canim
teşekkür ederim kuzum ben ameliyattan falan çok korkuyorum

Allah yardimcin olsun canim bu kadar strese cok iyi dayanıyorsun guclusun maşallah. En kisa zamanda feraha ulasirsin inşallah

Kurallarimiz arasinda günlük menu yazmak ve aktif olmakta var canim sadece haftalik olarak kilo bildirebileceksen alamiyorum Üzgünüm
canım sen ibrahim saracoğlu hocayı mi takip ediyosun bi ara bende takip ediyodum araştırıyorum. ...

teşekkür ederim kuzum ben ameliyattan falan çok korkuyorum

Insallah gerek kalmaz canim. Ibrahim saracoglunu takip ediyorsan kurlerine bak istersen canim faydasi olur insallah

Afiyet olsun sporunda güzel ah şu kocalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…