Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Günaydın kızlar dun kandilden dolayi yazamadim aklimdaydiniz ama hic vaktim olmadi
Olsun cnm hgeldin bende aksam yoktum ebi topla salata ye spor yap sonra esim geldi disari cikalim ben kiyafet bakicam kendime dedi ciktik baya gezdik ya onceden olsa hemen yorulurdum merdiven cikarken zorlanirdim simdi kendimi daha hafif his ediyorum yorulmuyorum kolay kolay ..:) eee napiosun bakalim planlar ne ;)

Olsun cnm hgeldin bende aksam yoktum ebi topla salata ye spor yap sonra esim geldi disari cikalim ben kiyafet bakicam kendime dedi ciktik baya gezdik ya onceden olsa hemen yorulurdum merdiven cikarken zorlanirdim simdi kendimi daha hafif his ediyorum yorulmuyorum kolay kolay ..:) eee napiosun bakalim planlar ne :KK66:
Masallah bak ilerleme var demek ki cok sevindim rahatlamana bende kandil programina yuruyerek gittim eve gelince biraz hareketli olmaya calistim ben yururken zorlanmiyorum da evde sürekli yorulup arada oturma arasi veriyorum bu beni uzuyor eskiden yorulmak nedir bilmezdim ya:( bugun sp gunum aksamada yemege davetliyiz uygun biseyler bulurum inşallah. O zamana kadar temizlik namına be yapabilirsem yapayım artik:)

Adetin son gunundeyim cnm sok deilde kotu enerjiden toksinlerimden arinayim dedim oyuzden cnm

Bol su icsen daha iyi olur canim sen zaten ekmek sevmiyorsun biraz sebze meyve ağırlıklı git dukanda meyve yasak sebze sınırlı o yüzden tadini cikar bence:))

Vaz geçtim canım ondan, şuan pirinç lapası diyeti yapıyorum çokta iyi gidiyoor. Çok doyurucu :)
Hayırlı olsun inşallah ise yarar canim gelismeleri sık sık yaz bize gerci ben yapamam ama belki yapmak isteyn olur:)

Masallah bak ilerleme var demek ki cok sevindim rahatlamana bende kandil programina yuruyerek gittim eve gelince biraz hareketli olmaya calistim ben yururken zorlanmiyorum da evde sürekli yorulup arada oturma arasi veriyorum bu beni uzuyor eskiden yorulmak nedir bilmezdim ya:KK43: bugun sp gunum aksamada yemege davetliyiz uygun biseyler bulurum inşallah. O zamana kadar temizlik namına be yapabilirsem yapayım artik:)
Bende ev islerini yaparken yoruluyorum ama dun baya bi sporumu astim yapamam dedigim 1 saati astim resmen 45 dakika evde spor uarim saatte yuruyus muhtemsem bi tempoda ilerledjm gelgelelim evdeki isler gozumde buyuyo benim :) dun anca bonyoyu temizledim . Bugun mutfak vardi gozumde ama onu yarin yapicam hugun dineleneyim kendimi yormuyayim .bitki caylari falan gecistircem bugunu bunyem bitkin dusmesin diye ...valla eskiden cok zayiftim bende buyuzden gecmisi ozluyorum :) insallah bulursun cnm

Bol su icsen daha iyi olur canim sen zaten ekmek sevmiyorsun biraz sebze meyve ağırlıklı git dukanda meyve yasak sebze sınırlı o yüzden tadini cikar bence:))
Meyve yerim belki cnm dukanda meyve yok evet bu konuyu gordum bi kac ay meyve yemeden olmem heralde :) bol su zaten artik hayatimin parcasi oldu ne yesem derdindeyim suan :)

Neden canım çok kolay bi diyet hem yanında sebze yemekte serbest :) çoktandır pirinç yemiyorum çok iyi geldi bana :)
Iyi bi diyet evet cnm sebze serbet bi kasik yogurt lada yiyebiliorsun yada bi kasiktan yapilmis ayranlada yenebiliyor ben tam uygulamadim malesef :)

Iyi bi diyet evet cnm sebze serbet bi kasik yogurt lada yiyebiliorsun yada bi kasiktan yapilmis ayranlada yenebiliyor ben tam uygulamadim malesef :)
Bi kaşık yazmıyodu canım yaa bende bi kase yedim valla yemese miydim şmdi hata mı ettim bütün gün yemeyim bn bidaha yoğurt madem :(
Ben patates diyeti yaptm ramazana başlamadan önce çok iğrendim ben ikinci günü tam uygulamadım ble ama iki günde 2 kg verdm. Bdahada geri almadm. Bunuda yapaym şaşırtaym bari :)

Bi kaşık yazmıyodu canım yaa bende bi kase yedim valla yemese miydim şmdi hata mı ettim bütün gün yemeyim bn bidaha yoğurt madem :KK43:
Ben patates diyeti yaptm ramazana başlamadan önce çok iğrendim ben ikinci günü tam uygulamadım ble ama iki günde 2 kg verdm. Bdahada geri almadm. Bunuda yapaym şaşırtaym bari :)
Sorun olmaz cnm bi kasede yiyeblirsin ama asil amac pirinc cnm

Iyi tatiller canım cok ozletme kendini:KK66:
Teşekkür ederim kelebeğim bikinili fit kızlara bakıp daha kararlı döncem:rolleyes:
menüm:
Sabah :salatalık domates bol yeşillik haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek peynir zeytin közlenmşş kırmızı biber kuru domates salatası

Öğlen kuru kaysı yedim çok sıcak midem başka bişey almadı

Akşam balık ve salata yiycem

Back
X