- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Yas 28Şu aşamada benimle devam edecekler listeyi yavas yavas olusturabilmek adına
Yas/kilo/Boy/ hedef bilgilerini alayim.
Boy 166
Kilo 85.8
Hedef ilk olarak 70 simdilik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yas 28Şu aşamada benimle devam edecekler listeyi yavas yavas olusturabilmek adına
Yok canım bikaç aya kadar takıyodum ama artık hiç takmıyorm aklıma ble gelmiyo desem yeridir öyle rabbim ne zaman gönderirse o zaman :)Zararin neresinden donsen kar canim. Daha ileri gitmeden sınır cizmen iyi olmuş. Hamilelik konusunu kafandan uzaklastirmani oneririm surekli adet tarihi beklemek sende stres yaratacak buda hormonlarını olumsuz etkileyecektir.. simdi sadece zayiflamaya kanalize ol guzel surprizler seni kendiliginden bulacaktır guven Rabbine yeter..
1 bucuk ay kuzum yanlis olmus kusura bakmaKac aydır yazdigin anlasilmiyor ama 6 kilo süper bi rakam tatlim.. bundan sonrada azmimiz daim olsun![]()
Kaderdaşız o zaman bundan sonra :)Ay ayni seyleri yasamisiz![]()
Oruc tutuyorum canım aynen değişiyor rakamlar ramazandan sonra daha cok saglikli olur kilo durumum iletirim hemen sana zatenEger oruc tutuyorsan tarti gunleri İkindiden sonra tartilabilirsin canım. Pazar gunu oyle yaparsin canim sen çalışıyor musun?
Anlaştık kankimmmKaderdaşız o zaman bundan sonra :)
Hosbuldum canim :) sen kac kilosun yolun uzun :) okumadm dahaca mesajlari :) ben 1.61 boyum 63 kiloyum.. Hamile kalmak icin göbekteki yaglarin gitmesi gerek dedi doktor. Bende üc ay zayiflama arasi veriyorm .. Kac kilo verebilirim ki koşu bandi ve diyetle :)? Siz tecrübelisiniz
Aynen canim incecik olucazBende gebelik düşünüyorum ve şunu söylüyorum sen şimdi böyle hamile kalırsan yüz kiloyla doğuma gidersin :)
Korkutmak lazm kendimizi. Zayıflayıp incecik gitmek istiyorum doğuma :)
Hayırlısı bakalım
Ay çok hoşsunn kankimm :)Anlaştık kankimmm![]()
Kesinlikle bu gruptan guc dogacakAynen:))yalnız o kadar gazA geldim ki inşallah bu gazla gider zayıf layaba kadar :)
Aslinda 50 kilo en iyisi benim icin .. Kemikli degilim sirf yag deposuyumKac kg.vermen gerekiyor canim? Kilon cok değilmiş ekmekten ve karbonhidrattan fakir bir diyet günde 45 dk yürüyüş ve mekik programıyla 3 ayda yagdan eser kalmaz tedaviye hazır olursun inşallah canım.
Ben 103 kiloyum malesef yolum 2017 nisan a kadar uzar diye düşünüyorum hepimiz icin hayırlısı diyelim
Oo hosgeldin boyumuz ayni yasimiz yakin kilolar yakin sayılır hoşgeldin canim. Ileride yarışma yapabilirsek eslesiriz senle![]()
Hoşgeldin canımselammmm beni de aranıza alın.
9 aylık bi oğlum var. 91.4 kg, 1.70 boyum var.
bi türlü motive olamadım zayıflamaya. artık emzirmiyorum da
lütfen bana da destek olun
Yaş:27Şu aşamada benimle devam edecekler listeyi yavas yavas olusturabilmek adına