tamam canımTamam Canım şu çayımı demleyeyim sana foto Atıcam
Azıcık da dinleneyiiim dimii çok yoruldum gezmektenHayret sen Nasıl oldu da evdesin fıstık
aynen canım valla ne taksim ne istiklal,mısır çarşısı vs kalabalık yerlerden çekiniyorumŞimdi eşimle konuştuk İsviçre güvensiz ülke konumundan güvenli ülke konuma geçirmiş Türkiye'yi tabi belli de olmaz haklısın sizin orası daha karışık biz bile izmire gidemiyoruz düşün
Geçen yaz da 1 ay gitmiştim canım güzel sonuçları olmuştu ama dershanem başlıyacak ya 3 hafta sonra ders çalışmam lazımcanım lütfen git,bak gerçekten 1 ayda çok faydasını göreceksin
Kışın komposto yapıyorum ben tam vişne hastasıyım haftaya tekrar alıcam suyu sıkıp içicemcanımcııımm
harika mısın süper misin
sağlıklı besleniyorsun bayılıyorum sana
vişneler ne için ama onu anlamadım
gez gezzz sen öyle eridiiinAzıcık da dinleneyiiim dimii çok yoruldum gezmekten
Çok bir muhabbet edemesekde sabahları ilk o yazıyorcanım önce bu kişinin güvenilir olduğundan emin ol bir şekilde.
ondan sonra muhabbeti düşünürüz:) öncelikle niye konuşmuyorsun falan diye sorma sakın,bırak o konuşmaya çalışsın.istiyorsa yazar zaten.sen böyle yazdıkça yazası varsa da yazmayabilir.
Bence gidebilirsin bence spora gitmen çok daha sağlıklı olur senin için fıstıkGeçen yaz da 1 ay gitmiştim canım güzel sonuçları olmuştu ama dershanem başlıyacak ya 3 hafta sonra ders çalışmam lazımDershanem başladığı zaman gidebilir miyim bilmiyorum
Canım yine de çok güvenme derim benO şuan mersinde ama eylül ayında buraya gelicek okulu burda İzmirde, Pmyoda. Aynı okulda olan bir tanıdığım da vardı ama ikisi birbirini tanımıyor işte buraya gelince buluşma kararı aldık. Ayrıca o gelene kadar da fit olmam lazım
Dimii dimiigez gezzz sen öyle eridiiin
ben de yavaş yavaş alışıyorum canımKışın komposto yapıyorum ben tam vişne hastasıyım haftaya tekrar alıcam suyu sıkıp içicemevet ben sağlık beslenmeye çalışıyorum şükür sende yapabilirsin
hımm anladım canım o zaman evde başla,erteleme amaGeçen yaz da 1 ay gitmiştim canım güzel sonuçları olmuştu ama dershanem başlıyacak ya 3 hafta sonra ders çalışmam lazımDershanem başladığı zaman gidebilir miyim bilmiyorum
Öyle evet ama dershanem başladığında yarım kalıcak büyük olasılıkla beni bu düşündürüyoBence gidebilirsin bence spora gitmen çok daha sağlıklı olur senin için fıstık
Bilmiyorum ama çevremde falan görüyorum imreniyorum resmenCanım yine de çok güvenme derim benBüyük konuşmiyim de böyle sanal ortamdan başlayan ilişkiler çok sağlıklı gelmiyo bana
Evde kesin yarın başlıyorum canımhımm anladım canım o zaman evde başla,erteleme ama
canım haklısın en iyisi evde başla ve devam ettir en iyisiÖyle evet ama dershanem başladığında yarım kalıcak büyük olasılıkla beni bu düşündürüyoNormal fiyatlara göre biraz pahalı sınıflar 5 kişilik babamlar o kadar ücret ödedi spor için gitmezsem ya da deneme sınav sonuçlarım iyi olmazsa üzülürüm
İmrenme imrenmeBilmiyorum ama çevremde falan görüyorum imreniyorum resmen
Kurtlu sende kurt bitmezAzıcık da dinleneyiiim dimii çok yoruldum gezmekten
Bakıcam artık kuzum sağol yardımların içincanım haklısın en iyisi evde başla ve devam ettir en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?