var mısınız yok musunuz?

ya yanılmıyorsam birine sıra vermişlerdi mecburdu gitmeye. ilk olanı izlemiştim de şimdikini hiç bilmiyorum. çoğu İstanbul da yaşıyordur. kendi işi olanda var. sonuçta evli barklılar. işsiz güçsüz değildirler.

Orada yarışan pembiş burcu benim eski iş arkadaşım. Şuan çok görüşmüyoruz ama bildiğim kadarıyla işe hala devam ediyor,yarışmanın çekimleri tahminimce akşam yapılıyordur.

bide seçildiniz mi merak ettim

Merhaba,
bugün bizde çağırıldık. Bende şimdi konu açacaktım ki sizi gördüm

Edinebildiğim bilgileri aktarayım. Çekimler cmt pazar oluyor. Otel konaklama gidiş dönüş masrafları onlardan.
Yalnız prgrama başlayana kadar tüm masraflar bizden.
Bizde çok kararsız kaldık

Cmt pazar izinliyiz eşimde bende. Zaten mülakatta kabul edecekler mi
Masrafa değer mi onu düşnüüyorum bende
bizimde kararsız kaldığımız nokta o ikinci olarakta sıkılırsak gıtgellerden programdan çıkamıyoruz sozlesme ımzalatıyorlarmıs. bılıyorsunuz orda 6 ay kalan bıle olmuştu acunun programı zamanında

Kabul edildikten sonra masrafları zaten karşılıyorlar, anladığım kadarıyla kıyafetlerde de sponsor olabiliyormuş bazen (her zaman değil) İst dışından her haftasonu gel git sıkıntı olabilir ama garanti isteyin kimin yarışacağı çekiliş gibi görünse de kendilerinin belirleme şansı var, belli bi limit verin mesela kışın çok zor olur bize aralık a kadar yarışma sözü verin falan diyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…