• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

yayla çorbası hazır mıydı o_Oyanlız kuru fasulye soğansız olmaz :KK12:birde menüne bayıldım kuru fasulye ve nohut tam protein ve anargonik tuzlar var içinde :kk77:bilseydim size gelirdim soğanı sumaklar :dondurma:afiyet bal şeker olsun

Evet hazırdı malesef. Fasülyenin yanında soğan :kk77: çok güzel olurdu lakin işyerinde biraz garip olurdu herhalde .. Sen nerde oturuyorsun canım aynı şehirde olsaydık çok güzel olurdu bize yemeğe gelirdin bende hem sana sporda arkadaşlık ederdim. Sen baya aktif spor yapıyorsun maşaallah hayran kaldım sana nazar değmesin :nazar:

Evet hazırdı malesef. Fasülyenin yanında soğan :kk77: çok güzel olurdu lakin işyerinde biraz garip olurdu herhalde .. Sen nerde oturuyorsun canım aynı şehirde olsaydık çok güzel olurdu bize yemeğe gelirdin bende hem sana sporda arkadaşlık ederdim. Sen baya aktif spor yapıyorsun maşaallah hayran kaldım sana nazar değmesin :nazar:
Canım doğrudur ben otelde çalıştım ve orada kuru fasulye çıkınca soğan kesip yiyen bir insandım ben :KK72::KK72::KK72:kışın sezon olmadığı için evdeydim dükkan kapalıydı her sabah kahvaltıda 1 diş sarımsak yarım soğan yedim taze karabiberli :KK72:sonra spor yaptım 6 saat :KK69:inanır mısın hep hasta olan ben afedersin burnum bile akmadı :KK73::KK73:Canım ben denizlide yaşıyorum :KK75:keşke olsaydın Canım ya ne güzel olurdu :KK36::KK36:

Asıl sana maşallah bebeğimmm bizde senin gibi azimli olabilsek spor konusunda.. Öyle karın doyurmayla olmuyor hareket olacak
Şimdi eşimle konuşuyorduk spor için bende imkanımız varsa hem yüzme hem ağırlık sporuna devam etmek istiyorum dedim ben çok seviyorum spor yapmayı yapmayınca uyuyamıyorum inanır mısın dün bir foto paylaştım facede arkadaş tanıyamamış yazmış doğruyu söyle bu sen misin diye :KK70:acayip gaza geldim:KK31::KK31:

Hele ben bittim ya kuru fasulye ve nohut kuru fasulyeyi yiyorumda nohut malum şu aşamada yasak bugün Canım kemikli nohut çekmişti :kk77:yılbaşında yapıcam kemikli nohut yanında sumaklı soğan salatası birde turşu oh :dondurma:

Harika bir 3 lü o zamana 65 olMuş olursun ödülün olur;)

Harika bir 3 lü o zamana 65 olMuş olursun ödülün olur:KK66:
Olmasan bile sorun değil doktor insülin direncin 5 altında dedisin sabahdan 1 tencere kemikli nohut yanında 1 çuval soğan büyük kavanoz turşu ile kutlamazsam bana da miyav demesinler :süslü::süslü::süslü:biliyorsun yaparım dersem yaparım huyum suyum kurusun:KK73::KK73::KK73::KK73:

Ne bileyim işte siz yazdıkça ne bu diyorum acaba yeni bir tatlı mı türedi benim arkadaşda meşhur bir pastane var Türkiye Çapında bir dilim pastaya 35 TL ödedim demişti:oha: ismi kara orman meyvesi pastası :KK57:tabi ben donup kalmıştım :ıslık:ilk kez adını ve fiyatını öğrenmiştim arkadaşlar onunla değil benimle dalga geçmişlerdi :ukala::ukala:iste bende ayıp sanıyorum :p:pbilmenin :süslü::süslü::süslü:

Hayir canim senin bildiklerin Karaorman meyveli pastanin ne olduğunu bilmekten daha kıymetli boşver sen onları

Yok canım sabah evde çorba içtim, öğlen işterimde çıkan yemekler, akşamda arkadaşımdaydım hehe

Heh şimdi oldu sizin ev lokanta gibi diyecektim :)) ne is yapıyorsun canim?
Evet canım bugün karnım doydu vallahi yarın tartı günü değil mi? Ben başlangıç kilomu yazarım sabah uyanır uyanmaz aç karnına tartılırım :)

Evet tartı gunu kilo bilfirimini tarti resmiyle ve benim adımı etiketleyerek yapman lazım canım
Olmasan bile sorun değil doktor insülin direncin 5 altında dedisin sabahdan 1 tencere kemikli nohut yanında 1 çuval soğan büyük kavanoz turşu ile kutlamazsam bana da miyav demesinler :süslü::süslü::süslü:biliyorsun yaparım dersem yaparım huyum suyum kurusun:KK73::KK73::KK73::KK73:

Ohhh harika bir kutlama yaparsın canim Bilirim:)

Hayir canim senin bildiklerin Karaorman meyveli pastanin ne olduğunu bilmekten daha kıymetli boşver sen onları

Heh şimdi oldu sizin ev lokanta gibi diyecektim :)) ne is yapıyorsun canim?

