- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.811
- 548
- 31
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
bide seçildiniz mi merak ettimBen gittim mulakata. Cagirildiginiz gün gitmeniz gerek. Mulakat yapiliyor sonrasinda programı izlemek icin studyoya aliniyorsunuz. Benim gittiğim program saat sabah 4 te bitmisti. Sonra servisler var uygun yerlere birakiyorlar. Gelirken konaklamak icin yer ayarlarsaniz iyi olur.
Merhaba,Kızlar Merhaba,
daha once var mısınız yok musunuz a katılan ya da tanıdığı katılan var mı? biz mülakata çağırıldık ama bunu ıcın ta istanbula gitmem lazım nasıl oluyo bu iş gerçekten sıra gelmezse 3-5 ay orda bekler mıyım? bu insanların gerçekten ısı gucu yok orda mı takılıyor? işim olmasada otel falan masraf hep yani. bilgisi olan var mı?
of cok bılgısı olan yok ama hangı gunu verdıler sıze?Merhaba,
bugün bizde çağırıldık. Bende şimdi konu açacaktım ki sizi gördüm
Cumartesi. İzmirden gideceğiz bvizdeof cok bılgısı olan yok ama hangı gunu verdıler sıze?
pazar gunu bizimde sız çalışıyor musunuz? belkı progrmada aylarca sıra gelmeyecek tek cekındığım konu bu benımCumartesi. İzmirden gideceğiz bvizde
Cmt pazar izinliyiz eşimde bende. Zaten mülakatta kabul edecekler mipazar gunu bizimde sız çalışıyor musunuz? belkı progrmada aylarca sıra gelmeyecek tek cekındığım konu bu benım
bizimde kararsız kaldığımız nokta o ikinci olarakta sıkılırsak gıtgellerden programdan çıkamıyoruz sozlesme ımzalatıyorlarmıs. bılıyorsunuz orda 6 ay kalan bıle olmuştu acunun programı zamanındaCmt pazar izinliyiz eşimde bende. Zaten mülakatta kabul edecekler mi
Masrafa değer mi onu düşnüüyorum bende
Aksam bi degerlendirecegiz esimle bakalimbizimde kararsız kaldığımız nokta o ikinci olarakta sıkılırsak gıtgellerden programdan çıkamıyoruz sozlesme ımzalatıyorlarmıs. bılıyorsunuz orda 6 ay kalan bıle olmuştu acunun programı zamanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?