• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Malesef öyle bunada şükür keşke iyi şartlarım olsaydı da başka bir meslek olsaymışım yarın saat 06.00 Çinli grubu var hemde 5 tane arka arkaya bayramlaşma akşama kaldı her zamanki gibi sağlık olsun bunada şükür
Niye bukadar erken geliyor bunlar hiç uyumuyormu ya :sinirli:

İyi geceler hatunlar yarın gorusemeyiz belki şimdiden hepinize iyi mutlu bayramlar diliyorum az yiyin efendim:KK48:
Menumu yazayım
Sabah 11de bir Torku çikolatalı krep bir dilim ekmekle menemen 3-4 çatal patates kızartması evde yaptığım vişne suyundan bir bardak
Ara iki bademli kurabiye 3 çikolatalı badem şekeri 2 kare çikolata.
Aksam patlican guvec üç kaşık pirinç pilavı bir bardak fanta yarim kase cacik
2 litre su 30dk jilyan
Bugün battım farkındayım hep sabah gördüğüm tartıdaki muhteşem rakamdan dolayı oldu. Evet pişmanım o yüzden bayramda bana kaçamak yok:sinirli::sinirli: hakettim ben bunu. bu hafta 2 gün çikolata günü oldu çok aşırı oldu benim icin.
Ah bu boğazımı tutamadım. Şımardım ekside görünce kendimi:KK11:
Iyi bayramlar canım

Malesef öyle bunada şükür keşke iyi şartlarım olsaydı da başka bir meslek olsaymışım yarın saat 06.00 Çinli grubu var hemde 5 tane arka arkaya bayramlaşma akşama kaldı her zamanki gibi sağlık olsun bunada şükür
Allah kolaylık ve bol kazanç versin bitanem :KK19:

Kizlar yarin giremeyebilirim bizim bahce gibi bir yer var yarin kesim orda yapilacak hep beraber gidecegiz piknik yapilacak bir yandan yogun bir gun olur simdiden

Bayramınız Mübarek Olsun arkadaşlar sevdiklerinizle ailenizle birlikte mutlu huzurlu eğlenceli bir bayram diliyorum hepinize :KK68:
İyi bayramlar kuzum :KK36::KK37:

Kizlar yarin giremeyebilirim bizim bahce gibi bir yer var yarin kesim orda yapilacak hep beraber gidecegiz piknik yapilacak bir yandan yogun bir gun olur simdiden

Bayramınız Mübarek Olsun arkadaşlar sevdiklerinizle ailenizle birlikte mutlu huzurlu eğlenceli bir bayram diliyorum hepinize :KK68:
Iyi bayramlar canım

Reglimin 2.günü olmasına rağmen yine de sporumu yaptım :KK36: Salı dinlenme günüm :KK73: Bayram ziyaretlerine genelde 2.gün çıkıyoruz o yüzden böyle ayarladım :p

SPOR BİLDİRİMİM:
:21:Ebru Şallı İle 21 günde yağlarınızdan kurtulun - 1 saat 20 dk

Ispanak çıktı mı Canım afiyet olsun yarın için hafif yemişsin iyi olmuş
Canim dolapa atmistim son kalanı da yapmis oldum. Sağolasın balım ya ama regl den dolayi sisim baya ne kadar az da olsa şişkinlik fazla oluyor

ben normalde bu tipinin üyesi değilim öyle bir geçerKen uğradım ben bi 10 kg verdim gerisi yok bi 10 daha vermeliyim.ama daha da alıyorum malesef.çok iyi vermişsin tebrikler

ben normalde bu tipinin üyesi değilim öyle bir geçerKen uğradım ben bi 10 kg verdim gerisi yok bi 10 daha vermeliyim.ama daha da alıyorum malesef.çok iyi vermişsin tebrikler
Kilo alma sorunum yok zaten yemekten de almadım 3 kez üst üste ameliyat olup 1 sene yatınca ilaç serum derken aldım ama verdim kiloya karşı antisempatim var hemen vermek istiyorum veriyorum bi şekilde çok hareketli insanım biraz da

FB_IMG_1473636382700.webp
herkese iyi bayramlar ailenizle ince mutlu bayramlara

Back
X