Evet tartı gunu kilo bilfirimini tarti resmiyle ve benim adımı etiketleyerek yapman lazım canım

Ohhh harika bir kutlama yaparsın canim Bilirim:)
Kesinlikle Canım o konuda haklısın

2013 doğumlu erkek çocuğu aynı şekilde canım ya ama beni sinir etmeye başladı artık ya sıkıldım bu durumdan kızarak söyledim olmadı, güzellikle söyledim o da olmadı en son işte sünnet artık o da on beş tatilde artık
Canim net bi bilgim yok ama sunnet icin ya 3 yasina kadar ya da 7 yasindan sonrayi tavsiye ediyor sanieim uzmanlar. Psikolojisi etkilenmesin diyeymis. Once arastirin isterseniz.

Keşke Canım benim ama benimle hep yola çıkanlar en fazla 1 hafta dayandı canım en uzun Rus arkadaşım dayandı 2 ay geriye kalan 5 kişi yollarda döküldü :KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK70:

Severim yurumeyi ama senin yuruyusler az buz degil kiz 4 5 saat:ruh:
Normal herkesin dokulmesi:KK48:

Bende bugün ki menümü yazayım eve gidince yemek hazırlığım olucak sabah saat 10.00:avakodolu domates ezmesi ,sumaklı ,limonlu Kaya tuzlu ,kabak çekirdeği çiğ ,zeytin ,limonlu maydonoz ve salatalık spor öncesi sade Türk kahvesi ,15.00 1 salkım üzüm glisemik indeksi 25 ,yani kaçamak değil yanında maden suyu spor hocam ikram etti akşam 20.00 bulur fırında patlıcan kebabı yanında bol yeşillikli salata 3 litre su tükettim Yatıncaya kadar 4 lt bulur ,yemekten sonra çay ,maden suyu olur en fazla spor olarak 3 saat yürüyüş ,2 saat ağırlık @puantiyeli_kelebek

Super valla her seyiyle afiyet sifa olsun canim.

Menumu vereyim
Sabah 6.45: 1 has yumurta yarım salatalık
Ara: sek kahve

Öğle aksam 15.00: 1 kase çorba 1 Baget
1 kase yoğurt
1 lahmacun

Ara olarak Türk Kahvesi
Tarçınlı süt, bitki çayları
2.5 litre su
Afiyet olsun canim. Kahvalti birazcik az olmus ama miden bulanmis olsun bakalim.
Gecmisi okumaya abartmiyorum 30 kez oturup alintilama yapmışımdir iki sayfa geçmeden kapi caliyor is çıkıyor cevap veremedim kimseye kusida bakmayin lutfen kizlar hic boş durmadim bugün cok streslendim son 10 sayfayi hic bilmiyorum

Menü
Sabah
Kiymali yumurta
Peynir
Zeytin
Domates salatalik

Öğle
Mercimek koftesi karatay usulü

Aksam
Bulgursuz pirinçsiz kiymali kapuska
Yogurt
Çiğ aycekirdegi

2.5 fazla su
20 dk yürüyüş

Miyav_su Miyav_su
Stres yapma canim bosver. MEnun guzel olmus afiyet olsun

İyi akşamlar canlar... Bugün güzel bir gündü çocuklar sorun çıkarmadılar okullarında şükür yani küçük oğluşumdan korkuyordum ç problem çıkarmamış..bugünki menüm;
Sabah 09:30 2 si 1 arada iki tane yulaflı bisküvi
Öğlen bir tere yağında yumurta, iki parça gözleme dkmates salatalık
Ara bir franboğazlı didi:KK43:
Akşam sebzeli buşhur pilavı, turşu cacık
Ay didinin frambuazlisi mi cikmis hic haberim yok:KK48:
Afiyet olsun canim telafi edersin yarin
Iyi akşamlar herkese menümu veriyim öğle iki dilim ekmekle kavurmali yumurta peynir akşam bol salata 5 kaşık makarna
Anam 3 satir menu mu olmus bu:KK48:
Afiyet olsun canim

Video cok super miyav ya. Tam motivasyonluk gercekten. Gerci bu ablalar epey kas yigini olmus ben o kadar sevmiyorum kadinda ama seven icin tabi on numara:spor:
Tam senlik hepsi agirlik calisiyordu:rapci:

Iyi geceler ben de menumu vereyim.

