Afiyet olsun Canım sporunda güzelmişMenum
Sabah
Yulaf kepeginden maydanozlu peynirli gozleme
Haslanmis yumurta
Domates
Ogle
Izgara balik
Salata
Aksam
Pirinçsiz etli biber dolmasi
Yogurtlu semiz otu
Ara yogurtlu dondurmamsi
2 yesil cay
3 lt su
Spor yaklaşık 1 saat yürüyüş
Sagol sorduğun içinAllah yardımcınız olsun canım benim biran önce yoluna girer her şey umarım
Sağol demene bile gerek yok canım benim biz burada sadece az yemişsin çok ekmek tüketmişsin demek için yokuz ki yeri geldiğinde dertleşeceğiz paylaşacağız hüzünlerimizi de sevinçlerimizi deSagol sorduğun için
INŞALLAH hersey yoluna girer balimGerginim fıstık işler güçler
Ya sensiz tadi yok minik kelebeğimBen silerim sizi buradanşunlara bak meydan boş diye ben yokum ya hemen başlamışlar yine yulafa
Tamam tatliskommm seni dinlicemmmŞaka bir yanada menün ve sporun özellikle spor tam dediğim gibi Canım süpersin 1 hafta sonra artırmaya başla
Kolay gelsin kuzu valla canini sikmamaya calis, ust uste gelince moral bozmustur tabiTeşekkür ederim canım sagol işler yüzünden çok kötü ya sorma eşim iş bulamadı evi sattık tapuda imza atamadık param elime gelmedi ev sahibi ile tam anlaşamadık burada kalcağımıza dair vs of of
Sağol demene bile gerek yok canım benim biz burada sadece az yemişsin çok ekmek tüketmişsin demek için yokuz ki yeri geldiğinde dertleşeceğiz paylaşacağız hüzünlerimizi de sevinçlerimizi de
MuckkkMukemelsin balim misafin olmasina ragmen harika beslendinn
Ay utandim kizlaröpücükler yolladim size
Cnmmm allah kolaylk versnnnnnnTeşekkür ederim canım sagol işler yüzünden çok kötü ya sorma eşim iş bulamadı evi sattık tapuda imza atamadık param elime gelmedi ev sahibi ile tam anlaşamadık burada kalcağımıza dair vs of of
Kiz yulaf bulamiyormm yarin yine bakicmmBen silerim sizi buradanşunlara bak meydan boş diye ben yokum ya hemen başlamışlar yine yulafa
ayy kardesmle annem bendeydi kac gundurrr aslinda uzak degiller 35km falan ama istanbulda uzak sayilir :)* her hafta gorussekteee ossun uzuldm bananeAfiyet olsun canım ablanla annen mi inşallah en kısa zamanda tekrar görüşürsünüz
canım sen ibrahim saracoğlu hocayı mi takip ediyosun bi ara bende takip ediyodum araştırıyorum. ...Canım eğer çikolata kisti falansa soğan kürü birebir evelallah hiç bi şey kalmıyo
teşekkür ederim kuzum ben ameliyattan falan çok korkuyorumGecmis olsun dis gebelik olmadigina sevindim ilacla kist sorunuda hallolur umarım canim
Teşekkür ederim canım sagol işler yüzünden çok kötü ya sorma eşim iş bulamadı evi sattık tapuda imza atamadık param elime gelmedi ev sahibi ile tam anlaşamadık burada kalcağımıza dair vs of of
Merhaba ben elif bende katılmak istiyorum lisedeyim ve daha önce kilo verdim boyum 172 kilom 75.9 benim hedefimde yeni yıla istediğim kilo ile girmek yani 62 umarım başarabilirim haftalık ilerlemeyi yazacağım :) umarım listeye alırsınız
canım sen ibrahim saracoğlu hocayı mi takip ediyosun bi ara bende takip ediyodum araştırıyorum. ...
teşekkür ederim kuzum ben ameliyattan falan çok korkuyorum
Kinoa Nasıl birşey ben hiç yemedim tadı tuzu var mı genelde sağlıklı şeylerin tadı tuzu olmazdaMenüm salatalık domates yumurta
Öğlen biraz kinoa
Akşam tavuk 2 kaşık pilab ayran
Spor 2 saat yürüyüş
Afiyet olsun sporunda güzel ah şu kocalarİyi geceler kızlar
Öğlen patlican oturtma bir dilim ekmek ve salata yedim
Arada bir şeftali yedim
Akşamda dışarı çıktık bir porsiyon İskender söyledim ama neredeyse yarısına yakini benim civciver yedi. Yanında salata yedim
Yolda adamla kavga ettik sinirimi atmak için yürüyüşe ciktim 40 dk falan yürümüşüm son hizda.
Simdide yesilcayimi icip yatcam
Yarın arkadaşa gidicem yine ikramları tadına bakarım abartmadan birde akşam yürürüm belki
Öpüldünüz
Amin inşallah canımAllah yardımcınız olsun canım benim biran önce yoluna girer her şey umarım
Cansınız kızlarSağol demene bile gerek yok canım benim biz burada sadece az yemişsin çok ekmek tüketmişsin demek için yokuz ki yeri geldiğinde dertleşeceğiz paylaşacağız hüzünlerimizi de sevinçlerimizi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?