• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kızlar oruç iyi gidiyor yanlız normalden fazla üşüyorum hem hava soğuk hemde orucun etkisiymiş gözlerim ağrıyor birazda başım hafiften ağrı var normalmiş bakalım akşam olsada eve gitsem hemen klimalıyı açıp ısınmak istiyorum yanlız bağırsaklarım henüz boşalmadı 2 kere sinemaki içtim 2 .incisi midemi bulandırdı başımı döndürdü internetten İngiliz tuzu siparişi verdim haftaya onunla yapmayı planlıyorum bakalım

Canım çok zorlama kendini ,,,

Arkadaslar musait olunca bana herkes kendini tanitabilirmi merak ediyorum rakibelerimi evlimisiniz bekarmisiniz caliyomusunuz coluk cocuk listede yaziyor ama yinede yas kg boy falan ...

Ben tanitayim yine kendimi merak edenler olur belki
istanbuldan ,yasim 29 ,boyum 158, kg 85 ,evliyim,ev hanimiyim, 19 aylik prensesim var .

Hoşgeldin,

Boyumuz ve kilomuz aynı :)
Ben 37 hatta 38 yaşındayım.

Sanırsam topiğin en yaşlısıyım. Topiğin ablası ilan ediyorum kendi mi :KK70::KK70::KK70:

teşekkür ederim canım. babannesine bıraktım bugün gece sürekli ateşlendi kaltkım durdum. bugün erkenden yatıcam

çok sağol canım.

tatlım ben diyet yapmıyorumki aslında fazla değil. ben bir tabak makarna en az 10 dilim börek yiyen bir insandım. bunlar benim dişimin koğuğuna yetmezde işte anla.:-) ben hayatımdan çıkmayacak olan yiyecekleri diyet yaparak kesersem. tekrar yemeye başladığmda kat kat kilo alırım. azar azar yiyip nefisimi yatıştırıyorum. birde kızartma yağsız canım actifryda bir kaşık yağla yapıyorum hem leziz hem sağlıklı.

sağol canım benim sanada geçmiş olsun. çocuklar hasta olunca çok mutsuz hissediyorum

ben acıyı tatlıyı tuzluyu ekşiyi Allah ne verdiyse. mide değil kuyu:KK70::KK70:

pislikler ne olacaksa onu gönderince. Nasıl silinir hiç bilmiyorum canım ya bulabildinmi bişeyler

hoşgeldin canım nasılsın biraz daha iyimisin

menülerin harika canım

canımcım çarşambaya kadar fazlalıklarımı vermek için uğraşıyorum

bende donuyorum:KK43:

teşekkür ederim canım.
akşam eşim çiğköfte getirmiş. yalvardı ama yemedim yinede aferin bana

canım ya daha çok üşürsün şimdi.

teşekkür ederim canım

:halay:

bende evliyim 30 yaşındayım 64.9 kg 164 boy memurum 8 yaşında prensesim ve 3 yaşında prensim var

Hoşbuldum :)

Ben tam geçmişi okuyamadım ancak sağlık orucunu tutuyorsun diye anladım.
Bir belgeselde faydalı olduğunu anlaytıyordu.
Evet işte o oruç yanlız benim bağırsaklar çalışmadı canım ya haftaya İngiliz tuzu alınca çok daha verimli olur diye düşünüyorum daha önce antrenman yaptım Karatay ile 11 saat canım bu 36 saat sürecek

Back
X