Sabah
1 peynirli sebzeli zeytinli tost
Sekersiz cay

Ara
Soda
1 tane misirli pirinc patlagi

Aksam
1 kase mercimek corbasi
Yogurt
Salata

Su cok az oldu yine bildiginiz useniyorum galiba icmeye ya:olamaz:

Bikac gundur cok keyifsizim hicbir sey yapasim yok benim nasil cikilir bu ruh halinden:KK43:

Canim net bi :KK70:bilgim yok ama sunnet icin ya 3 yasina kadar ya da 7 yasindan sonrayi tavsiye ediyor sanieim uzmanlar. Psikolojisi etkilenmesin diyeymis. Once arastirin isterseniz.

:KK70::KK70:

Severim yurumeyi ama senin yuruyusler az buz degil kiz 4 5 saat:ruh:
Normal herkesin dokulmesi:KK48:

Super valla her seyiyle afiyet sifa olsun canim.

Afiyet olsun canim. Kahvalti birazcik az olmus ama miden bulanmis olsun bakalim.

Stres yapma canim bosver. MEnun guzel olmus afiyet olsun

Ay didinin frambuazlisi mi cikmis hic haberim yok:KK48:
Afiyet olsun canim telafi edersin yarin

Anam 3 satir menu mu olmus bu:KK48:
Afiyet olsun canim

Video cok super miyav ya. Tam motivasyonluk gercekten. Gerci bu ablalar epey kas yigini olmus ben o kadar sevmiyorum kadinda ama seven icin tabi on numara:spor:
Tam senlik hepsi agirlik calisiyordu:rapci:
Şükür geldin fıstığım Nasıl oldu dizin he millet döküldü eşim dalga gecti ne yaptı millete kıyaya tenhaya çekip ne yaptın diye :KK70:ben çok seviyorum birazcık kas istiyorum göbişte :KK25:

Iyi geceler ben de menumu vereyim.

Sabah
1 peynirli sebzeli zeytinli tost
Sekersiz cay

Ara
Soda
1 tane misirli pirinc patlagi

Aksam
1 kase mercimek corbasi
Yogurt
Salata

Su cok az oldu yine bildiginiz useniyorum galiba icmeye ya:olamaz:

Bikac gundur cok keyifsizim hicbir sey yapasim yok benim nasil cikilir bu ruh halinden:KK43:
Ara öğününü hiç beğenmedim olmamış soda meyveli mi birde pirinç patlağı yemek mi ya saçını yolucam senin birde frambuaz şeyi biliyorsun maşallah ama sağlıklı beslenmeye gelince yok :KK67:hem ben Sana ne dedim yavaş yavaş haşlanmış yumurtaya alış demedi mi :KK4::KK4:

Şükür geldin fıstığım Nasıl oldu dizin he millet döküldü eşim dalga gecti ne yaptı millete kıyaya tenhaya çekip ne yaptın diye :KK70:ben çok seviyorum birazcık kas istiyorum göbişte :KK25:
Bu saatler anca gelebiliyorum ben canim :KK48:
Dizim daha iyi sukur yururken agrimiyor ama korkuyorum hareket etmeye yine kitir kutur olur diye:KK43: bayramda durdugum yerde donmeye calisirken bukuluverdi oturuverdim oldugum yere. Dun de yatarken aynisi.olunca korkuyorum biraz

:KK70::KK70:Yaptin mi yoksa bisey:skandal:

Bak onu yazmayi unutmusum gobiste biraz kas guzel duruyo gercekten. Ama videodaki ablalar kadar bacaklar kollar sirt falan Ben pek hoslanmiyorum:hamarat:

Ara öğününü hiç beğenmedim olmamış soda meyveli mi birde pirinç patlağı yemek mi ya saçını yolucam senin birde frambuaz şeyi biliyorsun maşallah ama sağlıklı beslenmeye gelince yok :KK67:hem ben Sana ne dedim yavaş yavaş haşlanmış yumurtaya alış demedi mi :KK4::KK4:
Yaa vurma dur:eek:
Yumurta isini denedim canim her turlu bayramda. I ıh olmadi:110: valla yogurtlu salata bile yaptim denedim olmadi kokuyo bana ya:KK43:
Sodam meyveki degil canim icemiyorum onlari hic tadlari cok kotu. Bak burdan yirtarim gibi sanki he?:KK23:

Back
X