• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Seninle aynı kilodayiz ben 44 46 beden giyiyom:olamaz:yemeklerimi çok kıstim diyo abur cubur hiç yememis bol bol su içmiş evde banti var yürümüş ve temmuzda başlamış düşün 2 3 ayda 25 kilo vermis:KK57:
Sen benden 1 kg eksiksin :KK76:ben ağırlık sporu yapıyorum ve kaslarımı destekliyorum gıda ile yani senin dün yedin bandik miydi neydi benim için gıda değil ben onu yiyeceğime peynir,zeytin soğan yerdim İnan bana aç kalıyorsun ben aç kalmıyorum

Sen benden 1 kg eksiksin :KK76:ben ağırlık sporu yapıyorum ve kaslarımı destekliyorum gıda ile yani senin dün yedin bandik miydi neydi benim için gıda değil ben onu yiyeceğime peynir,zeytin soğan yerdim İnan bana aç kalıyorsun ben aç kalmıyorum
Bandik:D:D:D:Devet aç kaliyorum:(

Benim eski ve yeni halimi gördün değil mi ben olsam senin yerinde böyle bir insanın menüsüde belli yaptıklarıda aynısını yapardım düşünsene artık 38 beden bol geliyor bana birşey almak istemiyorum ama giyecek kıyafetimde kalmadı
Ama işte sen sporada gittin ben spora gidememki:(

Ama işte sen sporada gittin ben spora gidememki:KK43:
Bende onu diyorum şuan teknoloji çağı çocuğu arabaya koy yürü bu senin için kardiyo sonra internet Cafeden flash belleğe yüklet pilates,jillian ,yoga evde yap işte bu kadar canım bahanen olmasın İnan boyun fıtığım olmasa ben neler neler yaparım

Onu bunu bilmiyom işte beni zayiflatacaksinEn Büyük KKseni diyetisyenim ilan ediyorum :bicak:zayiflayana kadar peşini birakmam:KK19:
En nefret ettiğim kelime diyetisyen:KK62: yap işte Karatay tamamen bizim kültür ve mutfağımıza uygun mis gibi sana akşama kinoalı jambonlu salata demiyor yap kuru fasulye ,barbunya yanında bol yeşillik soğanlı salata ayran turşu ye

Back
X