Valla canim benim bisiden haberim yok
INŞALLAH en yakin zamanda kilolarindan kurtulman dilegiyle
Can'ım zeytini burada boZeytin nasil kuruyorsun tursusu dolması falan mi oluyor marketten aldigimizla yapilir mi bilmem. Evet bende dolabta yer kaplasin istemiyorum 2 buzdolabı var ama buzluk bana yetmiyor derin dondurucu bende istiyorum esim aliriz deyip gecistiriyor sagolsun.. patlican biber kizartmasini baya yapip konservede saklamayi düşünüyorum bende
ay sorma yarına kaldı inşallah yarın alıcaz ev bakmaya gittik evi alan ile daha kira için konuşamadık bir ev 1+1 425 TL kira tam merkezde onu baktıkaldınız mı canım tulumuben yakıştırmıştım çok
Sanırım Migros'da gördüm ben sankicanım beyaz çayı nereden aldın? ve fiyatı ne kadardı?
canım nasıl kendi evinizde kalmayacak mıydınız?Can'ım zeytini burada bo
ay sorma yarına kaldı inşallah yarın alıcaz ev bakmaya gittik evi alan ile daha kira için konuşamadık bir ev 1+1 425 TL kira tam merkezde onu baktık
Sende Sağolasin canim:) Aminn inşallah sağolasın.
Canım onu anneme sorucam sen merak etmeBenim evim kurutmalik yapmak icin pek uygun degil caddeye bakiyor ve arabalar vizir vizir içime sinmez onlari yemek ama balkonum pimapenli sorun olur mu acaba ya yapsam mi
poşet çay mıydı canım,poşetse almıyorum çünkü onlar da zararlıymışSanırım Migros'da gördüm ben sanki
Kalıcazda daha kira fiyatı söylemedi ev sahibi o yüzden fiyatı yüksek söylerse 800 TL ki burada kiralar böyle bu mevkide kiraya çıkıcam tutucam ev sıfır güzel ara yerde kombisi vardır Sana foto atayım dükkan malzemesi içinde bir yer bulmuş eşim Bodrum kat aylık 60 TL oda uygun geldi benim evi gördün çok fazla eşyam yok sadece dükkan malzemesi düşündürüyor benicanım nasıl kendi evinizde kalmayacak mıydınız?
Evet poşet çay sen İstanbul'da değil misin Can'ım Mısır çarşısına gitsenepoşet çay mıydı canım,poşetse almıyorum çünkü onlar da zararlıymış
Afiyet olsun Canım yürüyüşünde güzelMenüm
Kahvaltımda
Lorlu yumurta(1 adet yumurta)
3 zeytin
1 bardak ayran
Öğlen
Yulafli omlet
Bi bardak ayran
1 catal peynir
Akşam
Ciğer (4 yemek kasigi)
1 kase pulbiberli yoğurt
Sade Türk kahvesi
Spor
1 saat yürüyüş
On numara 5 yıldız o zamanKuzum su benim vazgecilmesim elimden dusmez 2.5 3 litre tesekkur ederim bal
canım 800 çok cidden,eğer öyle olursa başka eve çıkman daha mantıklı zaten evin çok yalındı. sığarsınız iki kişisiniz zaten küçük eve sorun olmaz bence,at sen bana ben iyice bakayımKalıcazda daha kira fiyatı söylemedi ev sahibi o yüzden fiyatı yüksek söylerse 800 TL ki burada kiralar böyle bu mevkide kiraya çıkıcam tutucam ev sıfır güzel ara yerde kombisi vardır Sana foto atayım dükkan malzemesi içinde bir yer bulmuş eşim Bodrum kat aylık 60 TL oda uygun geldi benim evi gördün çok fazla eşyam yok sadece dükkan malzemesi düşündürüyor beni
Henüz veremedim maalesef
Hayret sen Nasıl oldu da evdesin fıstıkBen tüm gün evdeydim valla
canım inan oradan alacak o kadar çok şeyim var ki.korkumdan gidemiyorum desemEvet poşet çay sen İstanbul'da değil misin Can'ım Mısır çarşısına gitsene
Tamam Canım şu çayımı demleyeyim sana foto Atıcamcanım 800 çok cidden,eğer öyle olursa başka eve çıkman daha mantıklı zaten evin çok yalındı. sığarsınız iki kişisiniz zaten küçük eve sorun olmaz bence,at sen bana ben iyice bakayım
Yanlisim var mi kuzu
@puantiyeli_kelebek kuzum benim pazartesi atagim bitiyor sali seyire basliyorum
Kuzum istersen ilk sayfayı da güncelle katılımcı alımları bitmiştir diye
Menün güzel canım
canım beyaz çayı nereden aldın? ve fiyatı ne kadardı?
Marketten poset cay canim. Ben aktardan bulamadim
poşet çay mıydı canım,poşetse almıyorum çünkü onlar da zararlıymış
canım lütfen git,bak gerçekten 1 ayda çok faydasını göreceksinHenüz veremedim maalesef
O şuan mersinde ama eylül ayında buraya gelicek okulu burda İzmirde, Pmyoda. Aynı okulda olan bir tanıdığım da vardı ama ikisi birbirini tanımıyor işte buraya gelince buluşma kararı aldık. Ayrıca o gelene kadar da fit olmam lazımKuzuu instagramdan tanışmışsınız aynı şehirde misiniz? Ben de 17 yaşındayım ama instagramdan falan tanışıp ilişki yürütmek biraz farklı geliyor.. Yani şimdi internetten tanıştıkmak bazen çok güvenli olmayabiliyor. Ortak arkadaşınız var mı ? Okulu falan nasıl ?
Şimdi eşimle konuştuk İsviçre güvensiz ülke konumundan güvenli ülke konuma geçirmiş Türkiye'yi tabi belli de olmaz haklısın sizin orası daha karışık biz bile izmire gidemiyoruz düşüncanım inan oradan alacak o kadar çok şeyim var ki.korkumdan gidemiyorum desem
ama gideyim mi ne dersin? ortalık biraz duruldu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?