Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Zararin neresinden donsen kar canim. Daha ileri gitmeden sınır cizmen iyi olmuş. Hamilelik konusunu kafandan uzaklastirmani oneririm surekli adet tarihi beklemek sende stres yaratacak buda hormonlarını olumsuz etkileyecektir.. simdi sadece zayiflamaya kanalize ol guzel surprizler seni kendiliginden bulacaktır guven Rabbine yeter..
Yok canım bikaç aya kadar takıyodum ama artık hiç takmıyorm aklıma ble gelmiyo desem yeridir öyle rabbim ne zaman gönderirse o zaman :)

Eger oruc tutuyorsan tarti gunleri İkindiden sonra tartilabilirsin canım. Pazar gunu oyle yaparsin canim sen çalışıyor musun?
Oruc tutuyorum canım aynen değişiyor rakamlar ramazandan sonra daha cok saglikli olur kilo durumum iletirim hemen sana zaten :KK66: calismayi duusunuyorum canim ama pazar gunu tartilmakta diretmiyorum canim istediğin gun olur benim icinde :KK66:

Hosbuldum canim :) sen kac kilosun yolun uzun :) okumadm dahaca mesajlari :) ben 1.61 boyum 63 kiloyum.. Hamile kalmak icin göbekteki yaglarin gitmesi gerek dedi doktor. Bende üc ay zayiflama arasi veriyorm .. Kac kilo verebilirim ki koşu bandi ve diyetle :)? Siz tecrübelisiniz

Kac kg.vermen gerekiyor canim? Kilon cok değilmiş ekmekten ve karbonhidrattan fakir bir diyet günde 45 dk yürüyüş ve mekik programıyla 3 ayda yagdan eser kalmaz tedaviye hazır olursun inşallah canım.
Ben 103 kiloyum malesef yolum 2017 nisan a kadar uzar diye düşünüyorum hepimiz icin hayırlısı diyelim

Kac kg.vermen gerekiyor canim? Kilon cok değilmiş ekmekten ve karbonhidrattan fakir bir diyet günde 45 dk yürüyüş ve mekik programıyla 3 ayda yagdan eser kalmaz tedaviye hazır olursun inşallah canım.
Ben 103 kiloyum malesef yolum 2017 nisan a kadar uzar diye düşünüyorum hepimiz icin hayırlısı diyelim
Aslinda 50 kilo en iyisi benim icin .. Kemikli degilim sirf yag deposuyum :( ama 55 suan hedefim 8 kilo benim icin cok iyi olacak .. Cok yemek yemiyorm zaten ama abur cubur cok yerim.. Hareketsizim birde yurume gitmiyrm hic gezmelere .. Kosu bandina hevesim var ama insallah verebilirim onunla .. Bayramdan sonra baslayacagm spora.. Seninde kilon cok oldugu icin hizli verirsin bence .. Spor ve diyet ile 75 e inersin hemen gibi geliyor bana :) senin hedef kacti ?

Oo hosgeldin boyumuz ayni yasimiz yakin kilolar yakin sayılır hoşgeldin canim. Ileride yarışma yapabilirsek eslesiriz senle:KK66:

Hoşbulduk canım :)

Ay inşallah hedeflerimize ulaşırız canım ya. Ekimde kaynımın düğünü var fit olmam lazım. Abiye giyicem inat ettim:KK6:

Hep beraber güzelleşicizzzz:anneadayı:

Back
X